Doğum kilolari !!!!

ccalikusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2007
62
0
96
41
İstanbul
Kızlar doğum yapalı 2 ay 10 gün oldu doğumdan kalan fazla 5 kilom vardı ama emzirirken kilo aldım 2 kilo daha aldımkafamçokkarıştı şuan 67 kiloyum herkes emzirdiğim için 6 ay içinde verebileceğimi söylüyor... diyetide 6 ay dolmadan yapmak istemiyorum önereceğini pratik kilo almama bilgileri varsa verin ... il ayında yemeği ve tatlıyı biraz abartmıştım şimdi yemem normale döndü ne olur bilmem bi çok kişi vücudumun hala şiş olduğunu 6 aydan sonra iyice zayıflamaya başlıyacağımı söylüyor ama hayırlısı önerileriniz ve başından bu konu ile ilgili olay geçen varsa yazsın lütfennn:a015:

ah ah ne dertliyim o kilolardan banim nerdeyse 14kilo fazlam var kiyafetlerim olmuyor 4ay olucak nerdeyse inan 100gr 100gr veriyorum azicik kacirsan yarim kilo aliyorum deli olucam ya nasil gidicek bilmiyorum adette olmadim onunda etkisi var vallahi kendime guvenimi kaybettim aynalara bakmak istemiyorum midem bulaniyor Allahtan sadece catlagim olmadi birde o olsa tuz biberdi yani.........

doğumdan çıkınca tartıldım sadece 4 kilo fazlam vardı..bir ay içinde oda gitti..kızımı emzirirken deli gibi yedim..ben yedikçe o emdi..ne kilo aldım nede verdim..şimdi ise eski halimden daha zayıfım...

bu olay biraz bilinçaltı ile ilgili galiba Kimisi emzirirken kilo vereceğine inanmış ve vermişler. Ben doğumdan sonra kilo vermeyi bırak 5 kilo daha aldım. Ama yerken hep kilo alacağım aklıma gelirdi aldım da. Hani derler ya su içsem yarıyor. O inançla içersen suda yarıyor.
Zaten zayıftım göbek dışında fazla kilomdan rahatsız değilim. Psikolojikmidir nedir 2 aydır regl oluyorum göbeğim hala var ama eskiye göre birazcık erimiş gibi kilom ısrarla aynı ...

benim de 4 kilo kaldı fazlam 61im şuan.takmıyorum ama hoş bu aralar bişiy yiyemiyorum sütümde az ama sütümün çoğalması için şişmanlığı bile göze alırım yeterki sütüm artsın

ben doğumdan sonra 14 kilo verdim. şuan 60 kiloyum ve 6-7 kilo fazlam var.öyle çok yiyorum ki kilo almıyorum ama vermiyorum da. takıldı kaldı bu kilo.napalım yemesemde olmuyor işte.midem bulanıyor,açlıktan başım dönüyor.6 ayın geçmesini bekliyorum.ondan sonra yediklerime dikkat edicem.işe başlayınca da koşuşturmacadan gider biraz biraz.

ben 72 ile doğuma girdim:CüvCüv: çıktığımda 65 kilo idim. 1 hafta icinde 62 ye düştüm gel zaman git zaman hep aynıydım geçen hafta misafir çok geldi koşturmaca tam yemeğe oturuyoruz kızım bende emecem banane diyo bişey yiyemedim tartıya bi çıktım 58 gösteriyo :1shok: ama gayret etsem daha da veririm lakin açlıktan ölüyorum dayanamıyorum cokacimcoook yeniden misafir mi çağırsam ne :jeyyar:
ama hala 10 kilo fazlam var ve eski kıyafetlerim olmuyor. vücudumu hiç beğenmiyorum

Son düzenleme:
kızlar nediyosunuz siz ya birde benim hikayeme bakın
63 kilo hamile kaldım 101 kilo ile doğuma girdim tam 38 kilo kabus gibi şuan 78 kiloyum yani 3 ayda 23 kilo verdim umutluyum emzirmenin faydası var ama kıyafetlerime bakıyorum aynada gördüğüm görüntü şaka gibi ama biricik oğlumda melek gibi .

