- Konu Sahibi speedy-gonzales
yıldız süpper bi fikir bu yazdım kenara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o kadarını da evlenince yaparsın şekerim :jeyyar:
sen şimdilik içine masum notlar yaz korkutma gözünü çocukcağızın :jeyyar: :jeyyar:
Bak sipaydim senin için bi siteden arakladım bunu, belki görmüşsündür ama fikir olabülür.kaydirigubbakcemile2
Segilinle bir kafeye git. orada bir anda garson menü yerine pastayı getirsin. sevgilinin doğum gününü kutla.yemekten sonra garson özel menü tabağı getirecek. tabakta yemek yerine bir hediye paketi çıkacak. paketi açtığında içinden beyaz bir gömlek çıkacak. gömleğin üzerinde bir kart olacak. kartı okuduğunda ; benim seni ne kadar çok sevdiğimi görmek istersne gömleği kaldır ve arkasına bak! sevgilin gömleği kaldıracak ve arksasında beraber resminiz ve üzerinde 'doğum günün kutlu olsun' yazısı olacak. burada da bir kart çıkacak. kartta; seni ne kadar çok sevdiğimi görmek için gömleğin yakasına bak!
gömleğin yakasında rujla oluşturulmuş bir dudak izi ve yanında 'seni seviyorum' yazısı olacak. ayrıca burada da kart çıkacak ve 'sana olan aşkımı görmek için kalbime bak'
gömleğin iç kısmına bakacak ve burada da bir şiir yazısı görecek .buraya da sevgilinize olan hizlerinizi yazacaksınız.
sevgiliniz bu güzel sürprizle çok mutlu olacak. masadan kalkmak üzereyken garson gelecek ve bir paket daha getirecek . paketi açtığında içinden ona özel aldığınız kalıcı hediyeniziz vereceksiniz. artık hediye seçimi sizin kesenize göre..
Evet evlenince evi doldururum balonlarla akannehirakannehir
Gördüm canım oradan oraya güzel olabilir benim hediyem çok istediği bi traş makinesi var 300 YTL onu alıcam inşallah yanına da eğlenceli başka bişey istiyorumkaydirigubbakcemile2
Sipaydim evlenince balonların içine kendini sakla öyle daha heyecanlı olur, ama bekarken alternatifler kısıtlı oluyor işteaklinialirimsmile:roflol: