- 22 Kasım 2010
- 11.195
- 19.834
- 498
- Konu Sahibi -stargirl-
Bir ogretmen olarak kendini boyle akici bir bicimde ifade eden bir genc gormek cok hosuma gitti. Nice mutlu senelere...dilerim her gunu dolu dolu gecen bir omrun olur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada söylemeden geçemeyeceğim skendini o kadar güzel ifade ediyorsun ki sana kocaman maasallah diyorum.Sen herseyin üstesinden geleceksin![]()
Bu arada söylemeden geçemeyeceğim skendini o kadar güzel ifade ediyorsun ki sana kocaman maasallah diyorum.Sen herseyin üstesinden geleceksin![]()
Bir ogretmen olarak kendini boyle akici bir bicimde ifade eden bir genc gormek cok hosuma gitti. Nice mutlu senelere...dilerim her gunu dolu dolu gecen bir omrun olur.
Iyi ki dogdun kuzum nice saglikli huzurlu mutlu yillarin olsun insallah![]()
Nice yillara bebegim
Saglikli mutlu ol insallah
Maddi durumunuz nasıl bilmiyorum ama babanın pasta alıp kutlaması bile güzel bence,
Nice mutlu yaşların olsun![]()
Ah kuzum benim bugun benim kiziminda dogumgunu o daha 3 yasinda arkadaslarin dedigi gibi bu yaslarin birdaha gelmeyecek kendini uzmeye degmez seni mutlu eden seylerle ugras bu zamanda sevgi cok zor bulunuyor canim inan bana kimse kolay kolay sahip olamiyor sen kendini sev kendine deger ver kendini donat donatabildigin kadar spordu muzikti kitapti sec begen al musmutlu yillarin olsun