• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum kontrol hapı içerken hamile kalmışım

azra53

Guru
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2010
1.908
566
373
İzmir
Arkadaslar lütfen yardım dk hapı içerken hamile kalmışım ara kanamalari adet sanmisim beş aylık olmuş çocuk böyle son bi ay hariç ictim hep böyle olup ozurlu çocuk olan varmi cevap bekliyorum bu arada riskli gebelik bölümüne yonlendirdiler yarın gidice m

Mucize diye buna derim ben. Maşallah nasıl anlamadin ki bunca zaman. Pek bilgim yok canım umarım her şey yolundadir. .

Mucize diye buna derim ben. Maşallah nasıl anlamadin ki bunca zaman. Pek bilgim yok canım umarım her şey yolundadir. .
Benimde tek temennim bu insalah eğer bi şey olursa kendimi sucluycam gaz sancisi sandim oynuyodu ama cok zayıf biriyim karnım hiç sismedi adet sandığım ara kanamaymis hiç midem de bulanmadi en önemlisi son bir ay hariç dört ayinda ilaç ictim korkuyorum dua ediyorum

Benimde tek temennim bu insalah eğer bi şey olursa kendimi sucluycam gaz sancisi sandim oynuyodu ama cok zayıf biriyim karnım hiç sismedi adet sandığım ara kanamaymis hiç midem de bulanmadi en önemlisi son bir ay hariç dört ayinda ilaç ictim korkuyorum dua ediyorum

Stres yapma canım bişey yoktur umarım allahım mucizeni korumustur inşallah. Dualarim senin ve miniginle. .. yarın kaçta gideceksin doktora

rabbimin mücizesine bak şükürler olsun.
bişey yoktur sıkma canını stres yapma bnce.senden güzel haberler bekliyoruz,cinsiyetide belli olmustur kesın:)

merak ettim canımm gelmemişsin hala
Meraba arkadaslar desteginiz için tesekkurler bu gün uzun bir gü oldu üç hastane gezdik farmokoloji ilaç ic yada icme bu risk her gebelikte vardır seninki bu her riski yükseltiyor biraz dedi ayrintilı ultrason da her gebelikte hangi bir gündeme bulguya rastlanmadi yarin heyet toplanacak bakalim insallah iyi olur bide cinsiyet gostermedi bacak arasinda kordon varmış yinede korkuyorum dua edin bana cok zayıf agladim üç gundur uyku girmedi gozume ya bi şey sey olursa kendimi kendimi bir boyu suclarim diye sagolun hepinize tek tek tek teşekkür ler

Meraba arkadaslar desteginiz için tesekkurler bu gün uzun bir gü oldu üç hastane gezdik farmokoloji ilaç ic yada icme bu risk her gebelikte vardır seninki bu her riski yükseltiyor biraz dedi ayrintilı ultrason da her gebelikte hangi bir gündeme bulguya rastlanmadi yarin heyet toplanacak bakalim insallah iyi olur bide cinsiyet gostermedi bacak arasinda kordon varmış yinede korkuyorum dua edin bana cok zayıf agladim üç gundur uyku girmedi gozume ya bi şey sey olursa kendimi kendimi bir boyu suclarim diye sagolun hepinize tek tek tek teşekkür ler

Merhaba canım yaşadıkları çok şaşırarak okudum ama Allah meleğini sana bağışlamış çok şükür.Biraz karışık yazmışsın 2.kısım anlaşılmıyor ayrıntılı ultrasonda her şey normal mi çıktı yani?heyet ne için toplanacak?biraz daha bilgi verebilir misin?her şey yolunda gitsin ve inşallah bebeğini sağ salim kucağına alırsın:)

Canım üzülme güçlü olmalısın. . Kendini de asla suçlama bilseydin içer miydin hiç. . Peki doktorlar nasıl bakıyorlar olumlu mu. Hislerim her şeyin güzel olacağını söylüyor. Sağ salim bu stresten kurtulursun sen de bebiş de ınsallah. Sana her gün dua edecem. Bebeginle konuş o seni duyuyor .. kaç haftalik bu arada

merak ettim canımm gelmemişsin hala
Arkadaslar uzun bir gün oldu benim için hepinize ayrı ayrı tesekkurler desteginiz için bu gün ayrıntılı ultrasyona girdim bi şey cikmadi ama yinede yuzde yuz degil dediler farmakoloji bölümüne gonderdiler %3 bi ihtimali varmis yarin konsey bakacak raporlara inşallah iyi olur korkuyorum bu gün arada kordon girmis bacak arasina cinsiyet ogrenemedim cok agladim üç gündür uyku girmiyor ya benim için yüzümden bir şey olursa diye duanizi eksik etmeyin

20 haftalik olmuş bebegim inşallah iyiolur yarin bir netice netice alirim telden giriyorum kelime hatalari varsa affedin

İnşallah bir sorun çıkmaz canım.kendini üzme..bilmeden içmişsin sonuçta..ayrıntılı ultrasonda sorun çıkmaması da güzel :) bundan sonra kendini üzme,bebeğin için senin psikolojin de çok önemli..inşallah ilerde bunları birer anı olarak hatırlarsın sadece.. bizleri de haberdar et.

20 haftalik olmuş bebegim inşallah iyiolur yarin bir netice netice alirim telden giriyorum kelime hatalari varsa affedin

Korkma canım kötü bişey cikmicak bugün güzel haber bekliyorum senden. Maşallah canım Mayıs annesi olacaksın inşallah benim gibi :)

Korkma canım kötü bişey cikmicak bugün güzel haber bekliyorum senden. Maşallah canım Mayıs annesi olacaksın inşallah benim gibi :)
Arkadaşlar bu gün ayrıntılı konseyi toplayip bakacaklarmis karar yarin cikacak risk var diyorlar baskada bi sey demiyorlar yarin neye göre konuşacaklar bilmiyorum çok stresliyim

Arkadaşlar bu gün ayrıntılı konseyi toplayip bakacaklarmis karar yarin cikacak risk var diyorlar baskada bi sey demiyorlar yarin neye göre konuşacaklar bilmiyorum çok stresliyim
neyin riski ki bu canım.. ayrıntılı usg iyi çıkmış..

Back