Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu doğtaştan beğendik.. pahalı ama sizce nasıl arkadaşlar?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Pasifica modelini ben de çok beğeniyorum. Ama keşke gardrobu biraz büyük olsaydı. Küçük geldi bana. Koltuk takımına gelince, güzeller ama çok pahalı bence.

koltuklar bize de biraz pahalı geldi ama :((( dolap konusunda da haklısın canım ama biz lojmanda oturacağız ve iki odamızda da iki kapılı gömme dolap var... onlara güvendik biraz da :))) yorumların için teşekkürler...

Doğtaş'ın ve Kelebek mobilyanın modellerini hep beğenirim,sizin seçtikleriniz de çok hoşuma gitti. Özellikle koltuk takımı çok güzel çok şık.. Bence hiç kafanızda soru işareti kalmadan alabileceğiniz bir takım yapmışsınız kendinize. İyi günlerde kullanın şayet almaya karar verdiyseniz..

güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.. karar verdik sayılır, gelecek hafta sonu babamız ile almaya gideceğiz :)))

ben yemek odası ile yatak odasını beğendim
güle güle kullanın
şimdiden mutluluklar :71:

yatak odası ve koltuklar güzel fakat salon takımını ben pek begenmedim. aynalı konsollar hoşuma gitmiyor pek ondan da olabilir.ayna yerine farklı dekoratif tablolar veya tablo daha hoş göruntu oluyor gibime geliyor..bunların hepsinden önce mutluluklar diliyorum size :)

aslında ben kesinlikle aynalı konsol almam derdim ama dediğimiz gibi olmuyor her şey... mutfak dolabım küçük olduğu için almak zorunda kaldım... yorumların ve iyi dileklerin için çok teşekkür ederim...

biz de yemek odamızı doğtaştan aldık.scarlet modeli.özel seriden ve 7 yıl garantili.vitrinleri almadım ben.konsol,konsol aynasıiaçılabilir masa ve başka bir modelden beğendiğim sandalye ile tamamladım takımı.
bence tercih edilebilecek bir marka.fiyatları biraz fazla ama

biz de yemek odamızı doğtaştan aldık.scarlet modeli.özel seriden ve 7 yıl garantili.vitrinleri almadım ben.konsol,konsol aynasıiaçılabilir masa ve başka bir modelden beğendiğim sandalye ile tamamladım takımı.
bence tercih edilebilecek bir marka.fiyatları biraz fazla ama

o modelin konsol aynasına bayıldım ben... hatta tek aynasını alıp evde asacak bi yer bulurum dedim :))) sen kullandın mı? memnun musun? güzel günlerde kullan...

canım koltuklarını çok beğendim ama diğerlerini beğenmedim başka seçeneğin varsa değiştir bence

mobilyalarımızı aldık arkadaşlar... şimdi sıra halı, perde, aksesuar düşünmeye... özellikle perde konusunda kararsızım.. salon için nasıl bir şey olabilir sizce.. salonumuzda enzio koltuk takımının bej rengi ve yemek takımımız olacak.. iki de penceremiz.. nasıl bir perde olabilir sizce... yatak odası için de tavsiyelerinizi bekliyorum.. perde, halı, yatak örtüsü.. çok kararsızım yaaa..

hayırlısı olsun.mobilyalar güzel ama bencede pahalı özellikle oturma grubu.para varsa sorun yok.şahsen param olduğu halde vermem 5 kusur lira mobilyaya.çünkü çok çabuk sıkılırım:)))3-4 yılda bi yenileyebilmeliyim oturma grubumu.neyse canım allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.

hayırlısı olsun.mobilyalar güzel ama bencede pahalı özellikle oturma grubu.para varsa sorun yok.şahsen param olduğu halde vermem 5 kusur lira mobilyaya.çünkü çok çabuk sıkılırım:)))3-4 yılda bi yenileyebilmeliyim oturma grubumu.neyse canım allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.

