doğum kontrol hapı içerken hamile kalmışım

Ayyy resmen mucize Allah bağışlasın kucağınza alıp sağlıkla büyütmeyi de nasip etsin....:)

benim arkadasimda aynen sizin gibi hamile kalmisti dogum kontrol hapi kullanirken.o da farketmemis 4. ayina kadar..bebegini saglikla dunyaya getirdi masallah cok da saglikli cimcime,simdi 2 yasini doldurdu.bilmiyoruz haptan mi oldu genetiginden mi sadece yasitlarina gore cok guzel yemek yemesine ragmen biraz ufak tefek,yoksa baska bi sorunu olmadi bebegin,sizin yavrunuzda saglikla gelsin insallah dunyaya

Slm benimde basima geldi malesef bebegim 20 haftalık oldu şu an geçen cuma ultrason a girdim amniyosentez oldum şu ana kadar güzel çıktı onumuzdeki hafta son bir tanesi daha var inşallah oda temiz çıkar bebeğim en son bir 530 gr 360mm olmus doktor çok iyi dedi bakalım hayirlisi kızım sağlıklı olsun kucagima alayım tek dileğim öykü koyucaz nasip olursa allah herkese versin yanlız arkadaslar 24 yaşındayım bu ıkinci olucak bir daha kesinlikle dusunmuyorum gorumcem dogumda baglattir diyor sizce ne yapmaliyim kararsızım

kesinlikle bağlatmak gibi bir hata yapma canım..görümcen de ilginç geldi açıkcası..daha 24 yaşındasın çok gençsin...ilerde ne isteyip istemeyeceğini,başına ne geleceğini bilemezsin. insanız sonuçta yıldan yıla bile kararlarımız fikirlerimiz değişebiliyor.ve o işlemin geri dönüşü çok çok zor.bir sürü yöntem var spiral taktırmayı düşünebilirsin yada farklı bir yöntemle korunabilirsin.

Günaydın doğru haklısın en iyisi spreil taktirmak karşımıza ne çıkacağını bilemeyiz üçüncüyü asla dusunmesemde gorumcemin önerisi banada tuhaf geldi düşününce 37 yaşında iki çocuk annesi baglattirmadigina pisman olmuş ama ben çok gencim daha sağol fikir için

merhaba arkadasım evet yasın cok genç bncede bağlatma sakın.kımın ne olacagı bellı olmuyor.bnım yengem aglattı ve cocugu kaybettı hastalık sebebı ıle sonra bebek olsa keske dedı ama ıs ısten gecmıs olmustu.tekrsrdan bır amelıyat gecırmesı gerekecektı ve zor bır operasyon gecırmesı gerekecektı oyle kaldı.yanı sprel feln taktırısın daha dıkkatlı olursn.
bak genc yasta 2evlat sahıbı oldun cocukların beraber buyuyeceksınız ark gıbı cok mutlu bır duygu bnce.aeo

Kullandığınız hapın adı neydi acaba benimde şüphem varda aynı hap mı acaba

Kullandığınız hapın adı neydi acaba benimde şüphem varda aynı hap mı acaba
Reginon ve migroynon ikiside eş degerdeymis ana sagligi hangisi olursa onu veriyordu bir kaç gün unuttugum oluyordu bir ayın icinde bu gün unuttugum ertesi gun ikisini birden iciyordum korudugunu dusunuyordum adetlerde gelince büyük bir yanılgı oldu dikkatli olmanizda yarar var en iyisi her ay test yaptırmak yada hic bulaşmamak bu ilaç işine spreil en ıyisi galiba

Evet beraber buyuyecegiz hayat cocuklarimizla güzel eksikligini vermesin kimseye spreil taktiricam artık düşünmem allah ogluma ve doğmamış kızıma ömür versin şimdiden ısmini buldum öykü mira olacak oğlum sıla olsun diyor gerci ama allah isteyipte olmayan herkese versin

Ben crezetta kullanıyordum hergün aynı saatte alamıyordum ama hergün mutlaka yutuyordum benim adetlerin çok uzun sürdüğü için vermişti doktor biz korunma olarakta kullandık şimdi adet günüm gelmesine rağmen hastalanmadım günüm geçmedi ama ben günüm gelmeden hastalanıyordum önce bebek yoktur inşallah

bende böyle dünyaya gelmişim annem 5. ayda farketmiş o güne kdr adetini görmüş şükür ki sağlıklı olarak dünyaya gelmişim inşallah sizde saglıklı bir sekilde alırsınız kucağınıza bebişinizi

Test yap icin rahat etsin ne olur ne olmaz bende ayni saatte icmiyordun her gün bide öncesinde de bir yılı geckin kullandim bu hapi bıraksan bile hemen hamile kalamazsin demislerdi cevremdekiler allah verince kullanirkende oluyormuş demekki

Kan testi yaptırdım çıkmadı ama kan testinde kaç günde belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…