• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum fotoğrafçılığı yapmak istiyorummmmm

romantiiksiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
519
1
26
Trabzon
arkadaşlar ben önlisans büro yönetimi mezunuyum farklı iş deneyimlerim oldu ama ben işimi sevemedim sevmediğin işi yapınca da verimli olamıyosun haliyle.bir süredir doğum fotoğrafçılığını araştırıyorum ne kadar güzel bi şeydir bu ya.fotoğrafçılık adına deneyimim yok ama kursa falan gitmeyi düşünüyorum bu işe kafayı fena taktım cok istiyorum deneyimi olan arkadaşlar var mı,nereden başlamalı?

öncelikle iyi bir kursa gidip teknikleri öğren..bol bol çekim yap.. sonrasında yapıp yapamayacağını görürsün zaten... çok çabuk olacak bir iş değil ama sabır gerekir..

canım bende senin gibi bu konuya kafayı fena taktım...Çok uzun süre fotoğraf makinesi araştırdım.Şimdi bi tane sipraiş verdim.Önce bol bol çekim yapıcam teknikleri keşfetmeye çalışıcam.Daha sonra tanıdıklarımın doğumlarına gönüllü girip çekmeyi düşünüyorum..Bakıcam yapabilirsem devam ederim.Yapamassam hobi olarak devam ederim...

Canım bende tırsıyorum merak etme :D Ama sonuçta ilk önce gireceğim doğumlar gönüllü olacağı için kötü olsada sorun yok yan...Bakalımmm ne olacak çok merak ediyorum...:18:

bu hemen yapılabilecek bir durum değil arkadaşlar eğer gerçekten bu yola baskoyuyorsanız cok bğyğk emek ve sabır vermek zorundasınız....

arkadaşlar ben önlisans büro yönetimi mezunuyum farklı iş deneyimlerim oldu ama ben işimi sevemedim sevmediğin işi yapınca da verimli olamıyosun haliyle.bir süredir doğum fotoğrafçılığını araştırıyorum ne kadar güzel bi şeydir bu ya.fotoğrafçılık adına deneyimim yok ama kursa falan gitmeyi düşünüyorum bu işe kafayı fena taktım cok istiyorum deneyimi olan arkadaşlar var mı,nereden başlamalı?

bende fotoğrafçılık ve kameramanlık okuyorum ilk dönem doğru düzgün derslere gitmedim fotoğraf makinesi edinene kadar da hiç birşey bilmiyordum. Okul başladıktan 2 ay sonra fotoğraf makinesi aldım ve bana söylenenler doğru enstantane diyafram iso hepsini kurcalaya kurcalaya öğrendim fotoğraf makinesi edinilmeli benim görüşüm doğum esnasında yada sonrasında flaş bebeği rahatsız edebilirmiş 1.8 diyafram değerli olan ne biliyim 50mm lens idealmiş iso da 1600 de cok nokta nokta bozulma yapmaması önemliymiş

Son düzenleme:
arkadaslar bir dogum fotografcisi olarak nacizane tavsiyem gercekten eger universitede bu egitimi almamissaniz kesinlikle bir kurs egıtımı almanız.sonrasında nasıl bir makinaya hangi lenslere ihtiyacınız olacagını daha iyi kavrayacaksınız.ben fotografcılık okudum.ama bu is sadece okul okumakla egıtım almakla bıtmıyor,estetik bir bakıs acınız ve bır farkınız olmalı.yoksa lutfen uzerınıze alınmayın elıne makınayı alan dogumlara dugunlere gıder oldu.sorsanız kursa bıle gıtmemıs ınsanlar var.uzuluyorum en ozel gunlerını boylelerıne teslım edenlere..lutfen eger bu isi yapacaksanız once egıtımını alınız..her sey gonlunuzce olsun..

Back