63 kilo hamile kaldım 101 kilo ile doğuma girdim tam 38 kilo kabus gibi şuan 78 kiloyum yani 3 ayda 23 kilo verdim umutluyum emzirmenin faydası var ama kıyafetlerime bakıyorum aynada gördüğüm görüntü şaka gibi ama biricik oğlumda melek gibi .

bende 53 kh ile hamile kalmıştım. doğuma 74 kg ile girdim 62 kg ile çıktım.10 gün içinde de 58 kg ya düştüm.
2 ay 1 gr bile oynamadım diyebilirim. taki sütüm azalana kadar. o zamana kadar en çok ütü su yapar diye çevreme hava yaparken kendimi tatlılarla tahin helvalarını götürürken buldum sonuç 1 ayda alınan 6 kg
ama psikolojikmidir nedir bilmiyorum sütüm deli gibi arttı birden bire
bu aralar normal gidiyoruz arada -sanırım sıcaklardan- emmeyince azalıyor sadece
olsun oğluma feda olsun bu güne kadar mama hiç vermeye gerek olmadı dolu dolu emdi Barışım içim çok rahat
şuan 62-64 arası gidip geliyorum işe başlayınca veririm diye takmıyorum kafaya

59 kg ile hamile kaldım.70 kiloyla tamamladım hamileliğimi.amelliyattan cıkınca cok kilo vermedim sadece 66 kiloya düştüm suan 11 günlük anneyim 60.500 gr düştüm.1.5 kilo fazlam kaldı.onuda veririm birkac güne kadar.ama göbek biraz kaldı tabi.senağlama

doğumdan çıkınca tartıldım sadece 4 kilo fazlam vardı..bir ay içinde oda gitti..kızımı emzirirken deli gibi yedim..ben yedikçe o emdi..ne kilo aldım nede verdim..şimdi ise eski halimden daha zayıfım...

bravo valla..:lepi::hooray:

gökçencim ben 57-58 ile hamile kaldım 77-78 kg gibi doğuma girdim..5 kg vermiş olarak çıktım 15 gün içinde 69 kg'ya düştüm...doğum yapalı 3 ay 5 gün oldu haaaalaaa aynı kilodayım arada bir 70 oluyorum..bu hafta 70 kg dayım...
gitmiyor yerleşti bu kilolar...parafinli korse aldım deniyorum..bana mısın demiyor..kilo aynı hiç bir değişme yok anlayacağınız yiyorum kafayı...cokacimcoook

kızlar ben 56 kg hamile kalmıştım 80 le doğum yaptım oğlum 11 aylık ...ben 5 ayda almış olduğum kiloları verdim şuan 53 kiloyum..hala emziriyorum ve hala adet olmadım..

60la hamile kaldım 85le doğuma gittim şuan 67 kiloyum ve artık kilo veremiyorum çünkü yiiyorumda boğazı kesersek kilolar gider herhalde

kilolar iyide herkes kendine göre yorumluyor boylarıda yazsaydınız arkadaşlar kıyaslamak daha mümkün olurdu...172 boyum 75 kg ile hamile kaldım 90 la bitirdim...şuan 80 kg ım 1 ay önce doğum yaptım bende yemek yemeyi sevenlerdenim..umarım kilo almaya devam etmem...hamilelik den önceki kiloma deilde 70 kg ye inebilirsem süper olacak....

boyum 1.68 gebeliğim 70 kilo ile başladı 91 kilo ile bitti. bugün ki kilom 63.7 6,5 aylık kızım doğumda sezeryan(mecburi) oldu.

walla ben 58 le hamıle kaldm 72 doguma gırdım oglum su an 7 aylık we ben eskı kıloma kavustum cok mutluyum cokkkk:)allah herkeze nasıp etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…