• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum hikayem

aslihanxx

Canım oğlum
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2007
577
2
96
43
İstanbul
4 kasim sali gunu oglumu saat 15:00 da kucagima aldim. Tam 38+2 de gebeligimin sonuna geldim. Dunyanin en guzel varligini kucagima aldim. Halen ruyada gibiyim. anne olmak gercektende anlatilmaz yasanirmis suan annemi ve butun anneleri o kadar iyi anliyorum ki Allah herkese bu duyguyu yaşatsin. Allah kadina oyle bir varlik veriyorki dunyada hicbirseye degisemezsin yerine hic birseyi koyamazsin dediğim gibi ve butun annelerinde beni onaylayacagi gibi annelik anlatilmaz sadece yasanir.
Gelelim dogum hikayame 3 kasim p.tesi gunu doktor kontrolune gitmistim doktor alttan muayene etti ve bana dediki 2 cm acilmissin yarin sabah 8 bucukta gel oglene cocugunu kucagina alirsin dogum baslamis dedi tabi bende heyecan, korku mutluluk hepsi birarada annemlere gittim. ertesi gun oldu esim ben ve annem hastaneye gittik muayene oldum 3,5 cm. olmus ama bende sanci yok hemen serum taktilar basladik artik beklemeye alttan muayeneler başladı neyse suyumu patlattilar. arkasindan suyumu bosalttilar normal dogumla 4 saat sonra kuru kuru dogurarak oglumu kucagima aldim. az daha bebegim tehlikeye giriyordu cok sukur saglikla onu kucagima aldim.
Hikayenin ozeti bu simdi evdeyiz emziriyorum onun disinda uyuyor ve uyudugu zaman onu cok ozluyorum kokusu burnumda tutuyor esim ve ben bambaska dunyadayiz simdi hicbirsey umrumuzda degil hayata bakis acimiz ve hayat gayemiz tamamen degisti Allah her istiyene bu duyguyu yasatsin bebegim olmadan artik nefes bile alamiyorum

ilk ben yazayımmmm:dance:
allah analı babalı büyütsün
sonunda bebeğine sağlıkla kavuşmuşsun yaa önemli değil gerisi:lepi:
nazar değmesin bebeğine inşallah:nazar::nazar:

allah bağışlasın bebeğinizi sağlıkla sıhhatle büyüsün bahtı güzel olsun...

her doğum hikayesi okuduğumda ağlıyorum...kendimi düşünüyorum..allah bağışlasın canım....sağlıklı mutlu bir ömür sürün birlikte...inşallah bizde hayırlı kolay doğumlar yaparız atlatırız

tebrik ederim gözünüz aydın, allah analı babalı büyütsün bahtı güzel olsun:Saruboceq:
darısı başımıza

canım allah analı babalı buyutsun aralık ayında bende meleğimi kucağıma alıcam nasipse sana ve bebeğine sağlıklı mutlu yıllar dilerim:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Allah analı babalı sağlıkla büyütsün
mutlu huzurlu hayırlı uzuuuuuuuun ömürler versin size bağışlasın inşallah

allah analı babalı büyütsün allah anneliği tatmak isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin...

Back