doğum iznim yaz tatiline geliyor ne olur bilenler bir yol göstersin:(:(:(

Tane5501

Bal böceklerim❤️
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
354
31
arkadaşlar doğumum inşallah 11 eylülde olacak ve doğum öncesi iznim tatile geliyor.normalde sonraya aktarılıyor ama yaza gelince olmuyormus.bılen yapan varsa ne olur bılgılendırsın

arkadaşlar doğumum inşallah 11 eylülde olacak ve doğum öncesi iznim tatile geliyor.normalde sonraya aktarılıyor ama yaza gelince olmuyormus.bılen yapan varsa ne olur bılgılendırsın

canım kısmetse benim de 3 eylül gibi.
maalesef biz o dönem fiili olarak çalışmadığımız için izni aktaramıyoruz.
yani sadece 8 haftalık doğum sonrası iznimiz olucak.
geçen gün arkadaşımın çalıştığı ile bununla ilgili yazı gelmiş. bana okudu aynen de böyle diyor.

çok üzüldüm ya.bende ne kadar sevinmiştim bir dönemi kapatacağız diye maalesef o yazıyı bende gördüm.ama bu milli eğitimlere bağlı değil mi canım çünkü ben bir sürü kişiden duydum.istedikleri ayda başlatabiliyorlarmış

Üzülmeyin ,doğum sonrası izin,alabilirsen heyet raporu,1-2 ay ücretsiz izin alıp bebeğini 5-6 aylık yapabilirsin.

canım bu durum tamamen kendi amirlerinizin tutumuna bağlıydı önceden son yıllarda değişti mi bilmiyorum.önceki çalıştığın bir okulda yaz dönemine denk gelen bir arkadaş aktaramamıştı okul idaresi uygun bulmamıştı.şu anki çalıştığım okulda ise bir arkadaş 30 ağustosta doğum yaptı ve 5 haftayı aktardı.geçen yıl oldu bu olay.siz yinede şansınızı deneyin derim.raporu alınca verin okulunuza.hatta etrafta böyle tanıdıklarınız varsa onları emsal gösterp dilekçe verebilirsiniz?

canım bu durum tamamen kendi amirlerinizin tutumuna bağlıydı önceden son yıllarda değişti mi bilmiyorum.önceki çalıştığın bir okulda yaz dönemine denk gelen bir arkadaş aktaramamıştı okul idaresi uygun bulmamıştı.şu anki çalıştığım okulda ise bir arkadaş 30 ağustosta doğum yaptı ve 5 haftayı aktardı.geçen yıl oldu bu olay.siz yinede şansınızı deneyin derim.raporu alınca verin okulunuza.hatta etrafta böyle tanıdıklarınız varsa onları emsal gösterp dilekçe verebilirsiniz?

çok teşekkür ederim canım.müdürüm çok iyidir ama prosedüre çok takılıyor umarım yardımcı olur

Ben geçen eylülün üçünde dogum yaptim bes haftayi doğum sonrasina aktardim geri kalani da raporla geçirdim.ikinci dönem basladim bebeği m yaklasik bes buçuk aylik oldu

Ben geçen eylülün üçünde dogum yaptim bes haftayi doğum sonrasina aktardim geri kalani da raporla geçirdim.ikinci dönem basladim bebeği m yaklasik bes buçuk aylik oldu

tatlım peki müdürün herhangi bi sorun yapmadı mı bunun için direk kabul etti mi normalde olmaz diyorlar

ben de geçen yıl 18 eylülde doğum yaptım.40 haftam 7 ekimde doluyordu.
32.hafta çalışabilir raporumu aldım..bu sayede 5 haftayı doğum sonrasına aktarabildim ve iznim aralığın 18 inde bitti.şuan raporluyum..

ben de geçen yıl 18 eylülde doğum yaptım.40 haftam 7 ekimde doluyordu.
32.hafta çalışabilir raporumu aldım..bu sayede 5 haftayı doğum sonrasına aktarabildim ve iznim aralığın 18 inde bitti.şuan raporluyum..

Bende hallettim gibi inşallah bi sorun çıkmadan hallederim aynı senin gibi

canım hallettim gibi demişsin. nasıl oldu? raporla mı tamamlayacaksın mem lerde mi bityor iş?

Benim de doğum 26 eylülde bugün mudur aradi doğumdan sonra ne kadar izin alacaksin diye dedim 8 hafta dogum izni alicam.bizim mudurun de pek bilgisi yok calisabilir raporunu alip postayla yolladim nolur nolmaz diye bir de benim bu yil norm fazlası olma durumum var ne olacak bilemiyorum ilce merkezindeyim köylere verirlerse ne yapcam hic fikrim yok :KK43:

Benim müdür hayatta yapmaz çalışamaz raporunu bile alınca tlf da 5 dk kavga etti sonra anladı ne olduğunu. Mevzuat diye birşey bilmiyor ki açığını bilsin :-)

mrb arkadaşlar yazımı inşallah görürsünüz.doğumu okulların kapanışına gelen biri nisan ortasında doğum öncesi izne ayrılacak,doğum sonrası hakkını nisan-şubat arası kullanabilir mi?
yada bu dönemi kapatmak istediği için raporlarını mı kullanmalı ,rapor almak çok zor olur mu?(okul çok zor bi okul ve son aylar da zor olur diye düşünüyor)

Benim de doğum 26 eylülde bugün mudur aradi doğumdan sonra ne kadar izin alacaksin diye dedim 8 hafta dogum izni alicam.bizim mudurun de pek bilgisi yok calisabilir raporunu alip postayla yolladim nolur nolmaz diye bir de benim bu yil norm fazlası olma durumum var ne olacak bilemiyorum ilce merkezindeyim köylere verirlerse ne yapcam hic fikrim yok :KK43:

Benim müdür hayatta yapmaz çalışamaz raporunu bile alınca tlf da 5 dk kavga etti sonra anladı ne olduğunu. Mevzuat diye birşey bilmiyor ki açığını bilsin :-)

doğuda müdürler çok zeki olduklarını sanıyorlar canım ondan:)

X