• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum Fiyatları

bayanlar ben güngören ilgi hastanesinde yaptım doğumumu drum son dereec cana yakın ve aydınlatıcı bir bayandı.o hastanede normal doğum 250 tl sezaryen 450 tl ister narkozlu ister epidural.zaten soruyorlar ne tür istersiniz diye ben epidural yaptım ve çok rahat oldu.şimdi 7 aylık topaç gibi bir şehzadem var:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

benim kuzenim izmirde özel egepol hasatnesinde dogum yaptı sezeryan 600 lirayı ya yaptırmışlar bende hamişim bende araştırıyorum ama beniöm için erken ama gidip görüşmek geekiyo sanırım çünkü nette tam anlaşılmıyo cnm

Son düzenleme:
central hospital kozyatağı,sezeryan 1200 normal 700 herşey dahil 2 gece kalınıyor.. ve gayet temiz ve özverili...

bende central hospitalda doğum yapmayı planlıyorum, doktorum Başak Sel, 2 sene önce aynı hastanede ameliyat olmuştum çok memnun kalmıştım temiz ve güleryüzlü bir hizmetle karşılaşmıştım, ayrıca doğum sonrası evde ziyaret uygulamaları var, emzirme banyo bebek odasının şekli şemali vs vs konularında bilgi veriyorlarmış yanlışlarımızı düzeltiyorlarmış.

selam hanımlar bende Ankarada Fatih üniversitesinin özel hastanesine gidiyorum.normal doğum 1100 sezeryan 1600 prof girerse oda 1600 müş bana çok uygun geldi.benim doktorum yardımcı doçent o girecek doğuma
Canım fatih üniv.bebek yoğun bakım ünitesi varmı??

Back