- 31 Ağustos 2013
- 213
- 156
- 53
İlişkiden 10 gün sonra en erken diye biliyorum.Kan testi yaptırdım çıkmadı ama kan testinde kaç günde belli olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlişkiden 10 gün sonra en erken diye biliyorum.Kan testi yaptırdım çıkmadı ama kan testinde kaç günde belli olur
ondan oluyor hapa başladığın en geç 2 gün içinde kanaman biter.yasminin yan etkisi var mı?9 gün önce crezette bitti bu arada ilaç kullanmadım ama dikkat ettik 2 gün önce yasmine başladım acaba adet olacaktım da yasmin mi engelledi bilemiyorum 5-6 gün önce çok hafif bir leke gördüm adet gelmedi sizce yasmini bıraksam hastalanır mıyım ki (inşallah)
Belki bu yüzden gelmedi adetin adet olmadan yasmine baslamissin prokpektus lerinde yazıyor bu ilaçların yarıda bırakmayın asla diye ben ilaç üç bucuk ayliklikken hareketlenmeler hissetim adetim gecikmisti ekim başında adet olmuştum bu hesaba göre iki aylik olmasi gerekiyor du zaten son iki ay test yapmıştım adetim gecikince ilaci bıraktım hemen ama doktora gidince 20 haftalık diyince şoke oldum hamileligimin ilkuc ayinda ilaci icmis bulundum malesefBu arada regl olmadım ki regl olmadan yasmine başladım yan etkisini bilmiyorum ilk kez yasmin kullandım
Bu gerçekten mucize. Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Ben 4 gün önce kürtaj oldum, düşük yapmışım. Çok da dikkat etmiştim ama benim bebeğimin ömrü yokmuş. Sizinki ne kadar güçlü bir melekmiş, her şeye rağmen sıkı sıkı tutunmuş anneciğine. :) Rabbim bahtını güzel etsin inşallah.Arkadaşlar çok mutluyum kızım olacak mış nasipse ultrason da da bir şey çıkmadı kız annesi olmak daha simdiden güzel
Canim benim ben ilaç içerken hastalanmiyordum ilaç bitince hastalaniyordum ilacın etkiside olabilir adetinin gelmemesi yarıda bırakmak iyi değil ama hamilelikten supeleniyorsan bırak ama hamile degilsende yarıda bırakmak iyi değil emin olmaya çalış bir an önce goguslerin agriyormu akıntı varmi bide kasiklarinda agri
Geçmiş olsun cokkkk üzüldüm inşallah tekrar gebe kalip bebeginizi kucaginiza alırsınız evet çok güçlü bir melegim var o kadar seye rağmen bırakmamış beni gelecek olaninda gidecek olaninda bir zamani var alan rabbim veren rabbim vardır bununda bir zamani moralinizi yüksek tutun kac aylikken öldü bide baska evladiniz varmıBu gerçekten mucize. Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Ben 4 gün önce kürtaj oldum, düşük yapmışım. Çok da dikkat etmiştim ama benim bebeğimin ömrü yokmuş. Sizinki ne kadar güçlü bir melekmiş, her şeye rağmen sıkı sıkı tutunmuş anneciğine. :) Rabbim bahtını güzel etsin inşallah.
Mutluluklar dilerim![]()
Teşekkür ederim. çok haklısın ömrü veren Rabbim, bir bildiği vardır muhakkak bir hayır vardır.Geçmiş olsun cokkkk üzüldüm inşallah tekrar gebe kalip bebeginizi kucaginiza alırsınız evet çok güçlü bir melegim var o kadar seye rağmen bırakmamış beni gelecek olaninda gidecek olaninda bir zamani var alan rabbim veren rabbim vardır bununda bir zamani moralinizi yüksek tutun kac aylikken öldü bide baska evladiniz varmı
Canım benim tabiki nasipten otesi yok bebegin sana tutunacagi zamani bekliyordur bak amniyosentez oldum o kadar ilaç ictim gebe oludugumu bilmeden kim bilir ne kadar yanlış şeyler yaptım bebegim olebilirdi ama yiyecek ekmegi varmış demekki böyle bir durumda tabiki insan uzulur ama moralinizi yüksek tutmaniz gerekir esin ve sen en kolay bir şekilde atlatirsiniz inşallah tekrar gebe haberini duyarizTeşekkür ederim. çok haklısın ömrü veren Rabbim, bir bildiği vardır muhakkak bir hayır vardır.
