- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum seninki cok cektirdi sana. Biz burda seninle beraber dogurdukBende 5 gün sancı çektikten sonra ağlayıp ‘istemiyorum napıyorsanız yapın yeter ki alın bunu’ diye bağırıyordum
Ama herkesin doğumu zor olacak diye birşey yokozgul61 allah yardımcın olsun canım . Tek nefeste kurtul inşallah❤
![]()
Bende üniversite hastanesinde iki doğum yaptım hiç öyle bişey olmadı o bı acayip olmuş beni arkada bir odaya aldılar iki kişi yardım etti giyindim sonda takilacakti perdeyi felan kapatıp taktılar önlüğü sıkı sıkı bağladılar felanArkadaşlar muhakkak benim bedenime kimsenin meraklı oldugunu düşünmüyorum ve sancıdan o durum belki aklıma bile gelmeyecek, ama bana çok saçma geliyor. Zaten savunmasısın işi seninle olmayan gelen geçen sana bakıp gidiyor. Benim bi yakınım üni. hastanesinde tanık olmuş. doğum sancısı çeken anne çırıl çıplak bekletiliyor o sırda oaradan asistanlar öğrenciler temizlikçisi bile geçiyor bu ne derece normal ayıp bence
Bana da normal sancım yetmiyormuş gibi suni sancı verdiler açılma olmuyor diyeKuzum seninki cok cektirdi sana. Biz burda seninle beraber dogurdukben bir gun cektim ama suni sanciydi benimki. Offf o cok fena
bu sefer sezeryan olacak diye seviniyorum valla.
banada dr sancin var suyum gelmis doguruyosun niye hastaneye gelmiyosun demisti halbuki ne sancim vardi nede oyle filmlerdeki gibi foş diye suyum akmisti nedemek doguruyosun simdimi doguruyorum hemen mi doguruyorum diye aglaya aglaya pantolon ustumdeyken bacak arama baktigimi hatirliyordum kafasi falan cikmismi yoksa diyeBende 5 gün sancı çektikten sonra ağlayıp ‘istemiyorum napıyorsanız yapın yeter ki alın bunu’ diye bağırıyordum
Ama herkesin doğumu zor olacak diye birşey yokozgul61 allah yardımcın olsun canım . Tek nefeste kurtul inşallah❤
![]()
Anadan doğma falan soyulmadım valla iki Doğum yaptım.Kızlar merhaba, 2 hafta içinde doğumun var, ancak benim doğum korkusu haricinde bir sıkıntım var. Çevremde anlatılanlardan duydum. malum doğumda anne anadoğma soyluyormuş. Doğumhanede dr lar vs. temizlikçiler bile sizi o halde görebiliyormuş.. böyle bir durumu yaşayan var mı?
banada dr sancin var suyum gelmis doguruyosun niye hastaneye gelmiyosun demisti halbuki ne sancim vardi nede oyle filmlerdeki gibi foş diye suyum akmisti nedemek doguruyosun simdimi doguruyorum hemen mi doguruyorum diye aglaya aglaya pantolon ustumdeyken bacak arama baktigimi hatirliyordum kafasi falan cikmismi yoksa diye
halbuki hastaneye giderken artik alsalarda su kasintidan kurtulsam diye dua ediyordum annemi falan arayip anne bana doguruyosun diyo bunlar nedemek doguruyosun ya diye aglamistim
Valla henüz doğum yapmadım ama bir önlük oluyor üzerinizde ve kesinlikle öyle doğumhane yol geçen hanı değil .Kızlar merhaba, 2 hafta içinde doğumun var, ancak benim doğum korkusu haricinde bir sıkıntım var. Çevremde anlatılanlardan duydum. malum doğumda anne anadoğma soyluyormuş. Doğumhanede dr lar vs. temizlikçiler bile sizi o halde görebiliyormuş.. böyle bir durumu yaşayan var mı?