ay bende anlatayım
dogumdan 3/4 gün önce benim vücutta kasinti ve kabarma baslamisti int te baktım hamilelik zehirlenmesi olabilir diye korktum benim doktorda kismede izinliydi baska doktoru aradım sabah gel dedi benimde bundan 1 hafta önce nişanım gelmişti.
sabah kalktım banyoya girdim kilotum ıslaktı normal akıntı zannettim doktora gittim kan aldilar falan nst bağladılar yavrumun kalp atisi cok zayıftı 1 saat nst bağlı kaldım ondan sonra acil hastaneye gitmem gerektiğini söyledi rapor verdi halbuki altan kontrol etse 5cm aciklik ve suyumun geldigini fark edecekti
neyse ben hemen hastaneye gittim onlarda nstye bağladı sabah 10/11 arasıydi ben bebeği kaybetmek istemediğimi gerekirse sezaryen icin onayladigimi söyledim doktorda öğlenden sonra tekrar. nstye baglayacagiz eğer hala kalp atisladi düşükse zaman dogurtacaklarini söylediler onlarda altan kontrol etmedi
odaya aldilar beni 12 gibi yatağa tam yattım suyum bosaldi
zaman baktılar 5 cm acillik oldugunu gördüler bebek dogum kanalına girdiği oyuma hazirlandigi icin kalp atislari yavaslamis saat 13 gibi ağrılar başladı saat 17:00 da 10 ya ulaştım doguma girdim 17:14 te dizim dogdu 38+6h tik