Doğum hediyesi...

mart09

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2009
1.388
271
Merhabalar,
Benim ailemde bir gelenek yada belki bir kural gibi birsey bu, bütün beyler eşlerine doğum hediyesi alırlar.
Eğer sizdede doğum hediyesi mevcutsa eşlerinizden ne beklediğinizi yada ne istediğinizi paylaşırmısınız lütfen...

Evet eşler önce çok güzel bir çiçek yaptırır.Sonra da genelde bu altın olur takı tarzı şeyler alırlar.Benim eşim bana ev aldı.Sağolsun.Ama bir yüzük beğendim onuda alırsa hayır demem.:))))

Bu arada arkadaşım sende 37+2 desin.Normal doğum mu yapacaksın.

nedenki yani ne faydasi olcak sana anlamadim

Aslında açıklama yapmamın çok gerekli olduğunu düşünmüyorum ama yinede madem merak ettin, eşim ne istediğimi soruyor fakat bende bir türlü birsey bulamıyorum. Yani hem kalıcı olsun istiyorum hemde kullanışlı. Mesela takı deyince çok kalıcı ama çok kullanışlı degil, kıyafet tarzı birsey olursa da çok kullanışlı ama kalıcı degil...

Bu arada bizde şu sıra ev bakıyoruz ve bende eşime ev bana doğum hediyesi olsun diyorum ama eşim kabul etmiyor, bir çocugumuz daha olursa 1 ev daha alamazmış, alamazsada ikisi arasında haksızlık olurmuş, o yüzden illaki birsey bulmalıymısımsırnaşık şey

sadece bir gül bile o an beni çok mutlu edebilir.Eşim yanımda olsun bebişim sağ salim doğsun başka bir şey istemem.

eşim yanımda olsun, bebeğim sağsalim dünyaya gelsin gerisi önemli değil.ama eşim düşüncelidir mutlaka düşümüştür.benim için hiç önemli değil.

bizde bilezik takarlar annem kaynanam taktılar eşim çikolata falan yaptırmıstı sonrada oda adetlere uyarak bide bilezik taktı

valla eşim doğum için nasıl para bulacağını düşünüyor birde altın istersem düşüp bayılır herhalde :))))

Aslında açıklama yapmamın çok gerekli olduğunu düşünmüyorum ama yinede madem merak ettin, eşim ne istediğimi soruyor fakat bende bir türlü birsey bulamıyorum. Yani hem kalıcı olsun istiyorum hemde kullanışlı. Mesela takı deyince çok kalıcı ama çok kullanışlı degil, kıyafet tarzı birsey olursa da çok kullanışlı ama kalıcı degil...

Bu arada bizde şu sıra ev bakıyoruz ve bende eşime ev bana doğum hediyesi olsun diyorum ama eşim kabul etmiyor, bir çocugumuz daha olursa 1 ev daha alamazmış, alamazsada ikisi arasında haksızlık olurmuş, o yüzden illaki birsey bulmalıymısımsırnaşık şey

anladim canim kusura bakma sadece anlamadigim icin sordum..ohh valla her bebekte bi ev olsa keskeekaydirigubbakcemile2

varlığı zaten benim için en büyük hediye....:asigim:

sağlığı iyi olsun yeter....

valla bana bişey alcak yok sanırsam:)

k.valdemler oğluşuma bi altın takarlar heralde zaten ellerinden de çok bişey gelmez
bişeyler ördüler aldılar kıyafet battaniye gibi...

annemler de bebeğe beşik kıyafet aldılar ördüler

kimseden bişey beklemiyorum yani

kocam da maaşını düzgün alamıyor

alanların da aklına bi tek çocuk geliyor ben gelmiyorum:)

ama umrumda da deil ben bu bebeği öyle bekledim ve istedim ki, yter ki sağlıkla doğsunnn

varlığı zaten benim için en büyük hediye....:asigim:

sağlığı iyi olsun yeter....

cok guzel ıfade etmıssın canım tbr ederım benım ıcınde esım oyle varlıgı bana yeter sevgısı saygısı hem zaten 9 ay once en buyuk hedıyeyı verdı sayesınde melegım olcak temelını attı en azından :KK70: dogumdan sonra o heycanını gulumsemesını bebegımızı kucagına alısı yeter zaten :)

eşim ve bebklerım saglıklı olsunlar yeter.....ben dogumumu saglıkla atlatıyım allahın en guzel hediyesi olacak zaten.............

hernekadar şuan tombilik parmaklarıma olmasada yüzzüğüm hazır...

benim bir beklentim yokdu da olmazda zaten
sükürki 9 ay boyunca el üstünde tuttugu gibi
dogumda o zorlu sürecdede yani basimdaydi ve destegini hic esirgemedi
ama cicegiyle kizina oyuncagiyla geldi gitti hergün
daha sonrada taki seti aldi saolsun
en büyük hediyem zaten onun cocugunu dünyaya getirmekdi
hep derim hayatimda aldigim en güzel hediyemdir diye

X