Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu doğtaştan beğendik.. pahalı ama sizce nasıl arkadaşlar?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
iyi günlerde kullnamanı dilerim...salon takımı biraz azla gibi geldi fiyatları makul diyenler var da.ama tabi herkesin hesabı başka.benimde düğüne daha var ama düğün sezonu açılınca zamlanıyor herşey kıştan alalım dedik 10000 tel ye evin nerdeyse tüm eşyalarını aldık.düğüne kadarda borç bitcek kısmetse.yataş enza dan redondo oturma gurubu,kilim mobilyadan filamingo yatak odası takımı başlığı bazası herseyi dahil ayrıca beyaz eşyaları(sımens kombi tiği buzdolbı,bulaşık makinesi,çamasır makinesi, çamaşır kurutma makinesi,ocağımızı)aldık bunların hepsini 10.335tl den kapattık çok şükür.allah herkeisn gönlüne göre versin büyüklerinde dediği gibi bizim hiçbişeyimiz yoktu önemli olan geçim sağlık mutluluk..
Kilim Mobilya - Ürünler
http://www.yatas.com.tr/product.asp?id=243bunlarda bizim mobilyalar tabi daha eksikler var yemek odası falan..

gayet güzel güle güle kullan.doğtaş da kaliteli bir marka şüphen olmasın.ablamlar 10 yıldır kullanıyor koltuklarında çökme ,solma olmadı üstelikte rengi mürdüm....

Enzio ve carmen benim de cok hoşuma gitti ama pahalı ve yataksız olduğundan tercih etmedim. oturma odam için innovia aldım,pembe berjerli:)
salonum için elegance aldım beyaz renk yaptırdım, çok rahat ve minderleri de fermuarlı yıkayabiliyorsunuz,
yemek odası olarak da dream aldım çoook güzel:)

Enzio ve carmen benim de cok hoşuma gitti ama pahalı ve yataksız olduğundan tercih etmedim. oturma odam için innovia aldım,pembe berjerli:)
salonum için elegance aldım beyaz renk yaptırdım, çok rahat ve minderleri de fermuarlı yıkayabiliyorsunuz,
yemek odası olarak da dream aldım çoook güzel:)

bende oturma odam için inovia aldım canım , pembe puflu :))) sen kullanmaya başladın mı? yorum için sordum.. güzel günlerde kullanalım..

koltuklarına bayıldım...güle güle huzurla kullanın eşyalarınızı inşallah....

doğtaş ürünlerini çok beğeniyorum
koltuk takımın da çok hoş bencee
iyi günlerde kullanmayı nasip etsin Allah

doğtaş kalitesi hakkında neler diyebilirsiniz arkadaşlar..

Benim de bütün mobilyam doğtştandı. 2yıllık evliyim. Koltum takımımın 3 lüsü kırıldı. her yeri oynuyor. 2yılı az biraz geçtiği içinde yaralanamıyorum garamtiden

Yemek masamın ayağıda aynı şekilde sallanıyor. Yatağımı söylemicem bile. Anlayacağın gibi hiçbirinden memnun değilim.

Umudum en kısa sürede onları değiştirebilmek.

kızlar sadece isminden para kazanan bir marka bu fiyatlara çok daha güzel mobilyalar bulabilirsiniz bence bu fiyata çok basit görünüyor tabi yine zevk meselesi

iyi günlerde kullanın maddi durumu sormanıza pek gerek yok aslında sonuçta almışsınız ve size uygun gelmese almazdınız.Ama ben çok beğendim özellikle koltuklar çok güzel iyi günlerde kullanın

kızlar banada yardımcı olun lütfen bizde nişanlımla neredeyse bütün firmalara baktık bn çok detaycı değilim ama nişanlım fazla detaycı hiçbir yeri beğenmedi sadece doğtaştaki ürünleri beğendi o yüzden tek seçeneğim doğtaş aslında bnde çok beğenmiştim ama şimdi içime kurt düştü biz scarlet koltuk takımı (krem rengi olanı) elagance yemek odası (sadece yemek masası sandalyeler ve tv ünitesiyle dar vitrini) ve artemis yatak odası takımını beğenmiştik tayinci olduğumuz için bn eşyalarımızın fazla olmasını istemedim sizce nasıllar :)

Back
X