• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum Fiyatları

papatya20

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2011
128
18
298
İstanbul
arkadaşlar gittiğimiz hastaneleri ve doğum fiyatlarını paylaşalımmı neresi daha uygun memnunmuyuz birbirimizi bilgilendirelim .geçen gün öğrendim medicalparkta normal doğum : 1,780 ve zorunlu sezeryan:2,800 dediler ve bana çok yüksek geldi ,sizlerin düşünceleri nedir acaba paylaşalım.

merhaba bende bugün medical park göztepe hastanesine gittim görüştüm 2950 sezeryan 650 epidural oluyomuş benim bide ikiz bebiş geliyo ikinci bebek içinde 300 tl dediler bu fiyatlar doktor dahil,,,ama hastane güzel temiz,,,

merhaba bende bugün medical park göztepe hastanesine gittim görüştüm 2950 sezeryan 650 epidural oluyomuş benim bide ikiz bebiş geliyo ikinci bebek içinde 300 tl dediler bu fiyatlar doktor dahil,,,ama hastane güzel temiz,,,[/QUOTE

ikiz bebek çok değişik bir duygu olsa gerek bir avazda 2 tane birden :) ne güzel Allah sağlıkla elinize almayı nasip etsin bebişlerinizi .ben bahçelievlerdekine gidiyorum hastane çok güzel doktorumda çok iyi ama hem muayene hem test fiyatları hemde doğum ücretleri diğer hastanalere göre baya yüksek karşılaştırma yapınca kararsız kalıyorum.

zonguldak kdz ereğli hastanesi echomar özel hastane tertemız ve cok dikkatlı iş yapıyorlar bakım sağlam anlayacagınız ve fiyatı normal dogum 200 tl sezeryan 400 doktor gece kalma hepsi içinde

Maltepe Üniversitesi Hastanesi.Normal 850 sezeryan 1450 (sgk fiyatı).Ancak bir hafta içinde zam geliyormuş +500 lira kadar farkedecekmiş.Hastane personel ve doktor açısından mükemmel.Görünüşe takılan olabilir,yeni,lüks bir bina değil ama temiz...

merhaba bende bugün medical park göztepe hastanesine gittim görüştüm 2950 sezeryan 650 epidural oluyomuş benim bide ikiz bebiş geliyo ikinci bebek içinde 300 tl dediler bu fiyatlar doktor dahil,,,ama hastane güzel temiz,,,

evet bence de güzel hastane ben de beğeniyorum

central hospital kozyatağı,sezeryan 1200 normal 700 herşey dahil 2 gece kalınıyor.. ve gayet temiz ve özverili...

arkadaşlar gittiğimiz hastaneleri ve doğum fiyatlarını paylaşalımmı neresi daha uygun memnunmuyuz birbirimizi bilgilendirelim .geçen gün öğrendim medicalparkta normal doğum : 1,780 ve zorunlu sezeryan:2,800 dediler ve bana çok yüksek geldi ,sizlerin düşünceleri nedir acaba paylaşalım.

Bayanlar sigorta şirketinin bana verdiği fiyatlar aşağıdaki gibi. ben Florance Gayrettepe'de doğum yapmayı düşünüyorum. Ama doktorum dışardan gelecek ve 2000 TL alacak. Doktor ücretini çıkarınca normal doğum 3000 tl sezaryan 3850 tl olacakmış.

INTERNATIONAL HOSPITAL
Sezeryanla Doğum: Prof. Dr. - 11.500 TL Uzm.Dr. - 9600 TL
Normal Doğum: Prof.Dr - 8600 TL Uzman Dr. - 6800 TL

ALMAN HASTANESİ
Sezeryanla Doğum: 7500 TL
Normal Doğum: 8000 TL

FLORENCE NIGHTINGALE GAYRETTEPE
Sezeryanla Doğum: 7300 TL
Normal Doğum: 5850 TL

MEMORIAL HASTANESİ
Sezeryanla Doğum: (Uzm.Dr.) 5684 TL
Normal Doğum: (Uzm.Dr.) 4351 TL

AMERİKAN HASTANESİ
Sezeryanla Doğum: 9550 TL
Normal Doğum: 8100 TL

ACIBADEM MASLAK
Sezeryanla Doğum: 8780 TL
Normal Doğum: 6200 TL

MEDICANA INTERNATIONAL
Sezeryanla Doğum: 4360 TL
Normal Doğum: 3300 TL

zonguldak kdz ereğli hastanesi echomar özel hastane tertemız ve cok dikkatlı iş yapıyorlar bakım sağlam anlayacagınız ve fiyatı normal dogum 200 tl sezeryan 400 doktor gece kalma hepsi içinde

bende doğumumu krd.ereğlide yaptım 3 sene önce.o zamanlar bi tane özel ereğli anadolu hastanesi vardı,isimmi değiştirdi yoksa yeni bi hastane dahamı açıldı merak ettim :)

dün hastaneye gidip fiyatları bızzat kendim aldım;

normal doğum ssk için 400 tl epidural farkı 150 tl
sezeryan doğum ssk için 600 tl epidural farkı 150 tl

odaları gezdim, beğenmedim.. mesela hiç suit oda yok, hepsi standart oda, banyoları bakımsız kalmış bence, daha iyi olabilirdi. bunlar hep tercih etmede etken..
ama fiyat gayet hesaplı...

bazen düşünüyorum değer mi çok paralar vermeye diye...ama insanın bu çok özel gününde kendisini özel hissettirecek konfora da ihtiyacı var, hatta bu konfor belkide doğumun kalitesini ve kolaylığını bile arttırır..

