• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum , bi başına kalmışlık , bunalım

m4vis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2013
85
33
53
34
34/3 gebelik haftasindayim. Doktorumda yasadigim sorun sebebi ile de doktor arayisindayim. Birinin iyi dedigi hastahaneye digerleri kotu diyor cok kafam karismis durumda. Koca tarafima yakin Umraniye de oturmaktayim. Hic yardimci olan yokherseyi tek basima yapiyorum bi yol gosterenim yok. Bunalima girdim resmen koca desen garibim cok yogun bi patronu var ki suluk gibi birakmaz yakalarini hic. Kelimenin tam anlamiyla yalnizim. Erdem Hastahanesine gidiyordum biraktim doktorumdan dolayi.

Afiyette Vefa yilmazer e bi kisi dogum yapmis tanidiklardan. Makas dahi atmamis cok memnun kalmis bi gece yatisla 500 tl ye cikmis hastahaneden. Ama hastahane yok pis yok yeni dogan unitesi sikayetleri devlet hastahanesinden farksizligi derkeen kafam cok karisti.

Kartal Umut Hastahanesi Fatih Birol ortalama tanidim 5 kisi ona dogum yapmis buradaki arkadaslarinda guzel yorumlarini okudum.

Sorun su oraya burdan nasil yetisirim gidip annemlerde kalmak istemiyorum. Evimde olayim istiyorum bi yandan da kaynanamlar laf eder biliyorum. Bebegin kafa capi buyuk iki uc hafta onden gidiyo sezaryan derlerse kesinlikle o doktora gitmeyi planliyorum. Bunun icin onceden gidip konusucam kabul eder mi bni bilmiyorum :/ umraniyeden kartala doguma gitmeye karar versem sklasan kontroller yuzunden git gel skintim olur az yol degil.

Onun disinda cahilim ee sonucta dogurmadim bilmiyorum ki bu isleri. Gittim gece doktora yada gun icinde mesai saattinde. Benim kontrol oldugum doktor giriyo doguma di mi yani gece kalkip evinden geliyo mu yada mesai saatlerinde diger hastalarini birakip dogumuma giriyo mu ? Izlemem gerekn yol ne emin degilim.

Epidural normal dogum istiyorum aslinda. Off bakin yazima bile kafa karisikligim yansiyo.. kendimi ifade edebilmis miyim bilmiyorum.

Geceleri uyuyamiyor olmam yetmiyo gibi herseyi ama herseyi kafaya takiyorum. Bi diyorum dogsa bir an once bi diyorum kalsin orada cikmasin sanki cok bisey var bu dunya da..
insanlar yardimci olacagina beni skintiya sokuyolar gereksiz konusmalar vs. Bi babam ya bi onu yanimda bni dusunen tek kisi olarak hissediyorum. Bi de biz Trabzon'luyuz babayla hamilelik bilmem ne konusulmaz bizde arada ustu kapali konusmalar beni dusunen tavirlar ruhumu oksuyo. Anneme halama vs diyip araciyla akil vermeye calismalar. Yememe icmeme ben onun kadar dikkat etmiyorum. Ondan baska da kimse etmiyo zaten.

Sanki boguluyorum. Once bu hastahane isini bi cozume ulastirmam sart.

Back
X