Bende anlamiyorum artik hic bir netice sey soylemediler ultrasyon temiz cikabilir bu gün bebegin yuzde yüz sağlıklı oldugunu gostermez dediler konsey karar verecekmiş anlamiyorum artik neye gore degerlendirecekler o zaman gözümde yaş kalmadi sinirlerim bozuk bır muammanın icine düşmüş gibiyim kesin sudur demiyorlar risk var diyorlar yolda yuruyup giden sağlıklı bir sey insaninda kaza yapip sakat kalma riski var o zaman psikolojim bozuldu artik allah bu bebegin dogmasini istemeseydi ilk aylar benimneyin riski ki bu canım.. ayrıntılı usg iyi çıkmış..
Bende anlamiyorum artik hic bir netice sey soylemediler ultrasyon temiz cikabilir bu gün bebegin yuzde yüz sağlıklı oldugunu gostermez dediler konsey karar verecekmiş anlamiyorum artik neye gore degerlendirecekler o zaman gözümde yaş kalmadi sinirlerim bozuk bır muammanın icine düşmüş gibiyim kesin sudur demiyorlar risk var diyorlar yolda yuruyup giden sağlıklı bir sey insaninda kaza yapip sakat kalma riski var o zaman psikolojim bozuldu artik allah bu bebegin dogmasini istemeseydi ilk aylar benim
adet sandigim kanamalarim olmuş dusedebilirdi inadina yasamak istemis bebegim bunu anlamami saglardi bi sey şekilde
Evet bir yili geckin duzenli iciyordum adet kanamasindan ayirt edilebilecek gibi degildi hepte ay baslarinda beni yaniltan o oldu zaten az geliyordu ilac icince hep adet kanamalarim azalmıştı anlayamadım iste nasil olsuysa son bir bucuk ay hic birsey icmedim gebelikten supelenince ekim basinda adet oldum iki aylik birsey beklerken sok sok bes aylik diyince ama icmis bulundum üç ay kadargerçekten mucize,,,Allahım sağsalim bağışlasın yavrunuzu
şeyy bende d.k.hapı ile korunuyorum çok tırstım şimdi ya
içmediğiniz düzensiz kullandığınız günmü oldu acaba
Allah sana bağışlasın..Korkma okadar zaman saklanmış tutunmuş sana allahın izniyle sağ salim kucağınada alırsın dua et..Arkadaslar ozelden gittiğim dogum doktorum raporlarima bakti konsey büyük bir ihtimal amniyosentez yapmak ister yada daha ileri tetkik le tahliye sanmıyorum yapmazlar dedi sizce bu amniyosentez nasil bir sey doktor um yaptir dedi
Evet bir yili geckin duzenli iciyordum adet kanamasindan ayirt edilebilecek gibi degildi hepte ay baslarinda beni yaniltan o oldu zaten az geliyordu ilac icince hep adet kanamalarim azalmıştı anlayamadım iste nasil olsuysa son bir bucuk ay hic birsey icmedim gebelikten supelenince ekim basinda adet oldum iki aylik birsey beklerken sok sok bes aylik diyince ama icmis bulundum üç ay kadar
Arkadaslar ozelden gittiğim dogum doktorum raporlarima bakti konsey büyük bir ihtimal amniyosentez yapmak ister yada daha ileri tetkik le tahliye sanmıyorum yapmazlar dedi sizce bu amniyosentez nasil bir sey doktor um yaptir dedi
Evet bir yili geckin duzenli iciyordum adet kanamasindan ayirt edilebilecek gibi degildi hepte ay baslarinda beni yaniltan o oldu zaten az geliyordu ilac icince hep adet kanamalarim azalmıştı anlayamadım iste nasil olsuysa son bir bucuk ay hic birsey icmedim gebelikten supelenince ekim basinda adet oldum iki aylik birsey beklerken sok sok bes aylik diyince ama icmis bulundum üç ay kadar
Arkadaslar ozelden gittiğim dogum doktorum raporlarima bakti konsey büyük bir ihtimal amniyosentez yapmak ister yada daha ileri tetkik le tahliye sanmıyorum yapmazlar dedi sizce bu amniyosentez nasil bir sey doktor um yaptir dedi
Yarin yapacaklarmis sekizde kendi özel doktorum yaptir dedi heyet yaptir dedi kabul ettik ama cok korkuyorum bebegim düşerse diyecanım amniyonsetez bebeğin suyundan çok az bi miktar alıp tahlile yolluyorlar.. istersen yaptır canım zararı var mı yok mu bilmiyorum ama bi kaç doktora görün tek doktorla sınırlı kalma....
Yarin yapacaklarmis sekizde kendi özel doktorum yaptir dedi heyet yaptir dedi kabul ettik ama cok korkuyorum bebegim düşerse diye
Yarin yapacaklarmis sekizde kendi özel doktorum yaptir dedi heyet yaptir dedi kabul ettik ama cok korkuyorum bebegim düşerse diye
Evet arkadaslar simdi ciktim biraz agrim var yatiyorum hastanedeyim telden yaziyorum inşallah bebegim e birşey olmaz
geçmiş olsun canım.inşallah birşey çıkmaz,hayırlı haberler duyarızEvet arkadaslar simdi ciktim biraz agrim var yatiyorum hastanedeyim telden yaziyorum inşallah bebegim e birşey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?