- 18 Haziran 2008
- 671
- 97
- 298
- 40
- Konu Sahibi 34bilgen84
-
çok sağolun ikinizde düşünce ve yaşadıklarınızı paylaşmışsınız aslında ilk aklım normalden yana ama olabilecek terslikler beni korkutuyor yakın arkadaşım doğduğunda vakumla almışlar ve kızın kolu sakat ALLAH korusun bben böyle şeylerden çok korkuyorum o yüzden normal doğumda bu riskler daha fazla gibi geliyor bana yoksa bebeğimin doğduğu anı saniye saniye görmek istiyorum ve ağrı eşiğim yüksektir ama korkuyorum birde spinal anestezi nasıl oluyor epidurali biliyordum birtek
çok sağolun ikinizde düşünce ve yaşadıklarınızı paylaşmışsınız aslında ilk aklım normalden yana ama olabilecek terslikler beni korkutuyor yakın arkadaşım doğduğunda vakumla almışlar ve kızın kolu sakat ALLAH korusun bben böyle şeylerden çok korkuyorum o yüzden normal doğumda bu riskler daha fazla gibi geliyor bana yoksa bebeğimin doğduğu anı saniye saniye görmek istiyorum ve ağrı eşiğim yüksektir ama korkuyorum birde spinal anestezi nasıl oluyor epidurali biliyordum birtek
herkesin doğum hikayelerini gözlerim dola dola okudum ALLAH hepinizin yavrularını kucağından eksik etmesin bizede hayırlı doğumlar nasip edip kucağımıza almayı nasip etsin ben artık 29, haftamdayım ve son 3 aylık periyoda girdim herşeyim yolunda çok şükür ilk başlarda hep normal doğum istiyordum ama sanki sonlara doğru gelmeye başladıkça korkmaya başladım olumsuz biçok şey geliyo aklıma normal doğmu ya yapamazsam ya bebeğim havasız kalır bişi olursa gelmezse vakumla alırlarsa sakatlık olursa off bisürü sor geliyo aklıma bunları düşününcede hemen sezeryana dönüyorum nasıl olsa ondada dikişim olucak normal doğumdada deyip bebeğimi riske sokmak istemiyorum en azından ve bi yandanda karnımda dikiş olması altımda dikiş olmasındanda daha mantıklı geliyor kimse dkişlerinde yırtılmasında yada sezeryada yaa ben daha çok olabilecek sorunları merak ediyorum ve bunları en aza indirebileceğim bi yöntem istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
ayy ben bu doğum hikayelerini okudukça niye hep ağlıyorum herkes derdi hamilelikte hormonlar farklı çalışır diye benmkiler daha yeni başladı galiba şimdiye kadar normaldim şimdi sanki hep bi tedirgin korkak ağlamaklı ruh halinde bi insan oldum. işten çıkmama 2 hafta var ya evimi temizleyemezsem hazırlıklarım yetişmezse erken doğum olursa öyle böyle die aklım gidiyo off kafayı yiycem galiba sonunda hem kızımı özledim kucağımda olsun istiyorum hemde karnımdaki bu duygu hiç bitmesin istiyroum
doğuma giderken ağlaya ağlaya helak olucak galiba huyum değişti ağlamayı hiç sevmeyen sert mizaçlı bi insandım şimdi sanki herşeyden korkan kırılgan bişi oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?