- 18 Haziran 2017
- 1.263
- 999
- 73
- Konu Sahibi goncammm48
-
Şimdi tekrar gözden geçirdm yazımı tedrgin oldum çünkü.. neresinde kırıcı oldum diye ama dikkat ettiyseniz tabirler benim fikrim değil yarım insan tabirini ben kullanmadım forumda okudum belki de okumamalıydım yorumları.. kıymetli bebek tabirini doktorum tüp bebekler için kullanıyor yoksa bütün bebekler mucizedr ve kıymetlidir hemfikirim .. bu okuduklarım duyduklarım beni çok üzdü yakın zamanda sezaryena girecek biri olarak .. gerçekten böyle mi fikir almak istedim sezaryen cinayettir yazan bir bayan bile vardıBence bir anne olarak kelimelerinizi dikkatli secmelisiniz. Yazis tarzini epey kirici olmus.
Herkesin bebegi kendine kiymetli. Ikisi de bir dogum sekli. Ister keyfi ister zorunlu insanlar sezeryan dogum yapabilirler.
Arkadasim mesela haftasinda toparladi. Ne bebegi ne de kendisi yarim degil yani.
Doktorunuzun vardir bir bildigi.
Acilen yazılanlari okumayı bırakın bence etkileniyorsunz Allah aşkina su okuyupta buraya yazdklarinzn hangisi mantıklı yarım insan, cinayet, bir sıfır yenik bebek...ne saçma şeyler bunlarŞimdi tekrar gözden geçirdm yazımı tedrgin oldum çünkü.. neresinde kırıcı oldum diye ama dikkat ettiyseniz tabirler benim fikrim değil yarım insan tabirini ben kullanmadım forumda okudum belki de okumamalıydım yorumları.. kıymetli bebek tabirini doktorum tüp bebekler için kullanıyor yoksa bütün bebekler mucizedr ve kıymetlidir hemfikirim .. bu okuduklarım duyduklarım beni çok üzdü yakın zamanda sezaryena girecek biri olarak .. gerçekten böyle mi fikir almak istedim sezaryen cinayettir yazan bir bayan bile vardıbenim derdim ilk günlerde bebeğime yetememek ilgilenememk
Evet haklısınız bırakmalıyımAcilen yazılanlari okumayı bırakın bence etkileniyorsunz Allah aşkina su okuyupta buraya yazdklarinzn hangisi mantıklı yarım insan, cinayet, bir sıfır yenik bebek...ne saçma şeyler bunlar
Şimdi tekrar gözden geçirdm yazımı tedrgin oldum çünkü.. neresinde kırıcı oldum diye ama dikkat ettiyseniz tabirler benim fikrim değil yarım insan tabirini ben kullanmadım forumda okudum belki de okumamalıydım yorumları.. kıymetli bebek tabirini doktorum tüp bebekler için kullanıyor yoksa bütün bebekler mucizedr ve kıymetlidir hemfikirim .. bu okuduklarım duyduklarım beni çok üzdü yakın zamanda sezaryena girecek biri olarak .. gerçekten böyle mi fikir almak istedim sezaryen cinayettir yazan bir bayan bile vardıbenim derdim ilk günlerde bebeğime yetememek ilgilenememk
Aynen kardeşim ben de ne uğraşlarla elde ettim hamileliği aşılama tüp bebek derken hayalimin içinde buluverdm kendimi baya bir zaman sonra.. makat geliş olsa asla düşünmeden tabiki sezaryen.. ama insan hormonlarla zaten hassas oluyor annelik içgüdüsü doğuma yaklaşırken duygusallık vs.. hem etraftaki insanlar çok canımı sıktı hem de okuduğum forumlar yok ömür boyu ameliyat acısı varmış en ufak bişe kaldırdığında yok hareketlerin kısıtlanıyırmuş falan fln.. en tadını çıkarcağım zamanlarda nelere takıldım.. muhtemelen aynı zamanlarda olucak doğumumuz hayırlı doğumlar dilerimBende aynı durumdayım doktorum sezeryan olsun dedi ben normal istedim israrcida oldum çünkü emindim herhangi bi sknti yoksa doğurmak istiyordum normal bı şekilde ama bebeğim makat geliş şuan normal doğum imkansız gibi bişey arastrdm dönsün diye herşeyi denedim olmadı Perşembe günü sezeryanla doğacak bebeğim çok şükür ben bu bebeği ne uğraşlarla elde ettim allahm nasip etti ee çocuğumu kucağıma alacağım diye oturup sevineyim mi ortada dolaşan cahil cuheyla sözlerle oturup aglayayim mi bence ilkini tercih edin evinize bebeğinizle dönmek en önemlisi en ufak bi riski dahi göze almam annem bı kardeşimi makat geliş normal doguma zorlandığı için kaybetmiş kendiside tehlikeye gitmiş he normal olabilirse ne mutlu keşke bebeğim başıyla girseydi doğum kanalına da bende normal dogursaydm ama olmaynca olmuyor bazen üzülmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?