Düzenli içerseniz ilk paket bitince koruma başlıyor.Merhaba arkadaşlar, benim kafamı kurcalayan bir sorunum var. Kısa süre sonra düğünüm olacak ve ben henüz doğum kontrol hapı kullanmaya başladım. Ciddi bir şekilde korunmak istiyorum. Acaba tam etkisini ne zaman gösteriyor? Mesela ilk paket bitince mi? Bi arkadaşım 2 ay kullanman lazım dedi yani 2 paket. Bir bileğiniz var mıdır çok huzursuzum
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim:) baya dikkat ediyorum ama aksadığı oluyor. Mesela uyuyakalmışım bu gün, 3-4 saat geç içtimDüzenli içerseniz ilk paket bitince koruma başlıyor.
Ben saatine özen göstermemiştim hiç içerken ama her gün içtim mutlaka.Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim:) baya dikkat ediyorum ama aksadığı oluyor. Mesela uyuyakalmışım bu gün, 3-4 saat geç içtim
Reglimin 3. Günü başladım, temmuz 20 gibi regl olurum galiba, 26da düğün varBir paket içmen yeterli adetin 1. Günü başlanıyor genelde sizin düğüne ne kadar zaman var hasta olmanıza ne kadar söyleyin yardımcı olabilirim
Evlenmeden bir ay önce başladım. Hiç bi problem olmadı. Bir an önce başlaMerhaba arkadaşlar, benim kafamı kurcalayan bir sorunum var. Kısa süre sonra düğünüm olacak ve ben henüz doğum kontrol hapı kullanmaya başladım. Ciddi bir şekilde korunmak istiyorum. Acaba tam etkisini ne zaman gösteriyor? Mesela ilk paket bitince mi? Bi arkadaşım 2 ay kullanman lazım dedi yani 2 paket. Bir bileğiniz var mıdır çok huzursuzum
3 yıl çok çok uzun bir süre değil mi bu ilaçlar için herhangi bir yan etkisi yok mudur ?Markasına göre değişiyor sanırım. En kesin bilgiyi ilacınızın prospektüsünden öğrenirsiniz. Benim kullandığım hap düzenli kullanılmış 9. günden itibaren %99 koruyor. Üç yılı geçti ara vermeden kullandığım, hiç bir kaza yaşamadım.
Hayır. Menopoza kadar çocuk yapmak istediğim süre hariç kullanabileceğimi söyledi doktorum. Polikistik overliyim maalesef. Düzensiz, yoğun ve uzun süren kanamalarım vardı kansızlığı çok yoğun yaşıyordum. Hiç ara vermedim bu yıl bir süre ara verip reglimi gözlemleyeceğim. Doktora ilk gittiğimde 12 tane kistim vardı, tek yumurtalığım artık çalışmıyor gibi bir şeydi. Şimdi azaldı ama yine var kistlerim.3 yıl çok çok uzun bir süre değil mi bu ilaçlar için herhangi bir yan etkisi yok mudur ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?