• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum Fiyatları

türkiyede dogum yapilmaz fiyatlara baksaniza yinede türkiyede millet iyi doguruyor.almanyada cebimizden 1 kurus cikmiyor 4.5 gece kaliyorsun hastanede, doktorlar hemsireler hastanede süper,burda bütün hastaneler insanlar tek sinif insan ayrimi yapilmiyor zengini fakiri ayni hastanede ayni muamele yapiliyor .türkiyenin bu durumu bir türlü düzelmedi

türkiye de belki seçenek çok farklılıklar var ama artık devlet hastanelerinde de çok başarılı doktorlar çalışıyor.Türkiye de artık sağlık kuruluşları ciddi ciddi denetlenmektedir.kendini bilmez hemşire ve doktorlar ise her yerde vardır o kişilik karakter meselesi. ama Tr de artık eskisi gibi değil hizmetler...

Ben Zeynep Kamil de ıkı ay once dogum yaptım ve cok memnun kaldım tek kurusta odemedım,ustelık sezeryan...Zeynep Kamıl ıyı degıl dıyenlere sakın ınanma cunku bı kere orası sırf dogum uzerıne bı hastane ve herhangı bı sorun oldugunda ınanılmaz özel hastanedeymıssın gıbı ılgı ve alaka var,,,hemsırelerı doktorları hastabakıcıları tum personel gayet sıcak ve kalıtelı...Özel hastaneye o kadar para dökmenın hıc geregı yok,zaten bı sorun cıktıgında hemen Zeynep Kamıl e sevk edıyorlar

Kavacikta medistate hastanesi varmis ben de netten buldum su an yurt disindayim donuste orda dogum yapmayi dusunuyorum acaba bu hastaneye giden ve hastane hakkinda fikri olan var mi yardimci olabilirseniz sevinirim simdiden tesekkurler

Kavacikta medistate hastanesi varmis ben de netten buldum su an yurt disindayim donuste orda dogum yapmayi dusunuyorum acaba bu hastaneye giden ve hastane hakkinda fikri olan var mi yardimci olabilirseniz sevinirim simdiden tesekkurler

evet ben gidiyorum çok yakın bana ..
hastaneden çok memnunum, dr. sultan hanımın hastasıyım dr.m da çok iyi sağolsun ..
normal doğum fiyatı : 1000-tl
daha doğum yapmadım ama burda yapıcağım kesin ..
Tavsiye ederim..

evet ben gidiyorum çok yakın bana ..
hastaneden çok memnunum, dr. sultan hanımın hastasıyım dr.m da çok iyi sağolsun ..
normal doğum fiyatı : 1000-tl
daha doğum yapmadım ama burda yapıcağım kesin ..
Tavsiye ederim..

Cok sagolun bana uzak kaliyo ben annemde yapicam dogumu ama iyi bi hastane bulamadim anadolu yakasinda bi acibadem ve hisar var onlardada sgk gecmiyove dogum 90000 tl ye cikiyo hem benim hem esimin sgksi var bu fiyat bana cok ucuk geldi. bu hastane yeni acilmis cok fazla deneyimleri yok diye tedirgin oluyorum ama nette ki videosu cok guzel gorundu ben normalde olsa sezeryanda olsa epidural istiyorum hastaneye mail atmistim epidural diye yazmamislar agri pompasi diye bisey yazmislar sizin bilginiz var mi acaba bu konuda bir de dogumunuz ne zaman dogumdan sonraki izlenimlerinizi paylasirsaniz cok memnun olurum verdiginiz bilgiler icin cok tesekkurler

normal: 60 ytl
sezeryan: 250 ytl
epidural: +350 ytl

gece yatıs +bebegın muayenesı dahıl...

Cok sagolun bana uzak kaliyo ben annemde yapicam dogumu ama iyi bi hastane bulamadim anadolu yakasinda bi acibadem ve hisar var onlardada sgk gecmiyove dogum 90000 tl ye cikiyo hem benim hem esimin sgksi var bu fiyat bana cok ucuk geldi. bu hastane yeni acilmis cok fazla deneyimleri yok diye tedirgin oluyorum ama nette ki videosu cok guzel gorundu ben normalde olsa sezeryanda olsa epidural istiyorum hastaneye mail atmistim epidural diye yazmamislar agri pompasi diye bisey yazmislar sizin bilginiz var mi acaba bu konuda bir de dogumunuz ne zaman dogumdan sonraki izlenimlerinizi paylasirsaniz cok memnun olurum verdiginiz bilgiler icin cok tesekkurler

bende epidural düşünüyorum, 1500 tl epidural normal doğum .. söylediğin fiyat çok uçukk gerçekten asla vermem o fiyatı .. deneyimi yok derken yok da değil e-bebeğim den bakabilirsin bayağı doğum yapan olmuş .. hastane çok güzel annem yattı geçen gün rahatsızlığından dolayı odaları güzel ve hemşireleride çok ilgilli .. benim doğumum şubat başında olucak Allah izin verirse .. Senin doğum ne zaman ?

selam arkadaşlar
ben doğum için ank ya gideceğim inşallah başka bi ildeyim ank da hiç doktora gitmedim
epiduralli normall doğum istiyorum bana düzgün bi hasstane tavsiyelerinizi bekliyorummm

bende epidural düşünüyorum, 1500 tl epidural normal doğum .. söylediğin fiyat çok uçukk gerçekten asla vermem o fiyatı .. deneyimi yok derken yok da değil e-bebeğim den bakabilirsin bayağı doğum yapan olmuş .. hastane çok güzel annem yattı geçen gün rahatsızlığından dolayı odaları güzel ve hemşireleride çok ilgilli .. benim doğumum şubat başında olucak Allah izin verirse .. Senin doğum ne zaman ?