teşekkür ederim canım.. hepsini peşin alınca biraz daha uygun oldu... biz oturma grubunun özellikle kumaşını çok beğendik. taytüyü.. çok hoş duruyo... sağolsun babamızda beğendiğimizi ikiletmedi.. ben oturma grubunun ne kadar uygun olursa olsun 3-4 yılda bir yenilenebileceğine inanmıyorum.. bi de insan yeni ev kurarken hiç bir şey içinde kalsın istemiyo..

teşekkür ederim canım.. hepsini peşin alınca biraz daha uygun oldu... biz oturma grubunun özellikle kumaşını çok beğendik. taytüyü.. çok hoş duruyo... sağolsun babamızda beğendiğimizi ikiletmedi.. ben oturma grubunun ne kadar uygun olursa olsun 3-4 yılda bir yenilenebileceğine inanmıyorum.. bi de insan yeni ev kurarken hiç bir şey içinde kalsın istemiyo..

yaw 4-5 yılda olmassa 6-7 yılda yenilenir.şaka bi yana.canım malum yeni bi ev kuruluyor giderler çok fazla o yüzden artık iyi kötü biyerlerden kısmak gerekiyor.elbetteki herkes ister kendi evini dileğine göre döşemek.sana nasip olmuş ne güzel.içinde kalmamış işte.artık gönül rahatlığıyla otur.beğendim aldım dersin:)))evini döşede ozaman görelim şu mobilyaları:)

istediğin şeylerle döşersin umarım evini canım.

ben 2009 da evlendim. yatak odam, salon takımım, yemek odam ve tv ünitemi doğtaştan aldım.

ödediğim her kuruşun hakkını verdi diyebilirim canım. ben hepsini keyifle kullandım. yatak odamda dolaplarda stop özelliği vs var yok demiş bi arkadaş ama benimkilerde var. ve çok kullanışlı. bize doğtaş yatak hediye etmişti, hem de en kalitelisini, ondan da çok memnun kaldım. çok rahat bi ürün.

salon takımımın rengini değiştirdim, bi de tekli koltuğun birini almadım çünkü odayı kapatıyordu.

yemek takımım çoook kullanışlı. konsolum ve gümüşlüğüm sade, bi de aynası yapışık değil üstte duruyor. masası açılanlardan sandelyelerini sevmemiştim onu da yatak odasının takımının devamında olan yemek odasındakiyle değiştirdim. 8 kişilik oluyor, ziyafet masasına çok uygun.

tv ünitem hemde kitaplığım bir sürü şey alıyor içi.

şimdiye kadar hiç bi sorun yaşamadım. yatak odama çok para vermiştik ama değdi, çok şık ve uzun yıllar kullanırım diye düşünüyorum.

DOĞTAŞ - Scarlet Yatak Odası

DOĞTAŞ - Elegance Yemek Odası

DOĞTAŞ - Style Salon Takımı

salon takımımı değiştirdim, kahve ve krem yaptırdım. kenarlar kahve oldu süs yastıklarda öyle, diğerlerini krem yaptırdım.

yıkadım defalarca makinede ütülemeden taktım deforme olmadılar.

yaw 4-5 yılda olmassa 6-7 yılda yenilenir.şaka bi yana.canım malum yeni bi ev kuruluyor giderler çok fazla o yüzden artık iyi kötü biyerlerden kısmak gerekiyor.elbetteki herkes ister kendi evini dileğine göre döşemek.sana nasip olmuş ne güzel.içinde kalmamış işte.artık gönül rahatlığıyla otur.beğendim aldım dersin:)))evini döşede ozaman görelim şu mobilyaları:)

çok sağol canım.. düğün 3 temmuz.. inşallah evimin döşenmiş halini de sizlerle paylaşacağım.. şimdidin halı, perde telaşı sardı beni :)))

çok sağol canım.. düğün 3 temmuz.. inşallah evimin döşenmiş halini de sizlerle paylaşacağım.. şimdidin halı, perde telaşı sardı beni :)))

ozaman seni bizim topiğede beklerim:DD sohbet bölümünde temmuz ayında evlenecekler toplaşalım diye.orda diğer balayıdaşlarınla kaynaşırsın:))))

sen bi yerleşte biz bekleriz resimleri bacum sen rahat ol:))))

Back
X