Dogum izni ile ilgili

Okulum sorun cikarmaz yarin hastaneye gidip halletmeye calisicam 10 gun benim icin kar. Dönemi kapatmak icin 3 hafta daha izne ihtiyacım olacak ya heyet yada baslama yapip rapor alicam artik

Kizlar bugün gittim hastaneye hem dikislerimi aldırdım hem de rapor olayini anlattim. Kadın telefonu aldı eline yeniden hafta hesaplamaya başladı evet 20 gün eksik yazmisiz neden boyle yaptik acaba dedi. Ve raporu 8+5=13 hafta +20 gün olarak duzeltti yani 15+5 gun iznim oldu. Sizde ayni durumda olursaniz hakkinizi arayin

super canim senin icin ne kadar olursa iyi cunku yonetmelik degisince oyle olmasi gerekiyor ikinci donemi kapatirsin rahatlikla en azindan kalanida rapor falan ayarlarsin..cok sevindim saglicakla buyut bebegini..

Sagol canim 3 hafta eksik kalıyo. Doktoruma sordum sen gel ben rapor yazarım dedi. Darisi sizin başınıza

insallah canim benimde insallah tam tutuyor gibi bende eksik kalirsa bikac hafta alicam rapor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…