- 23 Şubat 2009
- 3.123
- 12
- 43
yok canımm ya bugünlerde meşgul ama bu bahane değil kesinlikle
etrafımda dönüp duruyo ama yüz vermiyorum çok kırıldım...
Bu konuda sen haklisin ve tarafini tutuyorum canim, ama esinde bayaga anlamis hatasinin farkini ve bu ona iyice bir ders olmustur bundan sonrada unutacagini sanmiyorum. Kulagina küpe al ders olsun ona :) Lütfen araniz acilmasin, ama senin durumunda olsam bende alinirdim. Bak sana kendimden bisey anlatayim, bundan 2 yil önce esim dogum günüme bir kac gün kala hep soruyordu hediye ne istiyorsun ne alayim diye, bende gönlünden ne koparsa ama o kadar yükseklere kacma demistim allaha sükür eksik biseyim yok dedim. Gün geldi catti, benimki ayni senin kocis gibi unutmus, aslinda unutmamis ama o ara cok mesgul oldugu icin hediyeyi ikide bir ertelemis, sonra cat kapi zamani gelince bana benzin istasyonlarinda satilan cicekten alip gelmis. Ben sasirdim, diyorum hadi hadi ¨suprizin var senin unutmadin diyorum saka yapiyorsun diyorum. Baktim durum ortada, allahim suratimin sekli bi degisti ayni senin gibi tavir yapmistim :) sonra demezmi sen bisey istemedinki, illa istemekmi lazim istesem ne anlami kalir, ilk defa senden gelecek hediye bekledim hep benim
istediklerimi almisti. Bu seferde gönlünden kopan olsun dedim, hayda adam takmamis bile.