• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum günü sorunu

squaattt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2012
87
4
28
İstanbul
Kizlar selam :KK54: 20 gun sonra erkek arkadasimin dogum gunu var ve ben ne yapacagim konusunda hala kararsizim. Bordo cok yakisiyo diye bordo bi kazak aldim bide kokusunu cok begendigim bi parfumu. Simdi diyorum ki sadece bunlar olmaz biseyler daha lazim. Soyle bi fikrim var,bana gecen gun ilk konusmalarimizi e posta olarak atmisti onlari cikarttirsam birbirimize attigimiz ilk uzun mesajlari falan sonra ilk fotografimizdan itibaren tarihleriyle yazsam ilklerimizi onemli anlarimizi yazsam falan bunlari bi deftere yapistirsam yada defter tarzi bi albume koysam olur dimi?:KK52:
Ay bide bunun yaninda diyorum ki kendim.bi metin yazsam ve ciksam sokaga her insana bikac kelime soylwterwk ortak arkadaslarimizi tanidiklarimizida kullanarak o metni tamamlasam. Sacma mi olur:oops: onerebileceginiz biseyler var midir? Gecen gun dedim dogum gununde neyin olsa mutlu olursun uzaktan kumandaki jeep dedi ben almistim ona uzaktan kumandali jeep ama onun istedigi araİ jeepi tarzi oldugu icin akli hala onda ama onu yilbasina dusunuyorum :oops:

Back