Doğum günü hediyesi için fazla mı abes?

Solukiklimler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2022
628
54
18
Arkadaşımın çocuğunun doğum günü var. Yarım altın takmak istiyorum ama minik pul gibi bir şey.kiyafet alsam giydirmiyor kendi zevki değilse. Şimdiye kadar aldığım hiçbir kıyafeti üstünden görmedim.
Ama yarım gram altın da kime sorsam komik geliyor aslında 500 küsur az değil. Uygun olur mu ?

Kıyafetin içine değişim kartı koyun değiştirsin. Çocuğa altın alınmaz.

Altın almayın derim sonuçta doğum günü sadece sonradan her doğum gününde altın beklentisi olabilir

Aldiginiz hediyeleri beğenmiyor madem hediye çeki verin kendi zevkinize göre alsın.

Sorduğunuz kişilere neden komik geldi ? Komik değil de fazla gelmiş olabilir mi ?

Neyse , beni de arkadaşınız veya arkadaşınızın çocuğu yerine koymak isterseniz IBAN numaram .... şaka şaka

Ben doğum günlerinde pahalı hediyeleri hiç anlamıyorum . Hediyenin bence maneviyatı olmalı. Yani sizinle konuşurken ihtiyaç duyduğu bir şeyden bahsetmiş olabilir ya da siz onun hayatını kolaylaştıracak bir hediye alabilirsiniz. El emeği bir şey yapabilirsiniz ya da çocuğun yaşına uygun bir kitap alabilirsiniz. Olmadı online alışveriş uygulamalarından hediye çeki alabilirsiniz. Ben genelde kitap alıyorum. Kimseye yatırım yapmak bana düşmez, altını kendinize alabilirsiniz

Yarım altın mi valla çok bile su devirde, mesajınızın son cümlelerine doğru gram olduğu anlaşılıyor o da gayet iyi bir hediye bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…