Doğum Gecikti Ve Bebeğimizin Sağlık Sorunu Oldu

çok üzüldüm ya inş sağlığıan kavuşur .hem aile için hem bebek için zor.acaba norml doğumda ısrarcımı olduda bu kadar bekledi

Oyyyyy canım.Cennette beklesin:S.Annesine geçmiş olsun dilekerimizi ilet lütfen.Üzücü bir durum ama Allahdan gelene ne diyeceksin?

Son düzenleme:
bastan sona kadar okudum..icim parcalandi..Allah rahmet eylesin..cok üzüldüm gercekten.sonu guzel olsun diye okudum hizli hizli....kimbilir annesi babasi ne kadar üzüldü.Allah yardimcilari olsun..cok büyük aci...Allahim kimseye düsmanima yasatmasin....

Oyyyyy canım.Cennette beklesin:S.Annesine geçmiş olsun dilekerimizi ilet lütfen.Üzücü bir durum ama Allahdan gelene ne diyeceksin?

öyle canım.çok sağol...
annesine hem büyük bi acı hemde ne büyük bi müjde..cennet müjdesi
küçük yaşta ölen çocuklara Allah-u Teala ' haydi girin cennetime ' dediği zaman o çocuklar ' annemiz babamız girmeden biz girmeyiz ' diyeceklermiş..
hiç kucağına alamadan kaybetti ona yanıyor annesi..
ben seviyordum ama Allah benden fazla seviyormuş yanına aldı diyor ...
cennete gittiğine hiç üzülür müyüm,kavuşamadan,kucağıma alamadan ayrıldığıma üzülüyorum diyor
içemediği sütlerini orda içsin diyor..
çıkarılırken ' hakkını helal et anneeem ' dedi ve yüreğimiz parçalandı
ve hayat öyle anlamsız geldi ki o an

çok üzüldüm ya inş sağlığıan kavuşur .hem aile için hem bebek için zor.acaba norml doğumda ısrarcımı olduda bu kadar bekledi

önce normal doğum yapabilirsin demiş doktoru.doğuma 10-15 gün varken sancıyla normal doğum die gidilmiş ama daha öncesinde sezeryan olması gerekiyormuş.gününe var diye de doktora tekrar gidilmemiş.son 1 ay kala da doktorları gitmiş.işte olacak var ya herşey üst üste gelmiş ve olanlar olmuş.zaten ömrü 1 ay'mış minik meleğin

Son düzenleme:
bebeği kaybettik cennete uğurladık hem de bayramın 2. günü(gece)

herşeyin bir sebebi var melek olacakmış...Allah sabırlar versin

offf yeni anneyim bende yüreğim cız etti suan allahım sabır versin bebek küçükte olsa annenin acısı daglar kadardır ne kadar kucagına almasada 9 ay karnında sıcaklıgını hissetti cok üzüldüm allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın ..

Rabbim anne babasına sabır versin.gözlerimden yaşlar akıtarak okudum.kurtuldu haberini okucam diye syfaları okurken kaybettik yazısını görünce içim burkuldu.Çok büyk acı Allah sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…