Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
internett bi siteden baktırmıştım ben ama anlayan birinin olması şart:SDoğum haritası analizime baktırmak istiyorum. Önerisi olan var mı acaba? Canlı değil de yazılı olmask tercihim![]()
Evet çok doğru söylüyorsunuz, bir de çok yüksek fiyatlar olduğu için ben de tek seferde iyi bir analiz yaptırmak istiyorum. Fal gibi öngörüler değil de tam bir harita analizi istiyoruminternett bi siteden baktırmıştım ben ama anlayan birinin olması şart:S
Reklam olur mu olmaz mı bilemedim ama bi kaç yıl önce bulduğum bi site vardı ücretsiz doğum haritası diye orda tüm evleri gezegenleri falan çıkarıyor ama yine de bilen birinin yorumlaması lazım sanırım çünkü baya karışık duruyorBir öneri yapacak olan yok muuu ;(
Benim hem merakım var burçlarımın (yükselen, ay vb.) etkilerini ama hem de kaygı seviyesi çok çabuk tavan biri olarak özellikle sağlık ve ölüm gibi konularda yapılabilecdk her türlğ olumsuz ihtimal vega öngörüye karşı korkum varBen astromistik diye bir siteden sanırım özlem hanımdı ona yorumlatmayı düşünüyorum hem hint hem batı astrolojisine göre bakıyor evlilik çocuk vs tarih veriyormus. 800 tl ydi fiyatı ben de baktıracagım ama sanırım sene basında yaparım, sitede bir sürü rapor falan var onlar bana referans oldu acıkcası bayağı etkilendim yani
Ne zaman çocuğum olacak yani allah nasip ederse insallah Doğum haritama göre ne hangi zamanlar uygun onu merak ediyorum hamilelik falanBenim hem merakım var burçlarımın (yükselen, ay vb.) etkilerini ama hem de kaygı seviyesi çok çabuk tavan biri olarak özellikle sağlık ve ölüm gibi konularda yapılabilecdk her türlğ olumsuz ihtimal vega öngörüye karşı korkum vareğer cesaret edip de bir analiz yaptırtabilirsem bu tür ayrıntıların benle paylaşılmamasını rica ederim
bu konularla ilgili bir uyarı veya tarih öngörüsü alırsam rahat yüzü göremem daha. siz ne tür konuları merak ediyorsunuz en çok?
Ama haklısınız bunları ben de istemezdim hatta sanırım olumsuz hiçbir şey duymak istemezdimBenim hem merakım var burçlarımın (yükselen, ay vb.) etkilerini ama hem de kaygı seviyesi çok çabuk tavan biri olarak özellikle sağlık ve ölüm gibi konularda yapılabilecdk her türlğ olumsuz ihtimal vega öngörüye karşı korkum vareğer cesaret edip de bir analiz yaptırtabilirsem bu tür ayrıntıların benle paylaşılmamasını rica ederim
bu konularla ilgili bir uyarı veya tarih öngörüsü alırsam rahat yüzü göremem daha. siz ne tür konuları merak ediyorsunuz en çok?
Ben Nuray Sayarıdan aldım danışmanlık ama bilemiyorum henüz işaret ettiği tarihlere gelmedik. Merakla bekliyorumBir öneri yapacak olan yok muuu ;(
Baktırdınız mı acaba? Ve memnun kaldınız mı?Dogumharitasiyorumu hesabı 350 tl dedi analiz için. Bana en makul gelebilecek fiyat bu. Ona baktıracağım galiba![]()
Ben Instagram’daki bir astroloji sayfasından randevu aldım. Perşembe akşamı görüşeceğim astrologla. Sonrasında size yazarım :) özelden yazarım, reklam gibi olmasın diye :) ama öngörüşme güzeldi. Doğum saatimi bilmediğim için ona yönelik de bir çalışma yapılacak ve bazı şeyler soruldu bana karakterimle falan ilgili :)Baktırdınız mı acaba? Ve memnun kaldınız mı?
Arkadaşlar ben temel ve orta seviye astrolojiyi bitirdim ınstagramda bi sayfam var bana özelden mesaj atarsanız sayfanın adını veririm size de uyarsa bakabilirim piyasaya göre daha makul bi ücrete.Ne zaman çocuğum olacak yani allah nasip ederse insallah Doğum haritama göre ne hangi zamanlar uygun onu merak ediyorum hamilelik falan![]()
Hande kazanova bu konuda .çok iyi ancak 1 yıl sonraya veriyor tarih,Doğum haritası analizime baktırmak istiyorum. Önerisi olan var mı acaba? Canlı değil de yazılı olmask tercihim![]()
Gelişme var miBen Nuray Sayarıdan aldım danışmanlık ama bilemiyorum henüz işaret ettiği tarihlere gelmedik. Merakla bekliyorum![]()
Nuray Sayarı çok amatör, ben 5 yıl önce baktırdım o zamanki sevgiilim için çok hayırlı harika falan dedi, sonra çocuk benden habersiz nişanlamdı falan ben facebooktan buldum :) hayırlı dediği buydu yani!!!Gelişme var mi![]()
o zaman hiç baktırmamak en iyisii :)Nuray Sayarı çok amatör, ben 5 yıl önce baktırdım o zamanki sevgiilim için çok hayırlı harika falan dedi, sonra çocuk benden habersiz nişanlamdı falan ben facebooktan buldum :) hayırlı dediği buydu yani!!!