Arkadaşlar dogum cantasi icin cikamadigimdan internetten alısveris yapacam..hastanede bana ne lazim olur ..kalp rahatsizligimdan dolayi uzun kalabilirim..kapali biriyim spor giyinirim..kullanisli isime yarar neler almam gerekli ..birde emzirme sütyeni simdi ki bedenime göre alsam kücuk gelir mi 6 aylik hamileyim..lütfen yardim edin isin icinden cikamadim
Oncelikle mutlaka depend külot al ben large aldim. 10 gun once dogum yaptim ikinci pakete gectim normal külot kullanmamaya basladim
1 adet pijama yeterli oluyor ama ben kucuk bir hurcu yedek cantasi yaptim arabadan hic hastaneye cikarmadim yedek 2. Pijama ve bebegime yedek esya koydum
Gogsunu isitacak bir seyler koyabilirsin. Ben gogus isitici almistim trendyoldan ama sen isitabilecek havlu bez falan olabilir. Iyi oluyor sutun erken gelir sezeryansa
Corap al mutlaka
Hirka ya da sabahlik uzun olursa rahat edersin
Eve giderken pijama ile gitmek istemiyorum diyosan rahat esofman falan olabilir
Kahve makinesi mutlaka al. Sezeryansa nescafe ic diyolar ve baska seylere de mutlaka lazim oluyor
Yaniniza 1.5 litrelik sular falan
Sezeryan dogumdan sonra sivi seyler tuket diyolar hastane resmen bir sey vermedi en iyi ozel hastanede dogum yapmama ragmen yanimda hosaf ve muhallebi goturmustum cok iyi oldu sezeryan dogum yapiyosan mutlaka gotur
Terlik tabikii
Atlet
Eger makyaj falan yapacaksan makyaj malzemesi olur ben almistim ama sacimi bile duzeltmedim
Sarj aleti lazim oluyor
Ben hastanenin carsafini kullanmak istemedim carsaf yastik kilifi da goturdum bebegime de carsaf goturdum hatta odadaki koltuga bile carsaf serdim
Bebege 2 tane takim yetti bana
Islak mendil bol bez ve boooll agiz mendili bebek icin
Corap eldiven falan bebek icin
1 ince 1 kalin battaniye yetiyor bebeginiz kirletmezse
Ne olur ne olmaz biberon goturdum ama mama vermek istemedigim icin mama almadim eger mecbur kalirsam hemen alirim diye dusundum dogumdan 3 gun sonra mecbur kaldim almaya
Emzik kullanmak istiyorsan alabilirsin ben kullanmadim
Simdilik aklima bunlar geldi baska seyler de koydum ama hatirlayamiyorum