Genelde binenler gençler üniversite ogrencisiUzun zamandır aklımda olan bir tur. Fiyatları normale inince binerim. Kazıklanmaya niyetim yok.
Anlamadığım, bir yanda 24 saatlik tura 1500 lira veren, kapış kapış satılan tur. Diğer yanda patates, soğan için kuyruk bekleyen yığınla halk. Bunların hangisi gerçek Türkiye anlamadım.
Genelde binenler gençler üniversite ogrencisi
Benim çok arkadaşım bindi ona binebilmek için öğle yemeği yemeyeni bile var sırf para biriksin burslar part time çalışma ve ailenin gönderdiği ve ayrıca alınan burslarFiyatlar normalken gençler arasında çok rağbet gördüğünü biliyorum. Ama şimdi kaç tane üniversite öğrencisi genç 1000-1500'e bilet alabilir ki? Bu kara borsanın muhattabının gençler olduğunu hiç sanmıyorum.
Benim çok arkadaşım bindi ona binebilmek için öğle yemeği yemeyeni bile var sırf para biriksin burslar part time çalışma ve ailenin gönderdiği ve ayrıca alınan burslar
Uzun zamandır aklımda olan bir tur. Fiyatları normale inince binerim. Kazıklanmaya niyetim yok.
Anlamadığım, bir yanda 24 saatlik tura 1500 lira veren, kapış kapış satılan tur. Diğer yanda patates, soğan için kuyruk bekleyen yığınla halk. Bunların hangisi gerçek Türkiye anlamadım.
Tren romantizmi yapıp instaya bol bol selfie çekmek moda olduğu için bu duruma gelindikullanan var mı, gerçekten bu kadar talep görecek nesi var merak ettim
Tren romantizmi yapıp instaya bol bol selfie çekmek moda olduğu için bu duruma gelindi
Malesef halk olarak bir şeyi keşfedince mokunu çıkarmadan bırakmıyoruz
Buda açıkgöz esnaf kafasındaki insanların dikkatini çekiyor