Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar doğumum inşallah 11 eylülde olacak ve doğum öncesi iznim tatile geliyor.normalde sonraya aktarılıyor ama yaza gelince olmuyormus.bılen yapan varsa ne olur bılgılendırsın
canım bu durum tamamen kendi amirlerinizin tutumuna bağlıydı önceden son yıllarda değişti mi bilmiyorum.önceki çalıştığın bir okulda yaz dönemine denk gelen bir arkadaş aktaramamıştı okul idaresi uygun bulmamıştı.şu anki çalıştığım okulda ise bir arkadaş 30 ağustosta doğum yaptı ve 5 haftayı aktardı.geçen yıl oldu bu olay.siz yinede şansınızı deneyin derim.raporu alınca verin okulunuza.hatta etrafta böyle tanıdıklarınız varsa onları emsal gösterp dilekçe verebilirsiniz?
Ben geçen eylülün üçünde dogum yaptim bes haftayi doğum sonrasina aktardim geri kalani da raporla geçirdim.ikinci dönem basladim bebeği m yaklasik bes buçuk aylik oldu
ben de geçen yıl 18 eylülde doğum yaptım.40 haftam 7 ekimde doluyordu.
32.hafta çalışabilir raporumu aldım..bu sayede 5 haftayı doğum sonrasına aktarabildim ve iznim aralığın 18 inde bitti.şuan raporluyum..
canım hallettim gibi demişsin. nasıl oldu? raporla mı tamamlayacaksın mem lerde mi bityor iş?arkadaşlar doğumum inşallah 11 eylülde olacak ve doğum öncesi iznim tatile geliyor.normalde sonraya aktarılıyor ama yaza gelince olmuyormus.bılen yapan varsa ne olur bılgılendırsın
canım aynen öyle müdür ve memde bitiyor ama müdür halledince memler çok karışmıyor galibacanım hallettim gibi demişsin. nasıl oldu? raporla mı tamamlayacaksın mem lerde mi bityor iş?
canım hallettim gibi demişsin. nasıl oldu? raporla mı tamamlayacaksın mem lerde mi bityor iş?
canım hallettim gibi demişsin. nasıl oldu? raporla mı tamamlayacaksın mem lerde mi bityor iş?
canım aynen öyle müdür ve memde bitiyor ama müdür halledince memler çok karışmıyor galiba
Benim müdür hayatta yapmaz çalışamaz raporunu bile alınca tlf da 5 dk kavga etti sonra anladı ne olduğunu. Mevzuat diye birşey bilmiyor ki açığını bilsin
Benim de doğum 26 eylülde bugün mudur aradi doğumdan sonra ne kadar izin alacaksin diye dedim 8 hafta dogum izni alicam.bizim mudurun de pek bilgisi yok calisabilir raporunu alip postayla yolladim nolur nolmaz diye bir de benim bu yil norm fazlası olma durumum var ne olacak bilemiyorum ilce merkezindeyim köylere verirlerse ne yapcam hic fikrim yok
Benim müdür hayatta yapmaz çalışamaz raporunu bile alınca tlf da 5 dk kavga etti sonra anladı ne olduğunu. Mevzuat diye birşey bilmiyor ki açığını bilsin
doğuda müdürler çok zeki olduklarını sanıyorlar canım ondan:)