Ben de sınıfçiyim. Biz her dağ başındayız:)çok absürd şeyler var zaten, şu an fıstık gibi bir okuldayim istanbul'da. Ben bile yazmadan önce özel okul sanıyordum, ama şark görevi ve 20 puan alıyorum. Cizre merkez de mesela 22 puan falandı. İlk tercihlere açılıyorsa birkaç tane de İstanbul yazın. Muş,Bitlis, Siirt, Van taraflara da gittim .Ülkenin en fakir köyleri Muş ve Urfa'daymis, araştırmalara göre, katılıyorum. Orda sınıfçi olan arkadaşım çekti, merkezi de küçük,az gelişmiş bir yer. Seveni vardır ama öyle geniş park bahçelik pek bir alanı olduğunu ben görmedim. Bitlis de zor bir yer. Siirt merkez yaşanılabilir. Araplar da bolca. Siirt'ten bazen çok iyi okumuş kültürlü insanlar çıkıyor. Muş, Bitlis'e göre daha iyi .Van yazilacaksa önce Tatvan derim. Van gölü kıyısında köpeğinizle gezer tozar çok rahat edersiniz.bence Urfa'dan bile öncelikli olmalı, Tatvan. Tatvan, Urfa , Van diye yapardim sıralamayı ben olsam. Bence tüm bunların yanında Batman da güzel. Orda güzel bir kuruluş var, köklü, devlet kuruluşu. O Batman'in imajını değiştirdi. Hasankeyf sular altında kalmasaydi, atlayıp Batman'dan da Hasankeyf'e her yere giderdiniz gezmeye .Batman'i dusunun. Erkek arkadaşiniz lcin iş olanağı da olabilir, mesleği ne bilmiyorum ama.