Doğum İzni Hakkındaki Son Düzenlemeler

Peki bu 40 haftalık süre çoğul gebelikler için de geçerli mi? Çünkü çoğul gebeliklerde genelde 37.haftada doğum oluyor. Geriye kalan 3 hafta doğum iznine ekleniyor mu?

Çoğul gebeliklerde totaldeki 16 haftalık izne 2hafta daha ekleniyor diye biliyorım

Çoğul gebeliklerde totaldeki 16 haftalık izne 2hafta daha ekleniyor diye biliyorım
Evet doğum izni süresi 32.haftadan değil 30.haftadan başlıyor. Ama 40.hafta olayı tüm gebelikler için geçerli mi onu bilmiyorum. yani 39'da doğum yapınca ordan +1 hafta iznimiz daha oluyor mu acaaba?

Çok şukur canım iyi gidiyor bi sıkıntı yok hamile gibi değilim sanki :KK70: senin nasıl gidiyor canım
Benim de kusmalar bitti ama bulantılar devam ediyor. Aynen hamile gibi hissetmiyorum hiç. Doğum izinlerini araştırıyorum bu ara:anneadayı:

Benim de kusmalar bitti ama bulantılar devam ediyor. Aynen hamile gibi hissetmiyorum hiç. Doğum izinlerini araştırıyorum bu ara:anneadayı:
İnanır mısın bende hiç bişey olmadı şanslıyım sanırım adet düzensizliğim olsa anlamazdım hamileliğimi. İzinlere bakmak lazım bende hiç o kısma gelmedim. Cinsiyet bellimi canım

peki kızlar doğum ücretlerinden haberiniz varmı nezman veriliyor ve fiyat nekadardan başlıyor

İnanır mısın bende hiç bişey olmadı şanslıyım sanırım adet düzensizliğim olsa anlamazdım hamileliğimi. İzinlere bakmak lazım bende hiç o kısma gelmedim. Cinsiyet bellimi canım
Şanslısın öyleyse maşallah diyelim :KK66: benim kuzular sömürüyorlar valla beni :KK70: cinsiyetleri bu hafta sonu belli olacak inşallah popolarını dönmezlerse :) senin belli mi?

peki kızlar doğum ücretlerinden haberiniz varmı nezman veriliyor ve fiyat nekadardan başlıyor
Resmi gazetede geçen günlerde yayınlanan yeni yasaya göre; Türk vatandaşlarına, canlı doğan birinci çocuğu için 300 TL, ikinci çocuğu için 400 TL, üçüncü ve sonraki çocukları için 600 TL doğum yardımı yapılacak.

Şanslısın öyleyse maşallah diyelim :KK66: benim kuzular sömürüyorlar valla beni :KK70: cinsiyetleri bu hafta sonu belli olacak inşallah popolarını dönmezlerse :) senin belli mi?
ikizmi canımm seninkiler :) :) maşallah çok güzelllll bende c.tesi toto görmezsem öğrenirim diye düşünüyorum :KK70: :KK70:

X