- 9 Şubat 2010
- 17.810
- 39.661
Şununla hamile kaldım diyenler bana panik atak geçirteceksiniz vallaha
Kuzenim hap+prezervatif ile ikizlere hamile kaldı. Ben hiç bir şeye güvenmiyorum artık. Prezervatif+geri çekilme+takvime dikkat etme uyguluyorum. Pandemi biraz hafiflerse doktora gidip doğum kontrol hapı da kullanmaya başlayacağım. Ölümüne korunuyorum yani. Valla sevgiliyken bu kadar tedbirli değildim evlendim bi korku geldi
Bak sana seni sakinleştirecek bir yol söyleyeyim. Hapa başlamadan önce ovülasyon takibi yap. Eğer yumurtlaman olması hereken zamanda gerçekleşiyorsa sadece hapla korun arkana bakma çünkü hapla hamile kalanların bahsettiği ortak şey yumurtlama dönemim hapla uyumlu değilmiş cümlesi.İdolümsünüz şu konularda valla
Sen zaten sevgiliyken hamile kalmamışsın demek ki ovülasyon sıkıntın yok, evlenince değişmez ovülasyon zamanı, bi nefes al artık. Senin kadar stres yapmış olsam kocam beni boşardı emin ol.
Ayrıca hapa başlamak için pandemi bitişini bekleme, şu an hastaneler sokaklardan daha steril ayrıca herkes gitmekten korktuğu için de bomboş. Hemen pazartesiye randevu al, git hapına başla, adama da yazık bekarken daha mutluymuş zavallı, kendine de ona da eziyet ediyorsun.
Bu örnekler çok uç 1000de bir falan, relaks ya, evlisin hapla da hamile kalacaksan allah vermiştir nasıl olsa bir gün olacaktı de geç, ikinciyi istemezsen git rüplerini bağlattır üzerine doğum kontrol hapı kullan. Ama 4yaş arayla 2 evlat güzeldir, akılları erip birlikte oyun oynadıklarında onlar küçükken çektiğin zorluklara değdiğini düşünüp şükrediyorsun.