• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum günü hediyesi

afraima

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
1.573
503
323
merhaba arkadaşlar. bir ay sonra annemin doğum günü. feci kararsız olduğum için erkenden düşünmeye başladım hediye konusunu.
aklımda birçok şey var. ama kararsız kaldım gerçekten. çevreme soruyorum ee haliyle maddeler çok olunca onlarda bir çok seçenek söylüyor.
bir de size danışayım dedim. taş çatlasın tahmini max. 800 tl ye kadar birşeyler alabilirim.

kolye, yüzük, saat, parfüm, mont...
siz olsanız hangisini düşünürsünüz. yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.. ;)

800 tl güzel rakam:=) vakkodan falan bir çanta artı fulara yeter paran, şık güzel, her kadnın hoşuna da gider

800 tl güzel rakam:=) vakkodan falan bir çanta artı fulara yeter paran, şık güzel, her kadnın hoşuna da gider
ama annem fular takmıyor . evet çanta olabilir doğru dediniz ben çanta hiç düşünmemiştim :)

Taş çatlasın 20 tl der gibi!! Allah aşkına 800 tl ne hediysi yav. Al bir bluz gitsin annen yani en iyi sen tanıyosun da gerek yok abartmaya.

Taş çatlasın 20 tl der gibi!! Allah aşkına 800 tl ne hediysi yav. Al bir bluz gitsin annen yani en iyi sen tanıyosun da gerek yok abartmaya.
niyeki en azından takı da alabilirim diye düşünmüştüm o yüzden bu rakamı yazdım

Back