• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum günü hediyesi

Bir aşk pastası hazırlat ve önceden gideceğiniz bir cafe ile anlaş. Cafede yemek yedikten sonra, arkada varsa sizin şarkınız yoksa Tuğba Özerk-Doğum Günün Kutlu Olsun şarkısı çalsın.( ) Sonra hazırlattığın pastayı masanıza getirsinler. Ayrıca hediye olarak da, butik bir pastaneden kendin tasarlayacağın kurabiyeler yaptırıp, bir kavanozun içine hazırladığın notları koyup ona hediye edebilirsin happiness_ happiness_ 'de dediği gibi. Ya da aşkpirin vb. tarzı hazırlanmış drajelerden hediye edebilirsin. Dediklerimi görsellere yükledim ki gözünde canlandırman kolay olsun. Umarım yardımcı olabilmişimdir biraz.

Eklentiler

• kk1.jpg
    kk1.jpg
    81 KB · Görüntüleme: 344
  • kk2.jpg
    kk2.jpg
    193 KB · Görüntüleme: 303
  • kk3.jpg
    kk3.jpg
    959,1 KB · Görüntüleme: 2.838
  • kk4.jpg
    kk4.jpg
    33,3 KB · Görüntüleme: 337
Bence ihtiyacı olan bir şeyi almalısın. Mesela atıyorum çok beğendiği bir forma, saat vesaire vardır. Yada bir ayakkabıya ihtiyacı vardır.
Yani anlatmıştır belki. Anlatmadıysa da sen doğumgünü yaklaşana kadar çaktırmadan soruver.

Bence ihtiyacı olan bir şeyi almalısın. Mesela atıyorum çok beğendiği bir forma, saat vesaire vardır. Yada bir ayakkabıya ihtiyacı vardır.
Yani anlatmıştır belki. Anlatmadıysa da sen doğumgünü yaklaşana kadar çaktırmadan soruver.
ya kararsızlığım kullanacağı bir eşya ile hatıra olabilecek bir şey arasında

Erkek arkadaşımın günü hediye tavsiyeniz nedir ilk doğum günü
Ben de yarın kutlayacağım ilk doğum günü kutlamamız olacak butik pasta yaptırıyorum onun sevebileceği, ironik hoş esprili rengarenk bir pasta, bir de notum olacak "yanında olucam" gibi.. Sabah alacak beni yalnız ben pastayı arabaya kutuyla mı açıp elimde mi nasıl götüreceğimi bilemedim. Sen de böyle hoş bir pasta yaptırabilirsin canım üstünde size özel objelerin olduğu..

Back