• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum kontrol hapı içerken hamile kalmışım

Slm arkadaşlar sizle bişey paylaşmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim...2 ay ayda 2 kare regli oldum bunun için Dr. Gittim reglimin 5 ci günü prolomit kullanmaya başladım . 15 günde hap bitti 3 gün sonra Yasmin hapına başladım. Ilk gün normal geri kalan 13 gün akıntı şeklinde kanamam oldu 4 gün düzeldi . Sonra kahvemsi akıntı oldu 3gün sonrada hapım bitti. 6 gün sonra regli oldum bugün 5. Günüm ama toplasan bir pet çıkmaz bunun yani sıra bel ağrım var geceleri artıyı son 2 gündürde sabahları saat 6 gibi acıkıyorum bundan bi 10 veya 15 gün öncede göğüslerim şişmişti dokunamıyordum o geçti ama şüpelendim test Yaptım negatif bu hapları kullanırken gebelik imkansız zaten ama şüpelendim sizce bu ne olabilir fikirleriniz nedir
Merhaba gunaydin 1 yil i gecgin reginon migraynon kullandıktan sonra kulanirken hamile kaldım seninki de imkansiz degil olabilir biraz daha bekle yine test yaparsin allah herkesindir gönlüne gore versin insall

Evet arkadaslar simdi ciktim biraz agrim var yatiyorum hastanedeyim telden yaziyorum inşallah bebegim e birşey olmaz
canm arada bu habı içmediğin gunler oldu mu ondan mı bu gebelik gerçekleştı acaba?
Günaydın meraha herkese çalar saat kurmuştum çok nadir unuttugum oluyordu oda şöyle bugun unuttugum oluyordu zaman yarin iki hapı aynı anda iciyordum ama çok nadiren

hakikaten mucize olmuş... inşallah bebek de bir sorun yoktur ama olsa idi sanırım belli ederdi, valla spiralle hamile kalan çok kişi duydum ama böylesini hiç duymamıştım

Arksdaşlar bişey daha sorucam bilginizvarmı acaba araştırmalarıma göre hamilelikbelirtisi olarak göz bebeklerinde büyüme ve ateşinin 37 nin üstünde olmasıda bir olasılıkmış Çevresinde olan varmı bu şekilde
K.İ.B.

nıye bılmem hep dogum kontrol hapına soguk bakmısımdır,insallah bır sorun cıkmaz bebegınde allah sana bağışlar

Üç yaşında bir oglum var kismetimizde varmis Bencede bunca zaman sakladı kendini adetlerimin düzenli gelmesi mucize gibi insallah birde testlerde temiz çıkar baska dilegimiz yok kurban adadım bu çocuğa
cıktı mı sonuç canım

Slm yarin yine doktordayim bir tanesi çıkmış insallah temiz çıkar ayrıntılı usg ye giricem birde korkuyorum kötü bir şey duymaktan dua ediyorum allahım beni bununla sinamasin kimseyi sinamasin

Slm yarin yine doktordayim bir tanesi çıkmış insallah temiz çıkar ayrıntılı usg ye giricem birde korkuyorum kötü bir şey duymaktan dua ediyorum allahım beni bununla sinamasin kimseyi sinamasin
canımm gerçekten Rabbimin mucizesi biz kaç senedir uğraşıyoruz tedaviler bi yandan Rabbim vericek olduktan sonra veriyo yiyecek ekmeği içeçek suyu varmış...
Allah yar ve yardımcın olsun canımm benimm İNŞALLAHHH sonuçların su gibi ter temiz çıkar

canımm gerçekten Rabbimin mucizesi biz kaç senedir uğraşıyoruz tedaviler bi yandan Rabbim vericek olduktan sonra veriyo yiyecek ekmeği içeçek suyu varmış...
Allah yar ve yardımcın olsun canımm benimm İNŞALLAHHH sonuçların su gibi ter temiz çıkar
Sagolun hepiniz temiz çıktı önümüzdeki hafta bir tanesi daha cikacak insallah oda temiz çıkar rabbimin mucizesi bana istemedik okadar ilac içtim bir yili geckin ictigin kadar koruyo diyorlar içerken kaldım ama hissediyorum kızım olacak

Sagolun hepiniz temiz çıktı önümüzdeki hafta bir tanesi daha cikacak insallah oda temiz çıkar rabbimin mucizesi bana istemedik okadar ilac içtim bir yili geckin ictigin kadar koruyo diyorlar içerken kaldım ama hissediyorum kızım olacak
Rabbim sağ salim yavrunu sana bağışlasın kucağına almayı nasip etsinn canımm...inan gerçekten çok sevindim senin adına

kayınvalidemin bir arkadaşı dokuz ay boyunca doğum kontrol hapı kullanmış ve her ay da adet olmuş.bir gece sancılanıp apandisit diye hastaneye gidiyor doğum yapıyor. kızı şimdi 21 yaşında ve hiçbir sorun yok.
inşallah sen de bebeğini sağlıkla kucağına alırsın

İnanılmaz bir şey ama imkansız olmadığını rabbim gösterdi gorumcemin arkadasida 7 aylık anlamis onun bebegide gayet sağlıklı benim başıma da geldi imkansız değil mis nasipte varsa oluyor arkadaslar yarın cinsiyet öğrenirim büyük ıhtimal yazarim sıze hepiniz kendinize iyi bakın

Canım sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim. Üzme artık kendini. Hamileliğin tadını çıkar :)

kayınvalidemin bir arkadaşı dokuz ay boyunca doğum kontrol hapı kullanmış ve her ay da adet olmuş.bir gece sancılanıp apandisit diye hastaneye gidiyor doğum yapıyor. kızı şimdi 21 yaşında ve hiçbir sorun yok.
inşallah sen de bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
cok ılgınc gercekten hıcmı karnı buumemmemıs 9 ay boyunca.

inş bısey cıkmaz merak etme canım
rabbım onu korumus bu zamana kadar ınanıyorumkı bu saatten sonrada koruyacaktır.allahın ıznı ıle..

Canım sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim. Üzme artık kendini. Hamileliğin tadını çıkar :)
Evet son bir tane kaldı oda temiz çıkarsa rahat bir nefes alicam tadini cikaricam biraz gecde olsa vitamin icmedim hiç şimdi basladim bebeğim 22 cm 395 gr iyimi kızla

Evet son bir tane kaldı oda temiz çıkarsa rahat bir nefes alicam tadini cikaricam biraz gecde olsa vitamin icmedim hiç şimdi basladim bebeğim 22 cm 395 gr iyimi kızla

Maşallah canım benim cok k güzel. Kaç hafta oldu. . Şimdiden çıkarmaya başla :)

Back