uzun boylu ve iri bir teyze. biraz kilo aldığını farketmiş rejim yapmış kilo neyse de bebeğin hareketini de hiç hissetmemiş o çok ilginçcok ılgınc gercekten hıcmı karnı buumemmemıs 9 ay boyunca.
kesinlikle bağlatmak gibi bir hata yapma canım..görümcen de ilginç geldi açıkcası..daha 24 yaşındasın çok gençsin...ilerde ne isteyip istemeyeceğini,başına ne geleceğini bilemezsin. insanız sonuçta yıldan yıla bile kararlarımız fikirlerimiz değişebiliyor.ve o işlemin geri dönüşü çok çok zor.bir sürü yöntem vabmr spiral taktırmayı düşünebilirsin yada farklı bir yöntemle korunabilirsin.[/QUOTEgünaydın doğru soyluyorsun arkadasim basimiza ne geleceğini bilemeyiz gorumcemin önerisi banada tuhaf geldi düşününce kendisi 37 yaşında iki çocuk annesi baglattirmadigina pisman olmuş ama ben daha çok gencim çocuk dusunmesemde ne olur ne olmaz haklısın
Reginon ve migroynon ikiside eş degerdeymis ana sagligi hangisi olursa onu veriyordu bir kaç gün unuttugum oluyordu bir ayın icinde bu gün unuttugum ertesi gun ikisini birden iciyordum korudugunu dusunuyordum adetlerde gelince büyük bir yanılgı oldu dikkatli olmanizda yarar var en iyisi her ay test yaptırmak yada hic bulaşmamak bu ilaç işine spreil en ıyisi galibaKullandığınız hapın adı neydi acaba benimde şüphem varda aynı hap mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?