Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde tek temennim bu insalah eğer bi şey olursa kendimi sucluycam gaz sancisi sandim oynuyodu ama cok zayıf biriyim karnım hiç sismedi adet sandığım ara kanamaymis hiç midem de bulanmadi en önemlisi son bir ay hariç dört ayinda ilaç ictim korkuyorum dua ediyorumMucize diye buna derim ben. Maşallah nasıl anlamadin ki bunca zaman. Pek bilgim yok canım umarım her şey yolundadir. .
Benimde tek temennim bu insalah eğer bi şey olursa kendimi sucluycam gaz sancisi sandim oynuyodu ama cok zayıf biriyim karnım hiç sismedi adet sandığım ara kanamaymis hiç midem de bulanmadi en önemlisi son bir ay hariç dört ayinda ilaç ictim korkuyorum dua ediyorum
Sekizde gidecem inşallah dua edin ne olurStres yapma canım bişey yoktur umarım allahım mucizeni korumustur inşallah. Dualarim senin ve miniginle. .. yarın kaçta gideceksin doktora
Sekizde gidecem inşallah dua edin ne olur
merak ettim canımm gelmemişsin halaSekizde gidecem inşallah dua edin ne olur
Meraba arkadaslar desteginiz için tesekkurler bu gün uzun bir gü oldu üç hastane gezdik farmokoloji ilaç ic yada icme bu risk her gebelikte vardır seninki bu her riski yükseltiyor biraz dedi ayrintilı ultrason da her gebelikte hangi bir gündeme bulguya rastlanmadi yarin heyet toplanacak bakalim insallah iyi olur bide cinsiyet gostermedi bacak arasinda kordon varmış yinede korkuyorum dua edin bana cok zayıf agladim üç gundur uyku girmedi gozume ya bi şey sey olursa kendimi kendimi bir boyu suclarim diye sagolun hepinize tek tek tek teşekkür lermerak ettim canımm gelmemişsin hala
Meraba arkadaslar desteginiz için tesekkurler bu gün uzun bir gü oldu üç hastane gezdik farmokoloji ilaç ic yada icme bu risk her gebelikte vardır seninki bu her riski yükseltiyor biraz dedi ayrintilı ultrason da her gebelikte hangi bir gündeme bulguya rastlanmadi yarin heyet toplanacak bakalim insallah iyi olur bide cinsiyet gostermedi bacak arasinda kordon varmış yinede korkuyorum dua edin bana cok zayıf agladim üç gundur uyku girmedi gozume ya bi şey sey olursa kendimi kendimi bir boyu suclarim diye sagolun hepinize tek tek tek teşekkür ler
Meraba arkadaslar desteginiz için tesekkurler bu gün uzun bir gü oldu üç hastane gezdik farmokoloji ilaç ic yada icme bu risk her gebelikte vardır seninki bu her riski yükseltiyor biraz dedi ayrintilı ultrason da her gebelikte hangi bir gündeme bulguya rastlanmadi yarin heyet toplanacak bakalim insallah iyi olur bide cinsiyet gostermedi bacak arasinda kordon varmış yinede korkuyorum dua edin bana cok zayıf agladim üç gundur uyku girmedi gozume ya bi şey sey olursa kendimi kendimi bir boyu suclarim diye sagolun hepinize tek tek tek teşekkür ler
Arkadaslar uzun bir gün oldu benim için hepinize ayrı ayrı tesekkurler desteginiz için bu gün ayrıntılı ultrasyona girdim bi şey cikmadi ama yinede yuzde yuz degil dediler farmakoloji bölümüne gonderdiler %3 bi ihtimali varmis yarin konsey bakacak raporlara inşallah iyi olur korkuyorum bu gün arada kordon girmis bacak arasina cinsiyet ogrenemedim cok agladim üç gündür uyku girmiyor ya benim için yüzümden bir şey olursa diye duanizi eksik etmeyinmerak ettim canımm gelmemişsin hala
20 haftalik olmuş bebegim inşallah iyiolur yarin bir netice netice alirim telden giriyorum kelime hatalari varsa affedin
Arkadaşlar bu gün ayrıntılı konseyi toplayip bakacaklarmis karar yarin cikacak risk var diyorlar baskada bi sey demiyorlar yarin neye göre konuşacaklar bilmiyorum çok stresliyimKorkma canım kötü bişey cikmicak bugün güzel haber bekliyorum senden. Maşallah canım Mayıs annesi olacaksın inşallah benim gibi :)
neyin riski ki bu canım.. ayrıntılı usg iyi çıkmış..Arkadaşlar bu gün ayrıntılı konseyi toplayip bakacaklarmis karar yarin cikacak risk var diyorlar baskada bi sey demiyorlar yarin neye göre konuşacaklar bilmiyorum çok stresliyim