• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum günüm ve sevgiye çok ihtiyacım var.

Çocuğum yaştasın seninle yaşıt bir oğlum var :)

Yaşın küçük ama yüreğin ne büyük ne güzel nasıl sevgi dolu ! Gurur duydum taa buralardan :)

Yanında olmak,saçını okşamak,seni dinlemek,anlamak isterdim. 3.evladım da sen ol. Başın sıkıştığında ben hep burdayım demek..

Doğum günün kutlu olsun yavrum. Ömrün de bahtın da güzel olsun. Kalbinden geçeni önüne sersin hayat :KK200:

Mutlu yıllar :) çalınan köpek için ilan vermeni tavsiye ederim eğer bulunamazsa da yeni bir hayvan sahiplenebilirsin, saf sevgiye doyacağına emin ol:)

canım benim yüreğin ne kadar güzel senin.nice güzel yılların olsun ,üzülmek için daha çok gençsin zaten büyüyünce üzülmek için çok fazla geçerli sebeplerin olacak:KK68:28 yaşındayım etrafımda derdimi anlatacağım mutluluğumu paylaşacağım bir arkadaşım bile yok üzülüyor muyum kesinlikle hayır üzülmüyorum.ben kendime yeterliyim derdim de mutluluğumda bana kalsın .sıkıldıkça buraya yaz dök içini ,bana da özelden yazabilirsin dinlerim seni.birde güzel kız bol bol kitap oku ,çok güzel gençlik kitapları var onları okudukça dertlerinden sıkıntılarından uzaklaşacaksın , sakın yanlış anlama bu söylediğiimi canım ama maddi durumun kitap almaya yetmiyorsa sana kitap göndermek isterim bulunduğun yerin ptt sinden gidip alırsın :KK24:

bir de canım benim şimdiye kadar bi doğumgünümde pasta üflediğimi hatırlamam , bilmem :)arkadaşlarımın hiç biri bilmez ailem kutlarsa sözlü olarak kutlarlar.bunlar için sıkma canını kitap oku ,ders çalış geleceğine şimdiden yatırım yap:KK200:

iyiki doğdun küçük hanım bil ki insanlar olmadanda sen değerlisin kendi değerini bil kimse senin yol gostericin deilse kıtap oku oğren en iyi arkadaşlardan bile çok şey oğretir kitap...

şimdiye kadar yapmış olduğun tüm paylaşımları okudum .Maşallah sana ne güzel de kendini ifade edebiliyorsun ,kalemin çok güçlü:nazar:canın sıkıldıkça sürekli yaz ,yazdıkça kendini daha iyi hissedeceksin ama ne olur üzme kendini insanları umursamamaya çalış ,kafanı meşgul edecek bişeyler yap.Kitap oku,puzzle yap,temizlik yap,spor yap,ben evde yalnız başınayken hareketli bir müzik açıp oynuyorum:confused: o kadar iyi geliyor ki tavsiye ederim sana:KK68:

Doğum günün dünmüş ama iyi ki doğdun demek istiyorum yine de :) bu yaşta böyle hissetmek çok normal canım benim. Ben de lisede keşke insanlar farkıma varsa derdim çok içine kapanıktım. Hep okudum ama çok çalıştım. Yazılarından aklı başında kültürlü bir birey olduğun ortada. Bu yolda devam et. Emin ol üniversitede ve iş hayatında her şey değişecek hayat daha güzel olacak senin için. Sadece biraz sabret canım.

Ne tatlısın iyi ki doğmuşsun:KK60: Sen belki şanssız olduğunu düşünüyor olabilirsin ama sevginin önemini herkes kavrayamıyor senin gibi belki bunlar senin sevgi dolu biri olabilmene ortam sağlamıştır. Yine de keşke sevgi dolu bi ailem olsaydı diyeceksin biliyorum ama kıyaslar kendine üzülmeler hiçbir işe yaramaz. Sen akıllı bi kızsın bi kaç sene daha sabret sonra kendi hayatını kendi istediğin gibi yaşayacaksın ve mutlu olacaksın ben eminim. Yeni yaşın sevecegin ve sevilecegin kisilerle tanıştırır umarım seni mutlu yaşlar:KK200:

Hepinize çook teşekkür ederim tek tek cevap veremedim ne yazık ki ama hepsini tek tek okuduğumdan hızla geçmediğimden emin olabilirsiniz
Çok mutlu oldumm :KK200:

Mutlu yillar canim. Edilgen degil etken ol. Ben kimseyi beklemem, kendi dogum gunumu genelde kendim kutlarim. Yiyecek, pasta,icecek vs. alir sevdigim insanlari davet ederim. Gelecek seneye en yakin hissettigin o seni kutlayan arkadaslarini eve ya da kafeye davet edebilirsin.

Mutlu yıllarr canım benimm:KK200: Hayatta herkesin bir sınavı var sabret ve kendini sevmeyi kendine inanmayı asla bırakma olur mu?En güvendiklerin bile gider sen yine kendi kendine kalırsın.Sevgi arayışı uğruna yanlış insanların eline düşmektense yalnızlığınla mutlu ol.Inşallah yıllar sonra güzel bir kariyerle kendin emin adımlarla ve yanında az ama öz insanlarla çok mutlu olacağın yaşlar olur.İyi ki doğmuşsun:KK28::KK19:

Canım benim bugün hiç aklımdan çıkmadın,sürekli sana yazmak istiyorum:) keşke yakınında otursaydım .arkadaşın,dostun ,ablan olurdum senden ,güzel düşüncelerinden öğreneceğim çok şey olurdu.ne olur kendini başkaları için üzme.benim ailem hatırlarlarsa sözlü doğumgünümü kutlarlar,babama sorsan doğduğum günü ay ı bırak yılı bile hatırlamaz :)birilerinin seni üzmesine izin verme ,hep mutlu ol canım benim .

Canım benim bugün hiç aklımdan çıkmadın,sürekli sana yazmak istiyorum:) keşke yakınında otursaydım .arkadaşın,dostun ,ablan olurdum senden ,güzel düşüncelerinden öğreneceğim çok şey olurdu.ne olur kendini başkaları için üzme.benim ailem hatırlarlarsa sözlü doğumgünümü kutlarlar,babama sorsan doğduğum günü ay ı bırak yılı bile hatırlamaz :)birilerinin seni üzmesine izin verme ,hep mutlu ol canım benim .

Yaa musmutlu oldum şuan, keşke keşke görüşme fırsatımız olsa ne kadar güzel olurdu. Fazlasıyla isterdim gerçekten. Sizi çook seviyorum :dondurma::KK200:

Back
X