Gebeliğe Hazırlık Doğum doktoru

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Smile286

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2016
128
83
48
32
Merhaba kızlar çok yakın bir arkadaşımla aynı süreçte hamile kalmışız aynı doktora muaneye gittik 2021 muane ücretini 200 tl yapmış doktor normalde 150ydi. Bu doktorun kendi kliniği var özel bi hastane ile de anlaşmalı. Arkadasım çok pahalı geldiğini söylüyor 110 tl ye yapanlar varmış özel hastane de bana hiç inandırıcı gelmedi. İlerde bi sürü TEst tahlil yapıyorlar bi ton para dedi. Gitmeyeceğini söyledi tamam dedim. Normalde sürekli para havası yapan bir arkadaşımdır. Eşinin şu kadar maaş aldığını filan. Ben bu sürecin 9 aylık bir süreç olduğunu ve güvenilir bi doktora gitmek gerektiğini düşünüyorum. Sizce doğru değil mi düşüncem.

Yani bu konuda benim düşüncem her Kadın doğum doktoru sonuçta tıp okudu ve uzmanlığını bu alanda yaptı.. Güvenilirlik konusunda ben hepsine güvenirim çünkü yıllarca boşuna okuyup hastaya zararlı şeyler yapacaklarını ya da bilgisiz olacaklarını sanmıyorum..

Benim için doktor seçiminde önemli olan şey doktorla iyi iletişim kurmaktır.. Doktor beni ne kadar dinliyor, ne kadar anlıyor güleryüzlü mü falan yani kısacası doktorun insani boyutu bana göre önemli olan..

Diğer taraftan bakınca 110 tlye aynı hizmeti veren bir doktor varsa kesemin düşmanı değilim tabi ki onu seçerim..Maddi durumum çok iyi olsa da bu değişmez.. eğer iletişim konusunda uyumu yakalarsam elbette en az para ödediğim doktoru seçerim.. Bir de pahalı doktor en iyisi algısı var maalesef.. Ona hiç katılmıyorum...

eğer doktorunuz içinize sindiyse size iyi geliyorsa ve maddi anlamda zorlamıyorsa kesinlikle devam edin.. gebelik döneminde hekim önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…