16 ayla selamlar ve ben şokVay be o sırada 11 aylık bebesi için gece zırt pırt emzirmeye kalkan ben ehehehe. Gerçi tüm çocuklarımda gece beslenmesini de hiç kesmedim, 6 yıldır uyumuyorum, emziriyorum
Kısa bir dönem onlar için ve doya doya vermeyi daha doğru buluyorum.
İstediğinizi yapabilirsiniz tabi ama bebişe çok üzüldüm
Yenidoğan döneminde çocuğu 2-3 saatte bir emzirmen gerektiğini uykunun da buna göre olacağını bilmiyor muydun? Sütü varken evladına süt vermiyor PES. Senin gibi anne olmaz olsun
Uykuma aşırı düşkünüm ben, uzun bir süre uykusuz kalacağımı bilerek bunu göze alarak hamile kaldım anne olacaksan bu kadarını da yapacaksın bebeğin için, gerçekten bazılarındaki bu rahatlık şok ediyorHala uyuyor heralde. Ne açıklama yapacak büyük merak içindeyim.
Ne uyuması bilip bilmeden konuşmaa kimin ne dertler çektiğini bilmeden senin gibi anne olmaz olsun diyorsun inşallah rabbimde sana bin beterini yaşatır ev içindeyim kaynanam hasta bakıyorum geceleri sersem oluyorum yeme içmem olmadığı halde sütüm baya ver ben burda destek yardım almak için yazıyorum azarlanamak için değil boş boş yorum yapmaaYenidoğan döneminde çocuğu 2-3 saatte bir emzirmen gerektiğini uykunun da buna göre olacağını bilmiyor muydun? Sütü varken evladına süt vermiyor PES. Senin gibi anne olmaz olsun
Rahatlığım hiçbir zaman olmadı ki 6 yıl çocuk getirmedim çektiklerim yüzünden şuan doğurdum ve halende çekiyorumUykuma aşırı düşkünüm ben, uzun bir süre uykusuz kalacağımı bilerek bunu göze alarak hamile kaldım anne olacaksan bu kadarını da yapacaksın bebeğin için, gerçekten bazılarındaki bu rahatlık şok ediyor
Gece uykunuz bölünmesin diye çocuğa mama veriyorsunuz bir de doğru mu yapıyorum diye soruyorsunuz .Kızım hiç emmedi beni ama 2 yıl gece gündüz süt sağdım aynı emziriyor gibi ... Hiç mama
İnanın çok zorluk çekiyorumVay be o sırada 11 aylık bebesi için gece zırt pırt emzirmeye kalkan ben ehehehe. Gerçi tüm çocuklarımda gece beslenmesini de hiç kesmedim, 6 yıldır uyumuyorum, emziriyorum
Kısa bir dönem onlar için ve doya doya vermeyi daha doğru buluyorum.
İstediğinizi yapabilirsiniz tabi ama bebişe çok üzüldüm
İyi de güzelim sem kaynanana bakmaktan falan sorumlu değilsin ama bebeğine bakmaktan sorumlusun! Ya kocan bakacK annesine ya da bakıcı tutacak. Sen yeni doğan bebeğine misler gibi bakacaksın! Kimse için sakın bebeğinin rızkından vazgeçme! Hele yaşlanmış günlerini doldurmuş biri için daha önünde kocaman yılları olan birini sakın heba etme çok çok üzülürsün!Ne uyuması bilip bilmeden konuşmaa kimin ne dertler çektiğini bilmeden senin gibi anne olmaz olsun diyorsun inşallah rabbimde sana bin beterini yaşatır ev içindeyim kaynanam hasta bakıyorum geceleri sersem oluyorum yeme içmem olmadığı halde sütüm baya ver ben burda destek yardım almak için yazıyorum azarlanamak için değil boş boş yorum yapmaa
El kadar bebeğin varken kaynanana öncelik veremezsin. Kaynana için farklı bir çözüm bulmalısınız. Gece emzirmeyip uyuyunca o mamayı kim hazırlayıp veriyor peki?Ne uyuması bilip bilmeden konuşmaa kimin ne dertler çektiğini bilmeden senin gibi anne olmaz olsun diyorsun inşallah rabbimde sana bin beterini yaşatır ev içindeyim kaynanam hasta bakıyorum geceleri sersem oluyorum yeme içmem olmadığı halde sütüm baya ver ben burda destek yardım almak için yazıyorum azarlanamak için değil boş boş yorum yapmaa