Doğuda ne giymeli ?

35smyrna35

Guru
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
32
8
286
İzmir
Kızlar Selamlarr

Konunun yeri burası mı bilemedim

ben Güneydoğu'da yaşayan arkadaşlarımız vardır diye sormak istedim :)

18 - 21 Ekim arası Antep, Mardin, Urfa ve Diyarbakır'da olacağım. Yanıma ne almalıyım? Mevsim geçişi ve doğuya hiç gitmedim. İnce mi almalı kalın mı? Soğuk mu olur sıcak mı?

Ah lütfen bilgilendirin beni :)

Şimdiden her birinize teşekkürler :)

Ben bı Urfalı olarak söylüyorum sadece akşamları biraz serin oluyor burda havalar sıcak. Antepde gün boyu serin ama asla soğuk değil. Yanınıza hafif bı hırka almanız yeterli. Geneli ince almanızı öneririm

Gündüzleri sıcak olur,geceleri serin. Bahsettiğiniz yerler yüksek rakımlı yayla bölgeleri. Mevsimlik ceketler yağmurluklar bulundurmakta yarar var

çok kalın şeyler almayın. Trençkot, uzun kol penye bulunsun yanınızda dönüşte işinize yarar. Geceleri serin olurmu bilemedim ama gündüz sıcak olur. Nasıl desem marmaradaysanız eğer mayıstan hazirana ne giyiyorsanız öyle şeyler alın yanınıza

Sıcak hala akşamları serin oluyor sadece , gündüz sıkıntı yok ,akşam işin uygun şeyler koyarsanız sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…