doğum kontrol hapı içerken hamile kalmışım

neyin riski ki bu canım.. ayrıntılı usg iyi çıkmış..
Bende anlamiyorum artik hic bir netice sey soylemediler ultrasyon temiz cikabilir bu gün bebegin yuzde yüz sağlıklı oldugunu gostermez dediler konsey karar verecekmiş anlamiyorum artik neye gore degerlendirecekler o zaman gözümde yaş kalmadi sinirlerim bozuk bır muammanın icine düşmüş gibiyim kesin sudur demiyorlar risk var diyorlar yolda yuruyup giden sağlıklı bir sey insaninda kaza yapip sakat kalma riski var o zaman psikolojim bozuldu artik allah bu bebegin dogmasini istemeseydi ilk aylar benim
adet sandigim kanamalarim olmuş dusedebilirdi inadina yasamak istemis bebegim bunu anlamami saglardi bi sey şekilde

hayırlısı olsun. Çok güçlü bir meleğiniz var. Üzülüp onuda üzmeyin. Her şeye rağmen sıkı sıkı tutunmuş hayata :) Bununda üstesinden gelecektir.

Canım başka doktora da gitsen ben bu konseyden bişey anlamadım madem ultrason temiz neye göre karar verecekler. Tarama testi falan yapsınlar o da temiz çıkarsa bişey yoktur. Ya bence hâlâ bişey yok. Sen üzülme bebeğini kötü etkileme. . Her şey güzel olacak korkma. Kafanı dağıtmak istersen Mayıs anneleri topgine gel kuzum orda sana yardimci olurlar. ..

mucize ye bak rabbim sen byüksün inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız

bana bi türlü gelmek istemeyen bebek, senin o kadar içtiğin haplara rağmen sana tutunmuş nasıl bi mucize bu.sağlıklıdır inşallah
adet sandığın kanamalar normal adet kanaması şeklindemiydide anlamadın

gerçekten mucize,,,Allahım sağsalim bağışlasın yavrunuzu

şeyy bende d.k.hapı ile korunuyorum çok tırstım şimdi ya

içmediğiniz düzensiz kullandığınız günmü oldu acaba

Arkadaslar ozelden gittiğim dogum doktorum raporlarima bakti konsey büyük bir ihtimal amniyosentez yapmak ister yada daha ileri tetkik le tahliye sanmıyorum yapmazlar dedi sizce bu amniyosentez nasil bir sey doktor um yaptir dedi

Arkadaslar ozelden gittiğim dogum doktorum raporlarima bakti konsey büyük bir ihtimal amniyosentez yapmak ister yada daha ileri tetkik le tahliye sanmıyorum yapmazlar dedi sizce bu amniyosentez nasil bir sey doktor um yaptir dedi
gerçekten mucize,,,Allahım sağsalim bağışlasın yavrunuzu

şeyy bende d.k.hapı ile korunuyorum çok tırstım şimdi ya

içmediğiniz düzensiz kullandığınız günmü oldu acaba
Evet bir yili geckin duzenli iciyordum adet kanamasindan ayirt edilebilecek gibi degildi hepte ay baslarinda beni yaniltan o oldu zaten az geliyordu ilac icince hep adet kanamalarim azalmıştı anlayamadım iste nasil olsuysa son bir bucuk ay hic birsey icmedim gebelikten supelenince ekim basinda adet oldum iki aylik birsey beklerken sok sok bes aylik diyince ama icmis bulundum üç ay kadar

Allah sana bağışlasın..Korkma okadar zaman saklanmış tutunmuş sana allahın izniyle sağ salim kucağınada alırsın dua et..

hiç bi fikrim yok bu amniyosentezle canım hakkınızda hayırlısı olsun sizin bebeğiniz için
bende korkuyorum hergün düzenli alıyorum bu ay hatta çok az oldu adetim
ve ilaç içtiğimde adetim azalıyor rengi çok koyu geliyor
korktum şimdi bende
rica etsem özelden kullandığınız hapın ismini yazarmısınızz

canım amniyonsetez bebeğin suyundan çok az bi miktar alıp tahlile yolluyorlar.. istersen yaptır canım zararı var mı yok mu bilmiyorum ama bi kaç doktora görün tek doktorla sınırlı kalma....

canım amniyonsetez bebeğin suyundan çok az bi miktar alıp tahlile yolluyorlar.. istersen yaptır canım zararı var mı yok mu bilmiyorum ama bi kaç doktora görün tek doktorla sınırlı kalma....
Yarin yapacaklarmis sekizde kendi özel doktorum yaptir dedi heyet yaptir dedi kabul ettik ama cok korkuyorum bebegim düşerse diye

Yarin yapacaklarmis sekizde kendi özel doktorum yaptir dedi heyet yaptir dedi kabul ettik ama cok korkuyorum bebegim düşerse diye

korkma canım..benim kuzenimde yaptırdı..özürlü ihtimali vardı..amniyosentez yapıldı..gayet sağlıklı ve cinsiyetine kadar söylediler..bir şey çıkmadı..en azından sonuç iyi çıkarsa hamileliğinide rahat geçirirsin..sen oldun mu..cevap bekliyoruz..nasıl geçti..

canm arada bu habı içmediğin gunler oldu mu ondan mı bu gebelik gerçekleştı acaba?

Evet arkadaslar simdi ciktim biraz agrim var yatiyorum hastanedeyim telden yaziyorum inşallah bebegim e birşey olmaz

Evet arkadaslar simdi ciktim biraz agrim var yatiyorum hastanedeyim telden yaziyorum inşallah bebegim e birşey olmaz

korkma canım bişey olmaz Allahın izznşyle dua et bol bol.. sonuç ne zaman çıkıyoo.. haber ver

Bir tanesi üç gün sonra diğerleri iki hafta sonra eve geldim yatiyorum simdi biraz agrim var ama normal dir heralde sagolun kizlar hepimize

Slm arkadaşlar sizle bişey paylaşmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim...2 ay ayda 2 kare regli oldum bunun için Dr. Gittim reglimin 5 ci günü prolomit kullanmaya başladım . 15 günde hap bitti 3 gün sonra Yasmin hapına başladım. Ilk gün normal geri kalan 13 gün akıntı şeklinde kanamam oldu 4 gün düzeldi . Sonra kahvemsi akıntı oldu 3gün sonrada hapım bitti. 6 gün sonra regli oldum bugün 5. Günüm ama toplasan bir pet çıkmaz bunun yani sıra bel ağrım var geceleri artıyı son 2 gündürde sabahları saat 6 gibi acıkıyorum bundan bi 10 veya 15 gün öncede göğüslerim şişmişti dokunamıyordum o geçti ama şüpelendim test Yaptım negatif bu hapları kullanırken gebelik imkansız zaten ama şüpelendim sizce bu ne olabilir fikirleriniz nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…