Doğum hediyesi...

Ben Allah nasip ederse 23 ünde sezeryana gün aldım, ve çoook heyecanlıyım:) ya sen?

Canım bende 20 sine gün aldım.Çok az kaldı.Heyecan,korku,endişe,mutluluk,merak ortaya karışık gibi karışık duygular içindeyim.Allah hepimize yardım etsin sağlıcakla bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin.

herşey inşallah yolunda giderde hepimiz o günleri görebiliriz mutlu bir şekilde kızlar...
ben eşimden 40 gr bilezik istedim kalınlardan şimdi beklemedeyim bakalımalkisalkisalkisalkisalkisalkis

dün bu konuyu okuyunca eşime şakasına en ağırından bilezik al dedim
yüz ifadesi akannehir oldu:1shok:

aaaaaaaaaa siz kocalarınızı geçin onlar size en güzel hediyeyi vermişler zaten yani bize bende hamişimde 32 haftalık rabbim hepimizin kucağınada almayı nasip etsin asıl önemli olan kaynana neya kayınbabalarınız ne alacak hani adettir ya haaaaaaaaa benimkinimi merak ettiniz kocam küçükte olsa bişey alır ama öbürlerine gelince büyüğünden bir hiiiiiiçkötükedihüso:eek:klava:

ay ben hamile değilim henüz ama eşimin sevinci yeter heralde bana bir çiçek getirsin yeter. Ama kayınvalidem al bişiler derse alır. Kayınvalidemlerde altın takarlar sanırsam. Çocuk sağlıklı olsunda hiçbirşey almasalarda olur...

adamcagız soka gırmıstır bı cıcekle yırtarım derken kaydirigubbakcemile3

girmez mi dumura uğradı delikafadulden zaten gıkını çıkaramıyo garibim çok nazlıyım gözümde yaş hazır bekliyorum

şaka bi tarafa eşim benim için en büyük hediye;küçüğüne de hayır demem...opuyorumnanaktan

her iki dogumumda gul demedi getirmisti belki yine getiri. ama

ben hastanede iken evde cocuklarima iyi baksin birde bana onlari hergun getirsin yeter hediye falan istemem. cani sag olsun:)))

Almak isterse O alsın bişeyler, süpriz olsun ,ben istemeyeyim şimdi ısmarlamış gibi , şakkıdı

X