• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogu tayini ve Astsubay esleri?

:)) tabi canım suan senin destegin onun için cok önemli....ama geciyo zaman bi bakmıssın evlenmişsiniz :16::16::16: güzel haberlerle gel ins

Zaman suanda benim icin gecmiyo valla biran once evlenmek istiyorumda yazilanlari okuyunca da korkuyorum ya ayni evde yasayinca sorunlar artarsa sonucta uzaktayiz biraraya gelince kavga olmuyo allah korusun yanyana olunca askin bitmesinden cok korkuyorum burda okuduklari fena yapti beni :/

Zaman suanda benim icin gecmiyo valla biran once evlenmek istiyorumda yazilanlari okuyunca da korkuyorum ya ayni evde yasayinca sorunlar artarsa sonucta uzaktayiz biraraya gelince kavga olmuyo allah korusun yanyana olunca askin bitmesinden cok korkuyorum burda okuduklari fena yapti beni :/

Canim evlilikte hersey gulluk gulustanlik gecmiyor.iyi gunde kotu gunde berabersin.kavgada olacak mutlu oldugunuzda olacak.ask bitmez hatta daha cok baglaniyor insan.barisincada sanki hic bisey olmamis gibi oluyor:-):-):-)

Merkezdeki kazim karabekir kislasinda acik yok muydu orasi cok guzel, gerci sinifini bilmiyorum esinin piyade olmasi lazim orasi biz de igdirdayiz

Back