Doğum belirtisi ?

Yusmer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2016
1.802
830
123
Kizlar 37. Haftami doldurmak uzereyim vee yarim saat önce karin agrisi ile uyandim sanci sanirim ve midem bulaniyor bebegim agir cekimde hareket ediyor karnim cok sert bu yalanci dogum sancisi mi ben anlamadim esimde evde degil fikir verin ne olur :(

Dinlenince sıkıntın azalıyor m? Ben çekmedim ama kitaplarda İnternette yazanlara göre yalancı sancı dinlenince geçermiş

Ama uykudan uyandim zaten dinlenir haldeyim ve bi geçiyor sonra tekrar

Bir sitede bu yazıyor
  • Yalancı doğum sancıları anne adayının pozisyonu değiştirmesi ve hareket etmesiyle geçer. Ancak gerçek doğum sancıları anne adayı ne yaparsa yapsın geçmez.
  • Gerçek doğum sancıları 30 – 60 saniye arasında sürmektedir. Yalancı doğum sancılarının süresi ise belli olmaz ancak daha kısa sürede geçer.

Ben son ayımı evde yürüyerek geçirdim 37. Haftada Dr çatı muayenesi yaparken 4cm aciklik oluştuğunu söyledi.. suni sancı ile sancılar başlatıldı.. normal olarak sanci yaşamadığım için bilemiyorum..

Ben son ayımı evde yürüyerek geçirdim 37. Haftada Dr çatı muayenesi yaparken 4cm aciklik oluştuğunu söyledi.. suni sancı ile sancılar başlatıldı.. normal olarak sanci yaşamadığım için bilemiyorum..
Cok teşekkür ederim canım benim cok sağol doktoru arayacam bakalim:( saat 9da

Kaç dakiada bir geliyor ve ne kadar sürüyor sancı? Çok siklastiysa eşini bekleme, 112 yıl ara.

1 saat olmuş neredeyse. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.

Ben de 38. Haftadayım sancı kasılma değil de geceden beri kasıklarımda adet sancısı tarzında bi ağrı var. Benim de doğum yaklaşıyor olabilir mi. Doktor çatı muayenesinde açıklık var falan demedi.bebeğin kafası elime geldi dedi ama o nasıl oluyor?

Kizlar hastanedeyim acilma yok agri deva. Serum takıldı nst ye gircem henuz bi sonuc yok :(

Ben de 38. Haftadayım sancı kasılma değil de geceden beri kasıklarımda adet sancısı tarzında bi ağrı var. Benim de doğum yaklaşıyor olabilir mi. Doktor çatı muayenesinde açıklık var falan demedi.bebeğin kafası elime geldi dedi ama o nasıl oluyor?
Açılma sancıları adet sancıları gibi başlıyor canım . Bebeğin kanala girmiş yani. Sancının artıp açılmanın olmasını bekliyor. Kapılar açılınca fırlayacak :))

Açılma sancıları adet sancıları gibi başlıyor canım . Bebeğin kanala girmiş yani. Sancının artıp açılmanın olmasını bekliyor. Kapılar açılınca fırlayacak :))
Ay varya nst de biraz sanci cikti doktor sanci var ama eve git cok kotu olmadan gelme hastanede bekleme dedi kac gun olacagi belli olmaz dedi :KK17:

Ay varya nst de biraz sanci cikti doktor sanci var ama eve git cok kotu olmadan gelme hastanede bekleme dedi kac gun olacagi belli olmaz dedi :KK17:
Heyecanlandım valla ben de :) canım sağlıklı doğumlar inşallah 36.haftamdayım bende az zamanımız kaldı Rabbim sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah

Evde olman daha iyi açılman olur kendi sancınla hem eve gidince sıcak duşa başla ve hareket et

Kizlar doguracagima inancim yok nedense yalanci sancida olabilir dedj beni tam aydınlatmadi yani bekleyip görecez Rabbim yardimcimiz olsunn inşallah hepimizin hayırlısı ile sağlıkla kucagimiza alalim ..:anneadayı:

Ayy canım zaman ne cabuk geciyr.Minigine kavusmana cok az kalmıs.Allahım sagĺikla kavustrsun ins.sizi:))

Back
X