Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok teşekkür ederim canım benim cok sağol doktoru arayacam bakalimBen son ayımı evde yürüyerek geçirdim 37. Haftada Dr çatı muayenesi yaparken 4cm aciklik oluştuğunu söyledi.. suni sancı ile sancılar başlatıldı.. normal olarak sanci yaşamadığım için bilemiyorum..
Aradim gel dedi hastaneye esimi bekliyorum karnimda cok sertDoğumun saati yoktur 9u bekleme ara
Gerilme canım sakin ol gerilmende tetiklerAradim gel dedi hastaneye esimi bekliyorum karnimda cok sert![]()
Açılma sancıları adet sancıları gibi başlıyor canım . Bebeğin kanala girmiş yani. Sancının artıp açılmanın olmasını bekliyor. Kapılar açılınca fırlayacak :))Ben de 38. Haftadayım sancı kasılma değil de geceden beri kasıklarımda adet sancısı tarzında bi ağrı var. Benim de doğum yaklaşıyor olabilir mi. Doktor çatı muayenesinde açıklık var falan demedi.bebeğin kafası elime geldi dedi ama o nasıl oluyor?
Hayırlı Doğum olsun canım sağlıkla kucağına al :)Kizlar hastanedeyim acilma yok agri deva. Serum takıldı nst ye gircem henuz bi sonuc yok![]()
Ay varya nst de biraz sanci cikti doktor sanci var ama eve git cok kotu olmadan gelme hastanede bekleme dedi kac gun olacagi belli olmaz dediAçılma sancıları adet sancıları gibi başlıyor canım . Bebeğin kanala girmiş yani. Sancının artıp açılmanın olmasını bekliyor. Kapılar açılınca fırlayacak :))
Heyecanlandım valla ben de :) canım sağlıklı doğumlar inşallah 36.haftamdayım bende az zamanımız kaldı Rabbim sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallahAy varya nst de biraz sanci cikti doktor sanci var ama eve git cok kotu olmadan gelme hastanede bekleme dedi kac gun olacagi belli olmaz dedi![]()
Evde olman daha iyi açılman olur kendi sancınla hem eve gidince sıcak duşa başla ve hareket etAy varya nst de biraz sanci cikti doktor sanci var ama eve git cok kotu olmadan gelme hastanede bekleme dedi kac gun olacagi belli olmaz dedi![]()