- 23 Mart 2011
- 2.582
- 4.362
- 358
Evet dediğiniz gibi esasında eşim yanım da olmalıydı ama malesef sezeryanla 2 saat sonra yalnızdım hem bebeğim ile hem kendim ile ilgilenmek zorunda kaldım . Şuan olsa belki bende çıkar giderdim ordan ama o an ilk olduğu için başıma ne gelecek bilmiyorum yattım bekleme odasına ne zaman ameliyata alinacagimi bile bilmiyorum .. Hatta sezeryan kararı ile yukarı çıktım yukarda başka bir doktor bana kızarakEvraklar, imzalanması gereken formlar için yakınınızı almaları gerekirdi, çünkü söz konusu ameliyat, doğum vb olunca insan o anda gayet stresli ve heyecanlı oluyor, okuyamamışsınız bile imzaladığınız formu, oysa okumanıza mani olamazlar, böyle bir hakları yok. Hasta Hakları yönetmeliğine aykırı yaptıkları, yönetmelik dün düzenlenmedi, çok uzun yıllardan beri var, doktor, hemşire size ameliyat sırasında olacak riskleri, komplikasyonları anlatmak, bilgilendirmek mecburiyetinde.
Doğum öncesi ve sonrası yalnız kalmanızda ayrı bir olay, ben böyle bir durumda doğum yapmadan hastaneden çıkardım kesin.
Çok şükür ki kazasız belasız atlatmışsınız o günleri, Allah sağlık versin.
Sana ne diye sezeryan demişler
Diye kızarak alt muayene mi yapıp seruma suni sanciyi verdi gitti .. Şuan asla önceden araştırma yapmadan gitmem bir hastaneye zaten devlette asla yapmam doğum ..