özet olarak, anadolu yakasında henüz hem ruhuma hem keseme hitap edecek bir hastane bulamadım, bilen varsa ve yazarsa sevinirim. bütçem ise 3000 i geçmesin istiyorum...

Bayanlar sigorta şirketinin bana verdiği fiyatlar aşağıdaki gibi. ben Florance Gayrettepe'de doğum yapmayı düşünüyorum. Ama doktorum dışardan gelecek ve 2000 TL alacak. Doktor ücretini çıkarınca normal doğum 3000 tl sezaryan 3850 tl olacakmış.

INTERNATIONAL HOSPITAL
Sezeryanla Doğum: Prof. Dr. - 11.500 TL Uzm.Dr. - 9600 TL
Normal Doğum: Prof.Dr - 8600 TL Uzman Dr. - 6800 TL

ALMAN HASTANESİ
Sezeryanla Doğum: 7500 TL
Normal Doğum: 8000 TL

FLORENCE NIGHTINGALE GAYRETTEPE
Sezeryanla Doğum: 7300 TL
Normal Doğum: 5850 TL

MEMORIAL HASTANESİ
Sezeryanla Doğum: (Uzm.Dr.) 5684 TL
Normal Doğum: (Uzm.Dr.) 4351 TL

AMERİKAN HASTANESİ
Sezeryanla Doğum: 9550 TL
Normal Doğum: 8100 TL

ACIBADEM MASLAK
Sezeryanla Doğum: 8780 TL
Normal Doğum: 6200 TL

MEDICANA INTERNATIONAL
Sezeryanla Doğum: 4360 TL
Normal Doğum: 3300 TL

medicana beylikdüzü'nde olan şubesimi?ben çağrı merkezinden fiyat sorduğumda şubelerden öğrenebilirsiniz demişlerdi.beylikdüzüne sorduğumda 4000 normal,5000 sezeryan demişlerdi.hiçbir sağlık güvencesi yoksa bu fiyatlardı.ben bankacıyım,özel sigortam hamileliğimi karşılamıyor,bankamda 150 tl'sini karşılıyormuş :) muhasebeden öyle dediler.150 tl'ye gülsemmi verilen fiyatlara ağlasammı bilemeden çıktım.39 haftalık hamileyim hamileliğim sorunlu geçti doktor değiştirmekten korkuyorum.o fiyatada nasıl doğuracağım onu da bilmiyorum.siz acaba hangi şubesinden sordunuz.ve bizzat kendinizmi öğrendiniz?eğer öyleyse herkese farklı fiyatmı veriyorlar acaba?

valla karşıdaki fiyatları bilmiyorum ama bu kadar pahalıysa kimse çocuk doğurmasın ebe bulsun bence:9: nedir böyle araba alsan daha iyi..ben anadolu yakasında pendik bölgede inş oğluma kavuşacağım..sezeryan 550 tl normale 350 tl vereceğim..herşeyi içinde ekstra masraf yok.. yoksa yanmıştım ben..kiracı olup bu paraları vermek herkesin harcı değil..tayyip en az 3 tane doğurun diyeceğine bu fiyatlara önce bi çare bulsunda insanlar korkmasın bence :9:

dün hastaneye gidip fiyatları bızzat kendim aldım;

normal doğum ssk için 400 tl epidural farkı 150 tl
sezeryan doğum ssk için 600 tl epidural farkı 150 tl

odaları gezdim, beğenmedim.. mesela hiç suit oda yok, hepsi standart oda, banyoları bakımsız kalmış bence, daha iyi olabilirdi. bunlar hep tercih etmede etken..
ama fiyat gayet hesaplı...

bazen düşünüyorum değer mi çok paralar vermeye diye...ama insanın bu çok özel gününde kendisini özel hissettirecek konfora da ihtiyacı var, hatta bu konfor belkide doğumun kalitesini ve kolaylığını bile arttırır..

özet olarak, anadolu yakasında henüz hem ruhuma hem keseme hitap edecek bir hastane bulamadım, bilen varsa ve yazarsa sevinirim. bütçem ise 3000 i geçmesin istiyorum...

pendik bölge hastanesine bak birde istersen suit odasıda var diye biliyorum daha 1 yıllık hastane zaten 2010 açıldı..yazdığım fiyatlarda ssk lılar için .. güvencesi olmayanlara ne kadar onu bilmiyorum ama 3 4 5 6 bin tl değildir o kesin..yazık o paraları verene kadar çocuğunuzun bir ihtiyacını karşılarsınız..sonuçta aynı doğum aynı sezeryan.. doktorun önemli olan..

pendik bölge hastanesi

normal doğum :550
zorunlu sezeryan : 750
isteğe bağlı sezeryan :1250 tl
epidural + 250 ekleniyo
tabi bu fiyatlar ssk lılar için

Son düzenleme:
pendik şifa

normal doğum :435
sezeryan :800
epidural normal doğumda +225 ekleniyo ,sezeryanda yine aynı 800 yani

Back