• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum günüm ve sevgiye çok ihtiyacım var.

Maddi durumunuz nasıl bilmiyorum ama babanın pasta alıp kutlaması bile güzel bence,
Nice mutlu yaşların olsun :halay:

Ah kuzum benim bugun benim kiziminda dogumgunu o daha 3 yasinda arkadaslarin dedigi gibi bu yaslarin birdaha gelmeyecek kendini uzmeye degmez seni mutlu eden seylerle ugras bu zamanda sevgi cok zor bulunuyor canim inan bana kimse kolay kolay sahip olamiyor sen kendini sev kendine deger ver kendini donat donatabildigin kadar spordu muzikti kitapti sec begen al musmutlu yillarin olsun

Ah kuzum benim bugun benim kiziminda dogumgunu o daha 3 yasinda arkadaslarin dedigi gibi bu yaslarin birdaha gelmeyecek kendini uzmeye degmez seni mutlu eden seylerle ugras bu zamanda sevgi cok zor bulunuyor canim inan bana kimse kolay kolay sahip olamiyor sen kendini sev kendine deger ver kendini donat donatabildigin kadar spordu muzikti kitapti sec begen al musmutlu yillarin olsun

Çook teşekkür ederimm.:KK200:
Kızınızın önünde mükemmel bir hayat olur umarım, gerçi harika bir anneye sahip olduğunu anlayabilmek çok zor değil :halay::KK200:

kıyamam ben sana...bende okadar çok sevgi var ki verebileceğim keşke kızım komşum falan olsaydın elimden ne geliyorsa yapardım...bende senin gibiydim hatta hala öyleyim ama daha törpülendim yaşım gereği...bazı şeyleri yaşadıkça olumlu olumsuz daha olgunlaşıyorsun ister istemez değişiyorsun...umarım herşey gönlünce olur hep iyi insanlar çıkar karşına...iyi ki doğmuşsun nice yılların olsun sağlıkla huzurla ve sevgiyle:KK200::KK36:

Doğum günün kutlu olsunnn kuzummmm
Hayatta bazen kendi kendine yetebilmek gerekir basklarinin sevgisine ilgisine ihtiyacin olmamali sen degerlisin sen kendini çokkk sev senden sadece bir tane var sen kendine deger ver ki başkaları da göstersin . Bak baban pasta almıs en azindan düsünmüs seni oyle iyi anliyorum ki benim dogum günümü niye kutlamadin diye bütün gün aglamisligim var eski nisanlimin karsisinda ne kadar acizce demi ? Ama insan deger gormek istiyo iste .

Kimsenin seni sevmesini bekleme yani böyle bir beklenti içinde kalma. Çünkü beklentiler insanı yorar üzer. Tabiki sevilmek çok güzel bir duygu umarım çok sevilirsin her zaman. Çok gençsin önünde çook uzun senelerin olacak ve çokta sevileceksin elbette. Her zaman böyle mutsuz umıtsuz olmayacaksın. Sadece kendine ve hayata biraz zaman tanı...

Öncelikle Kk dan bir uzaklaş , buraya sorun yazmak için fazla küçüksün .
Çocuksun , ve çocuklar gibi yaşa ,
Kimse beni sevmiyor ,ben kimseyi sevmiyorum , insanlar bana acıyor , vs .takıntılarından kurtul ..
Böyle şeyler düşünerek kendini insanlardan soyutladığının farkında ol ..
Lise öğrencisisin ,
Arkadaşlarınlarınla eğlen , keyfine bak ...
Ailenin boşanmış olması seni eksik yapmaz .. İnsanları geç , sen kendine acıyorsun , ve acındırıyorsun .. hasta psikolojisinden çık ..
Unutma doğumgününde , kutlayan bir arkadaşın bile yoksa, sorunu kendinde ara .. .
Sert konuşmuş olabilirim , kendine gelmen lazım artık. Nice senelere

Back
X