Basligi okuyunca yanlış yazilmis herhalde 28 yasindaki kadini olacakti dedim ama 28 kadinmis. Pessss olacak is değil
Malesef durum öyle değil iste .. Bende ilk bebeğimi 2009 da sezeryanla Turkiye nin en büyük doğum evi olan Zekai Tahir de yaptım .. Yatıyorsunuz bekleme odasın da saatler geçiyor sıra bekliyorsunuz sonra bir hemşire yada hastabakıcı gelip sonda takıyor o esnada doktor yada hemşire gelip elinize form tutusturuyor imzala diye . İçeriğine bakmak mümkün mü o an sizce ki zaten baktPeki asil sorun su degil mi?
Ben o hastaneye gitsem ve bana boyle bir sorun olacagini soyleyip evrak imzalatsalar ben asla ama asla o hastanede dogum yapmam. Bu insanlar canlarini sokaktami buldu?
Ben imzalamazdım içeriğini bilmeden kesınlıkle eşimle görüştürürdüm.Malesef durum öyle değil iste .. Bende ilk bebeğimi 2009 da sezeryanla Turkiye nin en büyük doğum evi olan Zekai Tahir de yaptım .. Yatıyorsunuz bekleme odasın da saatler geçiyor sıra bekliyorsunuz sonra bir hemşire yada hastabakıcı gelip sonda takıyor o esnada doktor yada hemşire gelip elinize form tutusturuyor imzala diye . İçeriğine bakmak mümkün mü o an sizce ki zaten baktırmıyorlar imzalatıp alıyorlar . Doğum sonrası odam da iken baktım dosyadan hemşire görmeden alıp .. Meğer nelere evet demisim . Ölebileceğim ,sakat kalabileceğim bebegimin ölebilecegi ve benzeri felaketler güya bana anlatılmış ve ben onay vermişim ..
Ne sacma bir yorum olmus, sanki silah zoruyla okumadan hemen suraya imza atacaksin denilmis gibi lanse edilmis.Doğum sonrası odam da iken baktım dosyadan hemşire görmeden alıp
Annem bile sağlık kuruluşuna gittiği zaman şöyle oldu böyle oldu anlatıp duruyor. Hayır anne sen haksızsın doğrusu budur derim her zaman. Hakkaride çalışırken 24 saat nöbet tutup nobetten çıkıp Van'a sevk götürüp gelip sabaha tekrar 24 saat nöbete giderdik eşimle aynı ev içinde görüşmediğimiz olurdu. Yemek yemeye fırsatımız olmazdı. 4 kişiyle koca servisi cevirirdik personel yoktu insanlar hizmetten mahrum kalmasın diye. Bu yoğunluk içinde ben ailemle telefonla bile gorusemezken kime nasıl güleryüz göstereyim. Hangi meslekle ilgili konu olsa o meslek topa tutuluyor. Hali hazırda bekliyorlar insanlar.MazlumuGetirinBana eline saglik canim, evet benimde hep dikkatimi cekmistir, nedense hep hemsireler veya ögretmenler, veya doktorlar suclu ama kimsede sistemi suclamaz, hükümetin kararlariyla yönetiliyor bu ülke unutmayin.
Eger bu kadar cok kamu sektöründe calisan insanlari sucluyorsaniz, onlari suclayacaginiz yerine empati kurup, neticede onlarda emir kulu, ama orayi yöneten ve sorumlulugu olan müdürü sikayet edin. Hükümeti dogru yapmadigi ve sorumluluk almadigi olaylari görün, duyun, sikayet edin.
Powerfull , mesela sen bu olayi yasadin ama senden sonra baska insanlar bu olayi yasamamasi icin ne yaptin ?
Yani asil, konu yanlis olan degil, sizlerin yanlislari, sizlerin arastirmamasi, sorusturmamasi, sikayet etmemesi. Hükümete laf yok, hersey güllük gülistanlik ama en ufak olayda öldürün doktüru, ögretmeni suclayin cocugunuz geri zekali diye, hemsireyi suclayin size zaman ayirmamis diye.
Aman ha kimse sorumluluk almasin, fitratinda var deyin, sucu atacak illaki birisi vardir. O tüm sikayet ettiginiz bu devletin ve hükümetin bir ürünüdür cünkü onlar Emir kuludur, sisteme uymak zorunda. Onun icin saglik sistemini elestirin, okul sistemini elestirin, boykot edin, bir daha olmamasi icin mücadele edin. Baskalarinin bari hayatlari yanmamasi icin elinizden ne geliyorsa yapin, koyun olmayin. Siz koyun oldukca sizi sürmek ve uyutmak cok kolay olur, kaderinde vardi diyip gecistirirler
Ama bu senin suçun. Yani imzalamadan önce okuma hakkına sahipsin zaten.Malesef durum öyle değil iste .. Bende ilk bebeğimi 2009 da sezeryanla Turkiye nin en büyük doğum evi olan Zekai Tahir de yaptım .. Yatıyorsunuz bekleme odasın da saatler geçiyor sıra bekliyorsunuz sonra bir hemşire yada hastabakıcı gelip sonda takıyor o esnada doktor yada hemşire gelip elinize form tutusturuyor imzala diye . İçeriğine bakmak mümkün mü o an sizce ki zaten baktırmıyorlar imzalatıp alıyorlar . Doğum sonrası odam da iken baktım dosyadan hemşire görmeden alıp .. Meğer nelere evet demisim . Ölebileceğim ,sakat kalabileceğim bebegimin ölebilecegi ve benzeri felaketler güya bana anlatılmış ve ben onay vermişim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?