Benim dogumum mayisin basinda olacak Allh izin verirse daha cok yeni 2012 de dogacagi icin fiyatlarda degisiklik olur sanirim bu hastane icime sindi baya peki doogumdan sonraki yatis birde refakatci kalisi bu fiyatin icinde mi acaba yoksa onun icin ayri ucret talep ediyolar mi benim baktigim hastanelerde dogum ucreti disinda bunlarda ucret talep ediliyo hele hisarda odadaki koltuktan perdeden bile para aliyolarmis nerdeyse refaakatci yemeginden yatagindan bazi hastaneler isi firsata dokmus bir de hastanenin emzirme politikasini merak ediyorum benim ilk bebegim olucak insssssss bazi hastaneler buna gercekten onem veriyomus anne bebegi emzirene kadar ugrasiyomus benim teyzem emzirme sorunu yasamisti hastanede hicbir sekilde yonlendirmemisti bebegi emzirene kadar neler cekti bazi hastaneler hadi dogurdun bizim isimiz bitti gerisi senin diyolarmis resmen verdiginiz bilgiler icin cik tesekkur ederim allah saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin

Bayanlar sigorta şirketinin bana verdiği fiyatlar aşağıdaki gibi. ben Florance Gayrettepe'de doğum yapmayı düşünüyorum. Ama doktorum dışardan gelecek ve 2000 TL alacak. Doktor ücretini çıkarınca normal doğum 3000 tl sezaryan 3850 tl olacakmış.

INTERNATIONAL HOSPITAL
Sezeryanla Doğum: Prof. Dr. - 11.500 TL Uzm.Dr. - 9600 TL
Normal Doğum: Prof.Dr - 8600 TL Uzman Dr. - 6800 TL

ALMAN HASTANESİ
Sezeryanla Doğum: 7500 TL
Normal Doğum: 8000 TL

FLORENCE NIGHTINGALE GAYRETTEPE
Sezeryanla Doğum: 7300 TL
Normal Doğum: 5850 TL

MEMORIAL HASTANESİ
Sezeryanla Doğum: (Uzm.Dr.) 5684 TL
Normal Doğum: (Uzm.Dr.) 4351 TL

AMERİKAN HASTANESİ
Sezeryanla Doğum: 9550 TL
Normal Doğum: 8100 TL

ACIBADEM MASLAK
Sezeryanla Doğum: 8780 TL
Normal Doğum: 6200 TL

MEDICANA INTERNATIONAL
Sezeryanla Doğum: 4360 TL
Normal Doğum: 3300 TL

burdaki dr lar napıyorlar bizim yerimize sanırım kendileri doğuruyorlar :45:

benim doğumum şubatta çapada ki doktorm tam gün yasasndan doğumuma giremeyecek ve asistanı girecek.bende özel hastaneleri soruşturdm.

Bahçelievler hizmet has
Normal:1450
Sezeryan:2200
Muayene ücreti:80TL

Hazneddar Meltem has
Normale oda ücreti:200 TL
Sezeryana:300 TL dedi başka bilgi vermedi.

Sanırım ben çapadaki doktoruma muayene devam edip doğumumu asistanına olcam hem aynı parayı buluyor hemde hastanelerin yeni doğan üniteleri çok önemli bana yada bebeğime Allah korusun birşey olsa bizi Çapa'ya yada cerrahpaşaya sevk edecekler.Hem özel hastanelerin de doktorları çapa da ki asistanlardan daha ii değildir herdir herhalde...Kafam karıştı üff :18:

bende medical park'ta doğum yapacağım. çok araştırdım fiyatları ama kararsız kaldım bir de orada Can Şener'e gidiyorum ve kendimi ondan başkasına teslim edemeyeceğime karar verdim. biraz biriktirdiğimiz paramız var onu da doğuma harcayacağız. 2900 sezaryen + 650 epidural ve tabi bir de bebeğin bakım masrafları da olacak bunu da unutmayın kızlar.

Arkadaslar merhaba ben dogum yapalı 2.5 ay oldu ankara medıcanada dogum yaptım sezaryen ıle asıl drum dısardan ama hastanenın kendı dr adına yatısımı yaptık 3.500 e dogum yaptım bılgınıze

pendik bölge hastanesine bak birde istersen suit odasıda var diye biliyorum daha 1 yıllık hastane zaten 2010 açıldı..yazdığım fiyatlarda ssk lılar için .. güvencesi olmayanlara ne kadar onu bilmiyorum ama 3 4 5 6 bin tl değildir o kesin..yazık o paraları verene kadar çocuğunuzun bir ihtiyacını karşılarsınız..sonuçta aynı doğum aynı sezeryan.. doktorun önemli olan..

normal doğum şu an kampanya f,yatı 200 tl bir gece kalmalı
kampanyasız fiyatı 430 tl

sezeryan fiyatı 800 tl 2 gece kalmalı

Back