• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum günü hediyesi için fazla mı abes?

Cok degil mi? Ben olsam maksimum 100 liralik bir kiyafet alirim. icine de degisim fisi koydururum. Kendisi istemezse degistirir.

Altın aldığınız zaman onun geri dönüşü oluyor. Yani mesela bizim bir akraba, kızımın doğumgününde çeyrek getirdi. Şimdi onun kızının doğumgününde aynı çeyreği biz ona götüreceğiz. Aslında kimse kimseye bir hediye almamış olacak. Çocuğa plastik top bile alsa bi hatırası bişeysi olurdu.

Kiyafet alın, içine de değiştirme kartı koyun , annesi kendi zevkine göre değiştirir onu zaten
Ben çocuklarıma gelen tüm hediyeleri değiştiriyorum çünkü kimse bedenlerini uygun almıyor, altın çok abes bir hediye cocuk icin

Arkadaşımın çocuğunun doğum günü var. Yarım altın takmak istiyorum ama minik pul gibi bir şey.kiyafet alsam giydirmiyor kendi zevki değilse. Şimdiye kadar aldığım hiçbir kıyafeti üstünden görmedim.
Ama yarım gram altın da kime sorsam komik geliyor aslında 500 küsur az değil. Uygun olur mu ?

Yakınlık dereceniz nedir? Ben arkadaşımın çocuğu için her sene sorarım mesela, ihtiyacı olan ya da beğendiğin bir şey var mı diye. Artık biraz daha büyüdüğü için direkt çocuğa soruyorum doğum gününde ne istiyorsun gibi.. Hem benim param çöpe gitmemiş oluyor hem de değişim kartı falan bana anlamsız geliyor yani işimin gücümün arasında beğenmediğim bir kıyafet ya da oyuncağı değiştirmek için mağazaya gitmek istemem.

Yakınlık dereceniz nedir? Ben arkadaşımın çocuğu için her sene sorarım mesela, ihtiyacı olan ya da beğendiğin bir şey var mı diye. Artık biraz daha büyüdüğü için direkt çocuğa soruyorum doğum gününde ne istiyorsun gibi.. Hem benim param çöpe gitmemiş oluyor hem de değişim kartı falan bana anlamsız geliyor yani işimin gücümün arasında beğenmediğim bir kıyafet ya da oyuncağı değiştirmek için mağazaya gitmek istemem.
Çok yakınız. Sordum altını ver lazım olanı ben alayım dedi. 😂

Back