Pasifica modelini ben de çok beğeniyorum. Ama keşke gardrobu biraz büyük olsaydı. Küçük geldi bana. Koltuk takımına gelince, güzeller ama çok pahalı bence.
koltuklar bize de biraz pahalı geldi ama

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pasifica modelini ben de çok beğeniyorum. Ama keşke gardrobu biraz büyük olsaydı. Küçük geldi bana. Koltuk takımına gelince, güzeller ama çok pahalı bence.
Doğtaş'ın ve Kelebek mobilyanın modellerini hep beğenirim,sizin seçtikleriniz de çok hoşuma gitti. Özellikle koltuk takımı çok güzel çok şık.. Bence hiç kafanızda soru işareti kalmadan alabileceğiniz bir takım yapmışsınız kendinize. İyi günlerde kullanın şayet almaya karar verdiyseniz..
yatak odası ve koltuklar güzel fakat salon takımını ben pek begenmedim. aynalı konsollar hoşuma gitmiyor pek ondan da olabilir.ayna yerine farklı dekoratif tablolar veya tablo daha hoş göruntu oluyor gibime geliyor..bunların hepsinden önce mutluluklar diliyorum size :)
ben yemek odası ile yatak odasını beğendim
güle güle kullanın
şimdiden mutluluklar![]()
biz de yemek odamızı doğtaştan aldık.scarlet modeli.özel seriden ve 7 yıl garantili.vitrinleri almadım ben.konsol,konsol aynasıiaçılabilir masa ve başka bir modelden beğendiğim sandalye ile tamamladım takımı.
bence tercih edilebilecek bir marka.fiyatları biraz fazla ama
hayırlısı olsun.mobilyalar güzel ama bencede pahalı özellikle oturma grubu.para varsa sorun yok.şahsen param olduğu halde vermem 5 kusur lira mobilyaya.çünkü çok çabuk sıkılırım:)))3-4 yılda bi yenileyebilmeliyim oturma grubumu.neyse canım allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.
teşekkür ederim canım.. hepsini peşin alınca biraz daha uygun oldu... biz oturma grubunun özellikle kumaşını çok beğendik. taytüyü.. çok hoş duruyo... sağolsun babamızda beğendiğimizi ikiletmedi.. ben oturma grubunun ne kadar uygun olursa olsun 3-4 yılda bir yenilenebileceğine inanmıyorum.. bi de insan yeni ev kurarken hiç bir şey içinde kalsın istemiyo..
yatak odasi ve salon takimini cok begendim güle güle kullan insallah darisi basima :)
yaw 4-5 yılda olmassa 6-7 yılda yenilenir.şaka bi yana.canım malum yeni bi ev kuruluyor giderler çok fazla o yüzden artık iyi kötü biyerlerden kısmak gerekiyor.elbetteki herkes ister kendi evini dileğine göre döşemek.sana nasip olmuş ne güzel.içinde kalmamış işte.artık gönül rahatlığıyla otur.beğendim aldım dersin:)))evini döşede ozaman görelim şu mobilyaları:)
çok sağol canım.. düğün 3 temmuz.. inşallah evimin döşenmiş halini de sizlerle paylaşacağım.. şimdidin halı, perde telaşı sardı beni :)))