- Konu Sahibi Solukiklimler
Ayyy ben hiç anlamamisim valla bana şu an biri yarım Gr altın verse havalara uçarımYa
Yarım gram
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy ben hiç anlamamisim valla bana şu an biri yarım Gr altın verse havalara uçarımYa
Yarım gram
Kerhen sevinirBence çocuğun adına LÖSEV ‘e bağış yapın. Teşekkür belgesini annesine verirsiniz . Çok farklı ve unutulmaz bir hediye olur
Sen altını al ben onla oyuncak giysi alırım dedi.yarim gramı alacağım artıkOyuncak alsanıza değişim kartıyla, çocuk yahu o, anasına almayın hediyeyi.
Yarım gramYarım altın mi?doğumgünü için 3000 tl mi takacaksiniz?çok değil mi?oyuncak alın yada para takin
Siz oyuncak alinYarım gram
Çocuğuma gelen hiçbir altın, onlara geri dönmedi.Sen altını al ben onla oyuncak giysi alırım dedi.yarim gramı alacağım artık
Kiyafet alırım diye söz verdi. Bebeye harcamazsa bozuşuruzÇocuğuma gelen hiçbir altın, onlara geri dönmedi.
Bir anne atasözü der ki, altınlar kadınındır
Arkadaşımın çocuğunun doğum günü var. Yarım altın takmak istiyorum ama minik pul gibi bir şey.kiyafet alsam giydirmiyor kendi zevki değilse. Şimdiye kadar aldığım hiçbir kıyafeti üstünden görmedim.
Ama yarım gram altın da kime sorsam komik geliyor aslında 500 küsur az değil. Uygun olur mu ?
Çok yakınız. Sordum altını ver lazım olanı ben alayım dedi.Yakınlık dereceniz nedir? Ben arkadaşımın çocuğu için her sene sorarım mesela, ihtiyacı olan ya da beğendiğin bir şey var mı diye. Artık biraz daha büyüdüğü için direkt çocuğa soruyorum doğum gününde ne istiyorsun gibi.. Hem benim param çöpe gitmemiş oluyor hem de değişim kartı falan bana anlamsız geliyor yani işimin gücümün arasında beğenmediğim bir kıyafet ya da oyuncağı değiştirmek için mağazaya gitmek istemem.