Çocuğum yok malesef, ilk gebeliğimdi 9 aydır uğraşıyorduk. 6 haftalıktı tam bebeğim. Kalp atışlarını duymamıştık henüz ama üzülüyor insan.
Hikayeni okuyunca nasipten ötesi yokmuş hakikaten dedim. Rabbim çok büyük.
Canım çok çok teşekkür ederim. Moral verdin bana. İnşallah en kısa zamanda Rabbim bana ve isteyen herkese sağlıklı sıhhatli bebekler nasip eder.Canım benim tabiki nasipten otesi yok bebegin sana tutunacagi zamani bekliyordur bak amniyosentez oldum o kadar ilaç ictim gebe oludugumu bilmeden kim bilir ne kadar yanlış şeyler yaptım bebegim olebilirdi ama yiyecek ekmegi varmış demekki böyle bir durumda tabiki insan uzulur ama moralinizi yüksek tutmaniz gerekir esin ve sen en kolay bir şekilde atlatirsiniz inşallah tekrar gebe haberini duyariz
Sana da mutlu yıllar canım. İnşallah kocacığın ve evlatlarınla nice nice mutlu yıllara.Yeni yıl hepinize sağlık mutluluk ve huzur getirsin
İdrar testiyle mi öğrenmiştiniz ?Belki bu yüzden gelmedi adetin adet olmadan yasmine baslamissin prokpektus lerinde yazıyor bu ilaçların yarıda bırakmayın asla diye ben ilaç üç bucuk ayliklikken hareketlenmeler hissetim adetim gecikmisti ekim başında adet olmuştum bu hesaba göre iki aylik olmasi gerekiyor du zaten son iki ay test yapmıştım adetim gecikince ilaci bıraktım hemen ama doktora gidince 20 haftalık diyince şoke oldum hamileligimin ilkuc ayinda ilaci icmis bulundum malesef
Evet cnm idrar testiyle ogrendim hamile olduğumu biliyordum dk giderken şaşırdığım şey bebegin büyük çıkması oldu adetlerime göre iki aylıktı ama bebisim beş aylikti adetliykende gebeymisim bilmeden ilk üç aylık donemde ilaç icmistim şimdi bebisim iyi bi sorun yok kızİdrar testiyle mi öğrenmiştiniz ?
Allah bahtını açık etsin uzun sağlıklı ömürler diliyorum bebişine :) Doktor ne dedi peki bu duruma ? Benim sorduğum doktorlar imkansız dediler hep . Bir kere yerleşme kanaması olur diğer aylarda ki kanamalar düşükle ilgili olur regl olarak nitelemeyiz dediler . Günün de ve düzenli mi kanaman oldu ilk üç ay ?Evet cnm idrar testiyle ogrendim hamile olduğumu biliyordum dk giderken şaşırdığım şey bebegin büyük çıkması oldu adetlerime göre iki aylıktı ama bebisim beş aylikti adetliykende gebeymisim bilmeden ilk üç aylık donemde ilaç icmistim şimdi bebisim iyi bi sorun yok kız
Evet duzenliydi her ay basinda oluyordu ilaç ictigim icin az geliyordu 2 gün sürüyor du dk ayrintilidada belli oldu bebegimin sonu yani eşi derlermiş halk arasinda asagidaymis aşağıda oluncDa adetler gelirmis nadirde olsa böyle bir şey olabilir kimisi gebeligi boyunca olurmus dk öyle soyledi benimki ilk üç ay geldi bende basima gelecegini bilemezdim geldi gebe olduğuma sevinemeden bir sürü testin icinde buldum kendimiAllah bahtını açık etsin uzun sağlıklı ömürler diliyorum bebişine :) Doktor ne dedi peki bu duruma ? Benim sorduğum doktorlar imkansız dediler hep . Bir kere yerleşme kanaması olur diğer aylarda ki kanamalar düşükle ilgili olur regl olarak nitelemeyiz dediler . Günün de ve düzenli mi kanaman oldu ilk üç ay ?