- 26 Ocak 2010
- 3.957
- 2
kızlar bısey sorucam sımdı ben 29-30 gunde bır regl oluyorum.
bu hapı kullanmaya baslayınca 21 gunde bır mı regl oluyor olucam?
hayır tam 28 günde bir olursunuz çünkü 1 hafta da ara veriliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bısey sorucam sımdı ben 29-30 gunde bır regl oluyorum.
bu hapı kullanmaya baslayınca 21 gunde bır mı regl oluyor olucam?
bende aşırı yemeye başladım..henüz kilo almadım.kolay kilo alan biri değilim ama yediklerime inanamıyorum.dünyayı yiyorum ve doymak nedir bilmiyorum.
sen hangi hapı kullandın canım?
ve tecrübeli biri olarak regl döngün nasıldı??
hayır tam 28 günde bir olursunuz çünkü 1 hafta da ara veriliyor
Ben ilk kez kullandım ve 25. günde regl oldum..yani hapı bıraktığımın 4. günü.
Benim için erken bir zaman...28-30 günde bir olurdum hep..bundan sonra hep böyle olursa çok kötü.zaten kansızlığım var.
bide ilk kullanmaya başladığımda reglimin ilk günü başladım ve reglim 7 gün yerine 10 gün sürdü
inşallah bu kez o kadar uzun sürmez (((
ilk kutu olduğu için öyle olması çok normal çünkü reglinizin ilk günü başlıyorsunuz ama diğer kutularda 28 günde bir olur, hesaplarsanız siz de görürsünüz. mesela benim hep pazartesi biter cuma regl olurum salı diğer kutuya başlarım ve 4. cuma yine regl olurum
Ben bir buçuk aylık evliyim.Ve yasmin doğum kontrol hapını kullanıyorum.İkinci kutunun yedincisini kullandım bugün.Mide bulantılarım oluyor.sormak istediğim şu:Ben bu ilacı doktor kontorolüne gitmeden eczacıdan aldın ve kullanmaya başladım.Millet diyor ki: Atma hapı.İlerde kanser olursun, çocuğun olmaz vs vs diye kullanma diyorlar.ya kafam karıştı bir şeyler söyleyin de rahatlıyım
kızlar bişi sorcam microgynon kullanıyorum 10 aydır..
fakat son aylarda regl çok kısa sürüyor ve hiç gelmiyor..
acaba bu ilaç böle yapar mı? yada hapların geneli böle yaparmı sizde durum nasıl napmalıyım bilemedim..
yani böle bişe sadece bendemi? oluyor sizdede bölemi?
Ben tedavi için kullanıyorum doğum kontrol hapını ve bende de böyle oldu.
Hatta böyle devam etti
Haplar progesteronu yükselttiği için arada bir lekelenme tarzı kanama olmasını normal kabul ediyorlar.
Sorunun devam ediyorsa doktora git belki hapını değiştirir.
Bildiğim kadarıyla doğum kontrol haplarının çoğu zararlı doğal yollardan korun derim . Gerçekten ilerde zararını gömezsin böylece
merhaba arkadaşlar bende bu ayın 25 inde evlenicem ve adetim 18 i yada en geç 20 sinde olucak
çok kararsız kaldım doğum kontrol hapı kullanmakta ama artık başka çarem kalmadı.
mikro cino 21 kullanmayı düşünüyorum .
ama ne zaman ilaca başlamalıyım ve beni hemen korur mu ilk aydan hamile kalmak istemiyorum lütfen yardım edin.
Doğum kontrol hapını ilk kez kullanacağın için adetin ilk günü başlamalısın.Ama yine de ilk bir hafta koruyuculuğu şüpheli olduğu için ek bir yöntemle daha korunmanız gerekir.Bu durumu eşine anlatıp korunmasını isteyebilirsin.
ben aslında onun korunmasını istiyorum fakat şiddetle bu durumu reddediyor ne var sanki o korunsa da beni bu yükün altına atmasa offf
Belli ki eşiniz,kondom kullanımının kendisinde hissizlik yaratacağını düşünüyor.Evliliğinizin ilk günlerinde,ek korunma gerektiği için kondom kullanırsa belki durumun böyle olmadığını düşünmeye başlar ve sonrasında da kullanmaya devam eder
evet aynen böyle düşünüyor umarım dediğiniz gibi olur ama ben işimi sağlama almalıyım eğr kullandırtamazsam bu aşamada ne yapmam gerekir