• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum kilolari !!!!

boyum 160 cm 57 ile hamile kaldım 11 kilo aldım.şu an 62 kg gösteriyor terazim.4 ay oldu dogum yapalı.2 ay sonra biraz daha dikkat edip vericem fazlalıklarımı inş.emzirmemi etkiler diye azaltamıyorum beslenmemi.zaten ek mama da veriyorum.

50 ile hamile kaldı 82 ile doğuma gittim 3,5 ay oldu doğum yapalı 61 kiloyum dahada vericem inşallah

esrad arkadaşım yyaa ne güzel hamile kaldığın kilodan da azsın şuan.okadar kiloyu nasıl verdin?oğlum nerdeyse 3 aylık oldu ve ben hala 60 kiloyum.14 kilo verip kaldım.hatta bazen 61 bile çıkyorum tartıda.ama bakın sabahan akşama kdar neler yiyorum!!!! sabah kahvaltıda tost(karışık) veya yumurtalı bi kahvaltı.öğlen süt ve bisküvi.ikindi meyve 1-2 porsiyon.akşam ne yemek olursa onu yiyorum.ekmekle tabi.yemekten sonra çerez veya meyve.bunun yanında sıcak içeceklerde cabası.tatlı falan yaparsam onu da yiyorum yatmadan.birde süt içmeden uyuyamam. yani gün içinde ye babam ye... böyle yiyen biri kilo verir mi hiç,alır bile.

marem-alperen sen d süpersin valla tam 21 kilo vermişsin,nasıl oldu bu yaaa.hem de 3,5 ay olmuş doğum yapalı..

kızlar ben 56 kg hamile kalmıştım 80 le doğum yaptım oğlum 11 aylık ...ben 5 ayda almış olduğum kiloları verdim şuan 53 kiloyum..hala emziriyorum ve hala adet olmadım..

maşallah subahanallah cok iyi vermişsin dr um bana kılo alıyorum dıye dıyetıs yene gönderıyodu ben de gıtmedım. normal dogumda mı bukadar kılo yu verdın merak ettim CADIARZU

boyum 1.68 gebeliğim 70 kilo ile başladı 91 kilo ile bitti. bugün ki kilom 63.7 6,5 aylık kızım doğumda sezeryan(mecburi) oldu.

negüzel yaaa hamılelıkten öncekı kılolaını da vermişsin. nasıl başardın bunu emzırme dönemınde veriyor demek gercekten sen emzırdın mı yoksa uyguladıgın başka bır yöntem mı var.:CüvCüv:

teşekkürler arkadaşlar,sezeryanla doğum yaptım bende ilk başta gitmeyecek sandım..bir ara metebolizmayı hızlandıran çay içmiştim (elma,tarçın,karanfil,karabiber ve limon içeren )hem bebişe iyi gelmişti gaz sancıları azalmıştı hemde o dönemde hızlı kilo vermemi sağlamıştı...bebeğime ben tek bakıyorum ev iş,iş derken koşturma hali gidiyor şimdide daha fazla vermek istemiyorum habire yiyorum ama almıyorum...

ben de tek bakanlardanım bebeğime.iş miş kar etmiyor.bahsettiğin çay hazır mı?karışımı kendin mi hazırlıyorsun?

Back