merhaba bende bugün medical park göztepe hastanesine gittim görüştüm 2950 sezeryan 650 epidural oluyomuş benim bide ikiz bebiş geliyo ikinci bebek içinde 300 tl dediler bu fiyatlar doktor dahil,,,ama hastane güzel temiz,,,[/QUOTE
ikiz bebek çok değişik bir duygu olsa gerek bir avazda 2 tane birden :) ne güzel Allah sağlıkla elinize almayı nasip etsin bebişlerinizi .ben bahçelievlerdekine gidiyorum hastane çok güzel doktorumda çok iyi ama hem muayene hem test fiyatları hemde doğum ücretleri diğer hastanalere göre baya yüksek karşılaştırma yapınca kararsız kalıyorum.
merhaba bende bugün medical park göztepe hastanesine gittim görüştüm 2950 sezeryan 650 epidural oluyomuş benim bide ikiz bebiş geliyo ikinci bebek içinde 300 tl dediler bu fiyatlar doktor dahil,,,ama hastane güzel temiz,,,
arkadaşlar gittiğimiz hastaneleri ve doğum fiyatlarını paylaşalımmı neresi daha uygun memnunmuyuz birbirimizi bilgilendirelim .geçen gün öğrendim medicalparkta normal doğum : 1,780 ve zorunlu sezeryan:2,800 dediler ve bana çok yüksek geldi ,sizlerin düşünceleri nedir acaba paylaşalım.
Şahsen bu fiyatları görünce doğurmaktan vazgeçesi geliyor insanınfiyatlar felaket yüksek.
zonguldak kdz ereğli hastanesi echomar özel hastane tertemız ve cok dikkatlı iş yapıyorlar bakım sağlam anlayacagınız ve fiyatı normal dogum 200 tl sezeryan 400 doktor gece kalma hepsi içinde
Bayanlar sigorta şirketinin bana verdiği fiyatlar aşağıdaki gibi. ben Florance Gayrettepe'de doğum yapmayı düşünüyorum. Ama doktorum dışardan gelecek ve 2000 TL alacak. Doktor ücretini çıkarınca normal doğum 3000 tl sezaryan 3850 tl olacakmış.
INTERNATIONAL HOSPITAL
Sezeryanla Doğum: Prof. Dr. - 11.500 TL Uzm.Dr. - 9600 TL
Normal Doğum: Prof.Dr - 8600 TL Uzman Dr. - 6800 TL
ALMAN HASTANESİ
Sezeryanla Doğum: 7500 TL
Normal Doğum: 8000 TL
FLORENCE NIGHTINGALE GAYRETTEPE
Sezeryanla Doğum: 7300 TL
Normal Doğum: 5850 TL
MEMORIAL HASTANESİ
Sezeryanla Doğum: (Uzm.Dr.) 5684 TL
Normal Doğum: (Uzm.Dr.) 4351 TL
AMERİKAN HASTANESİ
Sezeryanla Doğum: 9550 TL
Normal Doğum: 8100 TL
ACIBADEM MASLAK
Sezeryanla Doğum: 8780 TL
Normal Doğum: 6200 TL
MEDICANA INTERNATIONAL
Sezeryanla Doğum: 4360 TL
Normal Doğum: 3300 TL
dün hastaneye gidip fiyatları bızzat kendim aldım;
normal doğum ssk için 400 tl epidural farkı 150 tl
sezeryan doğum ssk için 600 tl epidural farkı 150 tl
odaları gezdim, beğenmedim.. mesela hiç suit oda yok, hepsi standart oda, banyoları bakımsız kalmış bence, daha iyi olabilirdi. bunlar hep tercih etmede etken..
ama fiyat gayet hesaplı...
bazen düşünüyorum değer mi çok paralar vermeye diye...ama insanın bu çok özel gününde kendisini özel hissettirecek konfora da ihtiyacı var, hatta bu konfor belkide doğumun kalitesini ve kolaylığını bile arttırır..
özet olarak, anadolu yakasında henüz hem ruhuma hem keseme hitap edecek bir hastane bulamadım, bilen varsa ve yazarsa sevinirim. bütçem ise 3000 i geçmesin istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?