Doğum haritası analizi tavsiye

Busranka

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
158
86
18
33
Doğum haritası analizime baktırmak istiyorum. Önerisi olan var mı acaba? Canlı değil de yazılı olmask tercihim🪄

internett bi siteden baktırmıştım ben ama anlayan birinin olması şart:S
Evet çok doğru söylüyorsunuz, bir de çok yüksek fiyatlar olduğu için ben de tek seferde iyi bir analiz yaptırmak istiyorum. Fal gibi öngörüler değil de tam bir harita analizi istiyorum :( siz memnun kalmadınız mı sizinkinden?

İnstagramda doğumharitasıyorumu diye bi sayfa var emel yalçınmış adı. Ben baktırmadım ama o yazılı gönderiyor.

Bir öneri yapacak olan yok muuu ;(
Reklam olur mu olmaz mı bilemedim ama bi kaç yıl önce bulduğum bi site vardı ücretsiz doğum haritası diye orda tüm evleri gezegenleri falan çıkarıyor ama yine de bilen birinin yorumlaması lazım sanırım çünkü baya karışık duruyor

Ben astromistik diye bir siteden sanırım özlem hanımdı ona yorumlatmayı düşünüyorum hem hint hem batı astrolojisine göre bakıyor evlilik çocuk vs tarih veriyormus. 800 tl ydi fiyatı ben de baktıracagım ama sanırım sene basında yaparım, sitede bir sürü rapor falan var onlar bana referans oldu acıkcası bayağı etkilendim yani

Ben astromistik diye bir siteden sanırım özlem hanımdı ona yorumlatmayı düşünüyorum hem hint hem batı astrolojisine göre bakıyor evlilik çocuk vs tarih veriyormus. 800 tl ydi fiyatı ben de baktıracagım ama sanırım sene basında yaparım, sitede bir sürü rapor falan var onlar bana referans oldu acıkcası bayağı etkilendim yani
Benim hem merakım var burçlarımın (yükselen, ay vb.) etkilerini ama hem de kaygı seviyesi çok çabuk tavan biri olarak özellikle sağlık ve ölüm gibi konularda yapılabilecdk her türlğ olumsuz ihtimal vega öngörüye karşı korkum var :( eğer cesaret edip de bir analiz yaptırtabilirsem bu tür ayrıntıların benle paylaşılmamasını rica ederim :( bu konularla ilgili bir uyarı veya tarih öngörüsü alırsam rahat yüzü göremem daha. siz ne tür konuları merak ediyorsunuz en çok?

Benim hem merakım var burçlarımın (yükselen, ay vb.) etkilerini ama hem de kaygı seviyesi çok çabuk tavan biri olarak özellikle sağlık ve ölüm gibi konularda yapılabilecdk her türlğ olumsuz ihtimal vega öngörüye karşı korkum var :KK43: eğer cesaret edip de bir analiz yaptırtabilirsem bu tür ayrıntıların benle paylaşılmamasını rica ederim :KK43: bu konularla ilgili bir uyarı veya tarih öngörüsü alırsam rahat yüzü göremem daha. siz ne tür konuları merak ediyorsunuz en çok?
Ne zaman çocuğum olacak yani allah nasip ederse insallah Doğum haritama göre ne hangi zamanlar uygun onu merak ediyorum hamilelik falan 🤗

Benim hem merakım var burçlarımın (yükselen, ay vb.) etkilerini ama hem de kaygı seviyesi çok çabuk tavan biri olarak özellikle sağlık ve ölüm gibi konularda yapılabilecdk her türlğ olumsuz ihtimal vega öngörüye karşı korkum var :KK43: eğer cesaret edip de bir analiz yaptırtabilirsem bu tür ayrıntıların benle paylaşılmamasını rica ederim :KK43: bu konularla ilgili bir uyarı veya tarih öngörüsü alırsam rahat yüzü göremem daha. siz ne tür konuları merak ediyorsunuz en çok?
Ama haklısınız bunları ben de istemezdim hatta sanırım olumsuz hiçbir şey duymak istemezdim

Yorumcu sitesinden analiz yaptırmıştım. Yazılı anında döküman gönderiyorlar. İyiydi, beklentimi karşıladı.

Baktırdınız mı acaba? Ve memnun kaldınız mı?
Ben Instagram’daki bir astroloji sayfasından randevu aldım. Perşembe akşamı görüşeceğim astrologla. Sonrasında size yazarım :) özelden yazarım, reklam gibi olmasın diye :) ama öngörüşme güzeldi. Doğum saatimi bilmediğim için ona yönelik de bir çalışma yapılacak ve bazı şeyler soruldu bana karakterimle falan ilgili :)

Ne zaman çocuğum olacak yani allah nasip ederse insallah Doğum haritama göre ne hangi zamanlar uygun onu merak ediyorum hamilelik falan 🤗
Arkadaşlar ben temel ve orta seviye astrolojiyi bitirdim ınstagramda bi sayfam var bana özelden mesaj atarsanız sayfanın adını veririm size de uyarsa bakabilirim piyasaya göre daha makul bi ücrete.✨

Doğum haritası analizime baktırmak istiyorum. Önerisi olan var mı acaba? Canlı değil de yazılı olmask tercihim🪄
Hande kazanova bu konuda .çok iyi ancak 1 yıl sonraya veriyor tarih,
diğer daha uygun olanlar ise burcu özen ( instagramda bulmuştum) , hem fiyat olarak da uygun.
Dİnçer GÜnere büyük umutlarla baktırdım ocakta ama şu ana kadar çıkmadı :(
umarım çıkar

Back
X