Çatlaklar Doğum çatlaklarım geçti

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

Lucce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2018
6
13
31
  • Merhaba kızlar aranıza yenı katıldım.
  • Yaklaşık 5 ay önce doğum yaptım, azda olsa karnımda çatlaklar oluştu. Bedem yağı sürmeme rağmen engelleyemedim. Eczacımın tavsiyesiyle( avene cicelfate) kremini 1 ay boyunca her akşam sürdüm ve geçti cok mutluyum. Not: Çatlakların hala kırmızı olması lazım

Onarıcı bir krem bu vücutta oluşan yırtılmaları, kozarılıkları gecırebılıyor sadece yüz için değil. Ben faydasını gördüm sizinle de paylaşmak istedim.

Ayrıca eşim vitiligo hastası doktor bu kremi önermişti ellerine, yüzüne başka nerde cıktıysa rahatlıkla kullana bileceğini söyledi.

Benim 8 buçuk ay oldu ama önceki doğumdan da var bazıları kırmızı bazıları koyulasti ise yarar mi acaba:KK43:

Size tavsiye ederim çinko degeri cok yüksek bir krem, çinkonun vücutta muhteşem bir etkisi var.

( İtalya’da yaşıyorum buradaki eczacının tavsiyesi)

Size tavsiye ederim çinko degeri cok yüksek bir krem, çinkonun vücutta muhteşem bir etkisi var.

( İtalya’da yaşıyorum buradaki eczacının tavsiyesi)

Teşekkür ederim renkleri kırmızı olmayanlar geçmiyor mu peki

Catlakların renkleri açıldıkça gitmesi bir okadar da zor oluyor artık beyazlaşan çatlaklar için lazer tedavisi var.

çatlaklara ve cilt lekelerine farmasi aynı sefa kremi iyi ve hesaplı bir çözüm
farmasi türkiyenin her yerine kapıda ödeme ürün yolluyor, mesaj yollarsanız yardımcı olurum

X